P.s. ja te kontrakcije imam kroz jutro svakih 50 -sat vremena a popodne i uvecer svakih 35-40 minuta... I tako mi je sad vec nekoliko dana ali nisam se otvorila nista.

P.s. ja te kontrakcije imam kroz jutro svakih 50 -sat vremena a popodne i uvecer svakih 35-40 minuta… I tako mi je sad vec nekoliko dana ali nisam se otvorila nista.
Baš me zanima hocu li ih ja prepoznati kada dođu,u 37.tjednu sam.

Ma otići ću ja danas do doktora. Jer sam se u prošle dvije trudnoće počela rano otvarat pa me i sad strah toga. Još u susjedstvu imam curu koja je rodila bebu u 6 mjesecu trudnoće i dijete nije dobro (sad ima 7 godina i 100% je invalid) pa me i to malo plaši. Mislim da moram slušati svoje tijelo, a ne bit tvrdoglava. A imam i inače kontrakcije ali ovih dana su grozne i jako česte što inače nije slučaj. A pijem magnezij ali ne pomaže baš.

Odi kod dr svakako!! 
A je li te bole jako ili samo smetaju .. ?Meni je bol onako cudnovata neka ali nije bas jako samo na kratke trenutke me ošine...

Evo me ponovo ali na žalost sad sam u bolnici. Došla sam na pregled i doktor je rekao da mi je sve omekšano- šta god to značilo i otvorena sam i odmah me ostavio u bolnici. A ja ništa nisam ponijela i još sam se sama i dovezla. Uglavnom kad sam ga pitala mogu li bar po stvari otić počeo je vikat i rekao Da li se želim porodit u 26 tjednu? Tako da je očito ozbilnjo. Mene te kontrakcije muče već dugo ali ovaj tjedan su bile jako česte i više su me bolile. Bole me kao grčevi. I boli me cijeli trbuh i bude tvrd baš jako. A zadnjih dana me i probadalo dolje nisko. Tako da ipak ti lažni trudovi nisu bezazleni i bezopasni kako sam mislila. I dobro da sam poslušala vas cure jer bi se ja još junačila i pravila se da je sve u redu.

Evo me ponovo ali na žalost sad sam u bolnici. Došla sam na pregled i doktor je rekao da mi je sve omekšano- šta god to značilo i otvorena sam i odmah me ostavio u bolnici. A ja ništa nisam ponijela i još sam se sama i dovezla. Uglavnom kad sam ga pitala mogu li bar po stvari otić počeo je vikat i rekao Da li se želim porodit u 26 tjednu? Tako da je očito ozbilnjo. Mene te kontrakcije muče već dugo ali ovaj tjedan su bile jako česte i više su me bolile. Bole me kao grčevi. I boli me cijeli trbuh i bude tvrd baš jako. A zadnjih dana me i probadalo dolje nisko. Tako da ipak ti lažni trudovi nisu bezazleni i bezopasni kako sam mislila. I dobro da sam poslušala vas cure jer bi se ja još junačila i pravila se da je sve u redu.
Nadam se da si ok! I sad samo lijepo sve četiri u zrak i uživaj do poroda 

Joj tako je i meni. Stvrdne mi se trbuh i probada me dolje... Ali eto ja sam skoro 37.tjedan pa mi i nije tolika panika.... Ima li kakvih novosti? Ili tek ujutro?

Ahaaa imala sam par puta,još u ranijim tjednima,samo kad sam taj dan bila preaktivna.
I meni su poceli u dvadeset nekom tjednu kad sam puno radila i saginjala se i opteretila si kičmu.... Pa su prestale kad sam se umirila i eto ih opet... Nije to navodno nista strasno ali eto neugodan je osjecaj ako si okolo s ljudima i nesto te stisce pa bolucka pa mrducka ...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji