Kontrakcije maternice u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    19. Veljača 2015. 14:39

P.s. ja te kontrakcije imam kroz jutro svakih 50 -sat vremena a popodne i uvecer svakih 35-40 minuta... I tako mi je sad vec nekoliko dana ali nisam se otvorila nista.

Marlameri
    20. Veljača 2015. 08:43

Ma otići ću ja danas do doktora. Jer sam se u prošle dvije trudnoće počela rano otvarat pa me i sad strah toga. Još u susjedstvu imam curu koja je rodila bebu u 6 mjesecu trudnoće i dijete nije dobro (sad ima 7 godina i 100% je invalid) pa me i to malo plaši. Mislim da moram slušati svoje tijelo, a ne bit tvrdoglava. A imam i inače kontrakcije ali ovih dana su grozne i jako česte što inače nije slučaj. A pijem magnezij ali ne pomaže baš.

• Loreen
    20. Veljača 2015. 13:47

Odi kod dr svakako!! 
    A je li te bole jako ili samo smetaju .. ?Meni je bol onako cudnovata neka ali nije bas jako samo na kratke trenutke me ošine...

Marlameri
    20. Veljača 2015. 16:37

Evo me ponovo ali na žalost sad sam u bolnici. Došla sam na pregled i doktor je rekao da mi je sve omekšano- šta god to značilo i otvorena sam i odmah me ostavio u bolnici. A ja ništa nisam ponijela i još sam se sama i dovezla. Uglavnom kad sam ga pitala mogu li bar po stvari otić počeo je vikat i rekao Da li se želim porodit u 26 tjednu? Tako da je očito ozbilnjo. Mene te kontrakcije muče već dugo ali ovaj tjedan su bile jako česte i više su me bolile. Bole me kao grčevi. I boli me cijeli trbuh i bude tvrd baš jako. A zadnjih dana me i probadalo dolje nisko. Tako da ipak ti lažni trudovi nisu bezazleni i bezopasni kako sam mislila. I dobro da sam poslušala vas cure jer bi se ja još junačila i pravila se da je sve u redu.

• Loreen
    20. Veljača 2015. 18:10

Joj tako je i meni. Stvrdne mi se trbuh i probada me dolje... Ali eto ja sam skoro 37.tjedan pa mi i nije tolika panika....  Ima li kakvih novosti? Ili tek ujutro?

leptirica3
    21. Veljača 2015. 10:01

Ahaaa imala sam par puta,još u ranijim tjednima,samo kad sam taj dan bila preaktivna.

• Loreen
    21. Veljača 2015. 11:47

I meni su poceli u dvadeset nekom tjednu kad sam puno radila i saginjala se i opteretila si kičmu.... Pa su prestale kad sam se umirila i eto ih opet... Nije to navodno nista strasno ali eto neugodan je osjecaj ako si okolo s ljudima i nesto te stisce pa bolucka pa mrducka ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.