P.s. ja te kontrakcije imam kroz jutro svakih 50 -sat vremena a popodne i uvecer svakih 35-40 minuta... I tako mi je sad vec nekoliko dana ali nisam se otvorila nista.
Ma otići ću ja danas do doktora. Jer sam se u prošle dvije trudnoće počela rano otvarat pa me i sad strah toga. Još u susjedstvu imam curu koja je rodila bebu u 6 mjesecu trudnoće i dijete nije dobro (sad ima 7 godina i 100% je invalid) pa me i to malo plaši. Mislim da moram slušati svoje tijelo, a ne bit tvrdoglava. A imam i inače kontrakcije ali ovih dana su grozne i jako česte što inače nije slučaj. A pijem magnezij ali ne pomaže baš.
Odi kod dr svakako!!
A je li te bole jako ili samo smetaju .. ?Meni je bol onako cudnovata neka ali nije bas jako samo na kratke trenutke me ošine...
Evo me ponovo ali na žalost sad sam u bolnici. Došla sam na pregled i doktor je rekao da mi je sve omekšano- šta god to značilo i otvorena sam i odmah me ostavio u bolnici. A ja ništa nisam ponijela i još sam se sama i dovezla. Uglavnom kad sam ga pitala mogu li bar po stvari otić počeo je vikat i rekao Da li se želim porodit u 26 tjednu? Tako da je očito ozbilnjo. Mene te kontrakcije muče već dugo ali ovaj tjedan su bile jako česte i više su me bolile. Bole me kao grčevi. I boli me cijeli trbuh i bude tvrd baš jako. A zadnjih dana me i probadalo dolje nisko. Tako da ipak ti lažni trudovi nisu bezazleni i bezopasni kako sam mislila. I dobro da sam poslušala vas cure jer bi se ja još junačila i pravila se da je sve u redu.
Joj tako je i meni. Stvrdne mi se trbuh i probada me dolje... Ali eto ja sam skoro 37.tjedan pa mi i nije tolika panika.... Ima li kakvih novosti? Ili tek ujutro?
Ahaaa imala sam par puta,još u ranijim tjednima,samo kad sam taj dan bila preaktivna.
I meni su poceli u dvadeset nekom tjednu kad sam puno radila i saginjala se i opteretila si kičmu.... Pa su prestale kad sam se umirila i eto ih opet... Nije to navodno nista strasno ali eto neugodan je osjecaj ako si okolo s ljudima i nesto te stisce pa bolucka pa mrducka ...
Sortiraj odgovore
Najstariji