Kontrakcije maternice u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • luce996
    01. Travanj 2015. 17:34

Ja sam bila danas na pregledu jer su postale pre ucestale, otvorile su me za dva prsta

Gricko3
    01. Travanj 2015. 18:33

A i meni moja kaze da iden cim mislim da nije nesto dobro i onda doden na hitnu a ono meni da sta san dosla, da sta stalno dolazin...Nebi da ja volin tamo ic. Ma grozni su

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• luce996
    01. Travanj 2015. 20:39

Znam, zato sam i posla kod privatnika. Grozni su na hitnoj

Marlameri
    02. Travanj 2015. 08:10

Već sam pisala o tome da sam ja zbog čestih kontrakcija završila u bolnici u 26 tjednu jer su me počele otvarat. Od tad više mirujem i smirile su se. Sad ih imam samo par puta dnevno i ne traju dugo kao one prije. Ali sad me malo brine što me počeo bolit trbuh i to cijeli, ali ne kad imam kontrakcije nego inače. Najviše me boli navečer i po noći. Jedno veče sam se zabrinula da su počeli trudovi kako me bolilo. Jel se to vama događa? Noćas sam se teško i namjestila kako me bolio. Preko dana me ne boli toliko pa mislim da je to možda i od težine bebe i kretanja pa me onda sve više boli kako dan odmiče? Ne znam ni sama a nije to neka neizdrživa bol da idem na hitnu, ali dovoljno je jaka da me plaši.

• sladja28
    12. Travanj 2015. 13:30

Evo bila sam i ja na kontroli i pitala gin sta kaze za moje kontrakcije...a kao dok mi se ne ponavljaju precesto i dok ne bole da ne brinem, a posto mi je bebac jako aktivan kao moze biti da ih i on potice svojim vrtenjem...rekao je da nastavim sa magnezijem i ako ce poceti cesce da pocnem piti normabel..ali bitno da sam zatvorena skroz :-)

renchiii
    16. Travanj 2015. 15:21

Ja ih isto imam učestalo, ali mene na Petrovoj ne doživljavaju previše zbog toga iako sam za prst prohodna...  kao to je normalno, maternica mora raditi i da pijem magnezij i normabel 3 puta dnevno, ali ja ga ne zelim piti, pijem magnezij 375 i kad zagusti normabel. U zadnjih par dana su mi se ful smirile dok prosli tjedan sam non stop sa štopericom paradirala i mjerila koliko su ceste bile... ne bole me, ali nisu mi bas super. Moja Niki je jako ativna beba tako da vjer i ona svojim divljanjem uzrokuje kontrakcije. Ja necu ici dok ne zabole ili dok neki iscjedak ne dobijem jer ni ti pregledi nisu super, svaki put dva dana dolazim k sebi i boli me i trbuh i prepone i dole sve i imam osjecaj da cu brodit svaki cas. I skuzila sam da kad se uzrujam su mi isto ceste. I kad me zatvor muci.
    Jedva cekam 36. tjedan da se mogu opustiti!!!!

Vmnina
    16. Travanj 2015. 15:32

Meni se znaju pojavit osim kad sam umorna ili nervozna i  kad mi je pun mjehur ili kad nisam dugo nista pila pa sam ko dehidrirana.
    Pomogne mi ako relaksirano disem. Zapravo ni nema nekog pravila. 
    Ko to zna. Primirit se do 36.tjedna nema druge

renchiii
    16. Travanj 2015. 19:44

A da, nema druge... ja bi volila setat, ali propisano mi lezanje pa ne znam jel pametno...pricekat cu 35. tjedan pa cu onda pomalo početi.

Marlameri
    17. Travanj 2015. 07:33

Meni su se malo prorijedile kontrakcije ali noćas mi je cijelu noć trbuh bio stvrdnut i baš me bolio tako da sam jedva uspjela zaspati. I nisam mogla pronaći dobar položaj za spavanje. Sad ujutro je dobro i ne boli me. Joj jedva čekam 36 tjedan pa da se mogu malo opustit.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.