Ma nema na cemu, zato smo tu da razmjenjujemo savjete :). Je normalno ali kako si rekla uspori tempo do pregleda jer je najvaznija bebina sigurnost sad :)
Bokic cure. Evo i ja muku mucim s kontrakcijama. Imam ih od 13tt ja mislim...ali evo dogurali do 34+1. Jucer na pregledu smeksana i uloziva za prst valjd, ali kaze da nisam otvorena. Popila sam dva magnezija od 200 danas jer me soraju. Valjda ce stati. Bas zavidim sretnicama koje nemaju. Inace druga mi je trudnoca. Rosila prije 4,5 g. Moj doktor misli da je sve ok. A ja uplasena cijelu trudnocu. Poslje prve zdrave trudnoce imala dva spontana. Pijem i duphastone. Otpocetka. Pusa svima!
Bok Masha, znam tocno kroz sta prolazis, ja sam sad 24 tjedan i muce me od 19 tjedna. Stvarno mi je kako kad, zna bit bolje ako vise mirujem ali evo npr jucer sam cijeli dan normalno se ponasala tj nisam legla svako malo jer vise ni ne mogu psihicki--- i za nepovjerovat cijelu noc su me toliko mucile kontrakcije da sam se prepala popila i normabel koji pijem po potrebi i ni to nije puno pomoglo. Bolilo me bas kao da imam menstruaciju i svakih 15 min me grcilo. Tako da uzas . Evo hvala Bogu sad kroz jutro sam bolje, odmaram danas. Ali jedva cekam bar 28 tjedan da malo odahnem psihicki. Stvarno me ovo plasi. Znam da nije svaka kontrakcija opasna, neke su totalno bezazlene ali kako to znat jel mi se moze sta pocet dogadat,,, kuzis. I to me muci.
I ja pijem duphastone, 2x2 tablete dnevno i moja gin kaze da je super on za kontrakcije. Pijem i magnezij 375 g od Biolectre. Sta bi bilo da ne pijem sve to :D
Bok Ella, ne znam zasto ti je doktorica izbacila Duphastone, ja sam ga isto pila od pocetka zbog hematoma i nastavila sam ga sad radi kontrakcija i tek nakon 2 tjedna pojacane doze duphastona su se kontrakcije punnnnooo smirile jedva ih sad hvala Bogu imam, ja sam puno bolje mogu setat ic vani itd. Duphastone se bas daje za kontrakcije
Bok Ella, aaa ti si 34 tjedan, onda ti Duphastone ni ne treba :). Ali da i da si manji tjedan ako imas problema sa tlakom znaju oni vec sta treba dati sta je nuznije... znam kako je meni je bilo uzas jedno vrijeme doslovce sam imala kontrakcije svakih 20 min te sam cesto lezala.sad sam super samo sta me pocela nesanica muciti. Mislim da ces ti moc skoro za 2 tedna na noge opet tj puno setat je vec kad udes u 36 tt mozes sve :), vec ti je i 34 super ne brini nista polako pocni razmisljat o porodi i bebici ajme ludila.
Sortiraj odgovore
Najstariji