Kontrakcije maternice u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gold👑
    28. Kolovoz 2014. 14:29

pa da,mislim zašto testeri služe nego za testiranje a ne da skupljaju prašinu u ladici dok im rok ne istekne ...

pčelica9
    28. Kolovoz 2014. 15:20

hahahhahgahahahahahahah 

Dea23
    28. Kolovoz 2014. 15:27

Ponekad na desnoj strani trbuha osjetim blagu bol, tupu i kao da mi je "težina" na toj strani. U 20. sam tjednu. Jel moguće da je to beba više desno? 

lily13
    01. Studeni 2014. 19:14

Drage trudnice, ovo mi je druga trudnoća i kontrakcije su mi počele oko 14-15tt! 
    Sada sam 29 tjedana trudna, pijem magnezij, normabel i cordipin retard te vaginalno koristim utrogestan! 
    Strogo sam mirovala 10 tjedana, dobila sam dozvolu da mogu malo prošetat ali najbolje i najmirnije se osjećam dok mirujem i većinom ležim! 
    Ima dana kada ih dnevno imam 10-15 a nekad ih toliko znam imati kroz koji sat! 
    Prva trudnoća mi je bila blažena, a u ovoj sam dobila PTSP koliko god se trudim mislit pozitivno! 
    Ima li još koja trudnica sa sličnim iskustvom?

Marlameri
    02. Studeni 2014. 08:43

U drugoj trudnoći sam negdje od 5 mjeseca trudnoće imala kontrakcije. Trbuh mi je znao biti tvrd kao kamen. Uz to sam bila i otvorena i pila sam prepare. A za kontrakcije sam pila šumeće tablete magnezija i obavezno sam morala leći jer su onda bolovi i kontrakcije bile manje. Nisam posebno mirovala i radila sam do kraja. Rodila sam 4 dana prije termina tako da je kod mene sve prošlo dobro. Nadam se da će ova trudnoća proći bez toga.

nina1232
    07. Prosinac 2014. 12:33

Bok cure! Citam ovu temu i vidim da te kontrakcije i bolovi nisu bas bezazleni. Mi smo u 22 tj.,od pocetka sam bila na duphastonu i mirujem zbog blagih krvarenja i prethodne trudnoce koja je zavrsila spontanim u 8 tj. Sretna sam sto moja curka lijepo napreduje i zivahna je i eto presli smo vec pola. Malo sam u brizi jer sad vec 3  tjedna imam stalni neke bolove slicni kao taman pred menstruaciju i u toku dana ponekad 5- 10 kontrakcija. Privatno kad sam bila na 4d uzv dr. mi je napravio i cervikometriju, cerviks mi je skracen na 32 mm i ima blagi v oblik. Moj dr. u bolnici kaze da nije panika i da on ne vjeruje u cervikometriju vec u onu staru metodu pregleda prstom. Nemam komentara na to..sto reci osim valjda znaju. Dali je netko imao slicnu situaciju? Neki savijet i iskustvo dobro bi mi doslo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.