Misica mala! Čestitam ti od !!! Drago mi je da si izdrzala sve do kraja i da je sve u redu s tobom i bebicom! Puse! !!!
Hvala vam!!!!
Sad se ucimo na ciku...mala je i sitna i nema snage povuci..tako da se borimo!
Ali borci smo otpocetka, pa izgurat cemo i ovo!!
Hope :) bude ona to uskoro savladala... kao što i sama kažeš, borci ste od početka, a ovo mi se čini kao jedan od manjih i lako savladljivih problema nadam se da ćete uskoro i doma na maženje i paženje s tatom
Hope ne sumnjam da necete uspjeti nakon svega sta ste prozivjeli
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hope nakon svega što ste prošle i izdržale ovo je ništa za vas,vi ste jako hrabre
Hope draga moja zavrsila je jedna velika borba i hvala dragom Bogu sve je super zavrsilo mila moja primi cestitke od srca ljubi mi puno puno malu princezicu.
.Asta se tice dojenja lako cete vi to odradit
.Ljubim vas
.
Hvala vam drage moje na podrsci!!!
Muku mucimo sa cikenjem!
Jos je mala pa ni ne moze povuci po prave!
Povuce 3x i umori se i zaspi na ciki...pa se ja pokusavam izdajati dok ona spava (zato me ni nema),i bas su patnje! 1 kap mlijeka mi je doslovno 10 kapi znoja!!
Svi nalazi su supic...i zutica je cak iza nas!..samo da ne nastavi gubiti na tezini...o tome nam sve ovisi,jer nedonoscad ne otpustaju manju od 2200g,a ona je pala na 2110g!
Drzite fige da nam krene i da cura ojaca!!
drzimo fige, svu sreću od srca vam zaista želim... samo hrabro, i mi kaj smo "veliki" znoj i suze prolijevamo oko početka dojenja, tako da samo hrabro dalje!!!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji