Kontrakcije maternice u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope
    24. Kolovoz 2014. 00:27

Od  vam najiskrenije HVALA!!!
    LJUBIMO VAS SVE!!!

24. Kolovoz 2014. 03:08

Draga Hope bravo za malu hrabricu i za tebe naravno! Iskrene cestitke na malom smotuljku! Puse vam saljem! :-*

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mum of four
    24. Kolovoz 2014. 09:06

Hope čestitam od srca...pusa velika za tebe i curicu

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Gold👑
    24. Kolovoz 2014. 09:49

Hope čestitam od  obe st

Gold👑
    24. Kolovoz 2014. 09:50

pobjego post  obe ste jako hrabre,sada uživajte jedna u drugoj 

cloudy
    24. Kolovoz 2014. 10:17

Hope...od srca ti čestitam na maloj dami :)  vas dvije ste najvećr hrabrice tu među nama i sad uživajte...malena će svakim danom biti sve veća,a ti zaista imaš razlog biti najsretnija mama na svijetu 

Hope
    24. Kolovoz 2014. 12:09

Hvala, hvala, hvala od srca   

Dada32
    24. Kolovoz 2014. 12:14

Hope, želim ti brz oporavak i da uskoro budete sretne u svojem domu.
    Drago mi je da se je stanje u Sisku popravilo, pratim malo ovu akciju na Fejsu i drago mi je što su ljubazni i poštivaju odluku o prirodnom dojenju. 
    Šaljem vam veeeliki zagrljaj!

Hope
    24. Kolovoz 2014. 12:42

Ma,i do sada su svi bili FANTASTICNI osim te babaroge!!
    Hvala Bogu da je otisla!!
    ...kad su mi rekli i doktori i babice- neka hvalim bogu da je otisla,jer s obzirom na tjedan trudnoce da bi mi dijete bilo vec tko zna gdje i tko zna sta bi radila vec!
    Tako da sam mirna bar po pitanju nje!! 

cloudy
    24. Kolovoz 2014. 12:49

Neka je otišla i nek se više nigdje u rh ne zaposli....baš sam razmišljala onaj dan kad si napisala da ti je vodenjak puknuo da je dobro da je otišla....a svi ostali su super..to se od prije znalo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.