Draga, držim ti fige da uspijete... sigurna sam da hoćete jer ste vas dvije veliki borci :)
Drage cure nadam se da ne upadam ko padobranac s pitanjem: Jel normalno da u 11 tjednu trudnoce dolje steže o onako ko blaži menstrulani bolovi - konstantno.Na poslu sam pa ne mogu leć, a ne znam što da mislim. Uz sve imam maternicu u RVF položaju. Jel moguće da me zato boli? Da se ona sada okreće? Molim pomoć. Strah me je. Krenulo je sve od sinoć kad sam bila na wc-u i naprezala se jer mi je probava otišla k vragu :D
I Hope držim fige da malecka što prije dobije na težini i da krene cikiti da možete krenuti kući
Hope drago mi je da si se javila s novostima! Mišica mala,samo nek još mrvicu ojača da može bolje "potegnuti" i sve će biti super! Izvještavaj nas i dalje čim uhvatiš vremena
Ribica153,ja sam imala takve bolove i danas u 22 tt mi se znaju javljat...doktorica mi je rekla da je to normalo i preporučila mi samo šumeći magnezij
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Hmm ja pijem onaj u granulama jer mi je šumeći smetao dok sam imaal mučnine - jako me tjerao na povraćanje. Jer ima neka razlika? Da se vratim na šumeći?
Razlika jedino može biti u mg Mg,Biolectra ima 300 mg,ne znam za šumeće...kaj ne nazoveš dr.da pitaš za te grčeve?
Sortiraj odgovore
Najstariji