Kontrakcije maternice u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    28. Kolovoz 2014. 08:21

Drzimo fige Hope mozete vi to :)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

cloudy
    28. Kolovoz 2014. 08:50

Draga, držim ti fige da uspijete... sigurna sam da hoćete jer ste vas dvije veliki borci :) 

pčelica9
    28. Kolovoz 2014. 09:58

Držimo fige da curka ojača i da krenet put svoje kuće. 

Ribica153
    28. Kolovoz 2014. 10:29

Drage cure nadam se da ne upadam ko padobranac s pitanjem: Jel normalno da u 11 tjednu trudnoce dolje steže o onako ko blaži menstrulani bolovi - konstantno.Na poslu sam pa ne mogu leć, a ne znam što da mislim. Uz sve imam maternicu u RVF položaju. Jel moguće da me zato boli? Da se ona sada okreće? Molim pomoć. Strah me je. Krenulo je sve od sinoć kad sam bila na wc-u i naprezala se jer mi je probava otišla k vragu :D

Ribica153
    28. Kolovoz 2014. 10:29

I Hope držim fige da malecka što prije dobije na težini i da krene cikiti da možete krenuti kući

Gold👑
    28. Kolovoz 2014. 10:58

Hope držim fige da princeza dobije na težini i da napokon odete kući 

Masha2
    28. Kolovoz 2014. 11:09

Hope drago mi je da si se javila s novostima! Mišica mala,samo nek još mrvicu ojača da može bolje "potegnuti" i sve će biti super! Izvještavaj nas i dalje čim uhvatiš vremena 

Mum of four
    28. Kolovoz 2014. 11:42

Ribica153,ja sam imala takve bolove i danas u 22 tt mi se znaju javljat...doktorica mi je rekla da je to normalo i preporučila mi samo šumeći magnezij

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Ribica153
    28. Kolovoz 2014. 12:04

Hmm ja pijem onaj u granulama jer mi je šumeći smetao dok sam imaal mučnine - jako me tjerao na povraćanje. Jer ima neka razlika? Da se vratim na šumeći?

Nalah
    28. Kolovoz 2014. 12:11

Razlika jedino može biti u mg Mg,Biolectra ima 300 mg,ne znam za šumeće...kaj ne nazoveš dr.da pitaš za te grčeve?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.