Ja si te mrvice od kolostruma očistim, naravno da se moraš obrisati i ostalo. Bitno je da tokom dana puno ne stimuliraš bradavice, ovo kaj Tea kaže da je radila, ali mislim da to ima neke veze sa tim da li imaš već tokom trudnoće kontrakcije odnosno stezanja maternice. Ja ih imam od 4.mj trudnoće i ja to ne smijem raditi ali čula sam puno cura da su si na taj način pripremale bradavice za dojenje i ništa im nije bilo.
Hope... držim fige da izdržite ta dva tjedna minimalno :) jake ste vas dvije
Nalah ... zašto ne stimulirati bradavice? meni baš navečer paše da se dragi igra s njima jer me svrbe za poludit pa mi tako olakša muku... a nisam primjetila ništa nakon toga..
I ja sam kontrakcije imala od 20tt a malo sam trljala bradavice od 30tt tako da eto i sa tim i bez toga kontrakcije su bile prisutne..
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
ček, ček... ako nemam kontrakcije (ja ih do sad nisam imala il ih nisam uspjela prepoznati, a danas sam 18+6) smijem li se "igrati" s bradavicama ili ne...? jer kažem, užasno mi to paše jer me svrbe za poludit
kupi si weledinu kremu od calendule,meni je puno pomogla,imaš u bipi,to ti je sigurnije od igranja
kupi si weledinu kremu od calendule,meni je puno pomogla,imaš u bipi,to ti je sigurnije od igranja
:) budem... jel znaš možda koja je cijena? a iskreno, to igranje mi i paše... pogotovo onih dana kad ne igramo druge igrice hihih
Ja ću pitati gin.na sljedećoj kontroli,oko 50 kn,ali pričekaj prvi tjedan u 9 mj,onda imaju popust na sve baby stvarčice.jel mažeš ostatak tijela s nečim?
Sortiraj odgovore
Najstariji