Kontrakcije maternice u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pčelica9
    20. Kolovoz 2014. 09:38

Ja si te mrvice od kolostruma očistim, naravno da se moraš obrisati i ostalo. Bitno je da tokom dana puno ne stimuliraš bradavice, ovo kaj Tea kaže da je radila, ali mislim da to ima neke veze sa tim da li imaš već tokom trudnoće kontrakcije odnosno stezanja maternice. Ja ih imam od 4.mj trudnoće i ja to ne smijem raditi ali čula sam puno cura da su si na taj način pripremale bradavice za dojenje i ništa im nije bilo.

Nalah
    20. Kolovoz 2014. 09:39

ok,malo me to zbunilo

cloudy
    20. Kolovoz 2014. 10:04

Hope... držim fige da izdržite ta dva tjedna minimalno :) jake ste vas dvije 
    Nalah ... zašto ne stimulirati bradavice? meni baš navečer paše da se dragi igra s njima jer me svrbe za poludit pa mi tako olakša muku... a nisam primjetila ništa nakon toga..

Tejuska♡
    20. Kolovoz 2014. 10:06

I ja sam kontrakcije imala od 20tt a malo sam trljala bradavice od 30tt tako da eto i sa tim i bez toga kontrakcije su bile prisutne..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Nalah
    20. Kolovoz 2014. 10:06

Onda ih moraš mazati,pa to sam i ja pitala :))

cloudy
    20. Kolovoz 2014. 10:18

ček, ček... ako nemam kontrakcije (ja ih do sad nisam imala il ih nisam uspjela prepoznati, a danas sam 18+6) smijem li se "igrati" s bradavicama ili ne...? jer kažem, užasno mi to paše jer me svrbe za poludit

Nalah
    20. Kolovoz 2014. 10:27

kupi si weledinu kremu od calendule,meni je puno pomogla,imaš u bipi,to ti je sigurnije od igranja

Nalah
    20. Kolovoz 2014. 10:27

kupi si weledinu kremu od calendule,meni je puno pomogla,imaš u bipi,to ti je sigurnije od igranja

cloudy
    20. Kolovoz 2014. 10:31

:) budem... jel znaš možda koja je cijena? a iskreno, to igranje mi i paše... pogotovo onih dana kad ne igramo druge igrice hihih

Nalah
    20. Kolovoz 2014. 10:36

Ja ću pitati gin.na sljedećoj kontroli,oko 50 kn,ali pričekaj prvi tjedan u 9 mj,onda imaju popust na sve baby stvarčice.jel mažeš ostatak tijela s nečim?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.