:) hvala ti na infu :) pa nekad znam namazati trbuh, kad se sjetim ili kad me počne jako svrbiti... i to običnim onim nekim losionom za tijelo... nikakvim specijalnim za trudnice... nisam ti ja baš neki tip od mazanja... i prije sam znala kupiti neke te body losione i slično, namažem se 2-3 puta i onda mi se više ne da :P
Maži se obavezno zbog strija i kasnije će te sve svrbiti,a ovako to bar možeš spriječiti.Usput se i izmasiraš kad se mažeš,a i to puno znači
Ako si sklona strijama,mazala se ti ili ne dobit ćeš ih... ja sam se mazala cijelu trudnoću dva puta dnevno i svejedno popucala
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
ma to sa strijama me i ne brine... pomirila sam se s tim da je to kao mučnina... il ih imaš il ih nemaš.... baš kao što sandra kaže.... ma ja se ne sjetim namazat... onda kad se sjetim mi se ne da čekati da se krema upije i tak
Hopee ima sta novoga draga ? Kakva je situacija ? Puse draga
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Zbog srca mog mi ne pojacavaju jos dok se trudovi ne ustabile.. sad su neredoviti...svakih 10,pa 5, pa 8, pa 12min.sluz sa sukrvicom curi dok mokrim...
Ne funkcioniram!
Hope...draga,šaljem ti tisuću zagrljaja....moraš biti jaka zbog malene...izdržat ćete vas dvije to..sigurna sam :) ljubim,grlim i šaljem pozitivne vibre
Sortiraj odgovore
Najstariji