Kontrakcije maternice u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    20. Kolovoz 2014. 10:41

:) hvala ti na infu :) pa nekad znam namazati trbuh, kad se sjetim ili kad me počne jako svrbiti... i to običnim onim nekim losionom za tijelo... nikakvim specijalnim za trudnice... nisam ti ja baš neki tip od mazanja... i prije sam znala kupiti neke te body losione i slično, namažem se 2-3 puta i onda mi se više ne da :P

Nalah
    20. Kolovoz 2014. 10:46

Maži se obavezno zbog strija i kasnije će te sve svrbiti,a ovako to bar možeš spriječiti.Usput se i izmasiraš kad se mažeš,a i to puno znači

Mum of four
    20. Kolovoz 2014. 10:50

Ako si sklona strijama,mazala se ti ili ne dobit ćeš ih... ja sam se mazala cijelu trudnoću dva puta dnevno i svejedno popucala

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

cloudy
    20. Kolovoz 2014. 10:55

ma to sa strijama me i ne brine... pomirila sam se s tim da je to kao mučnina... il ih imaš il ih nemaš.... baš kao što sandra kaže.... ma ja se ne sjetim namazat... onda kad se sjetim mi se ne da čekati da se krema upije i tak

Jojo5
    20. Kolovoz 2014. 17:27

Hope drži se ! Svaka ti čast na snazi i strpljivosti!

Tejuska♡
    20. Kolovoz 2014. 17:31

Hopee ima sta novoga draga ? Kakva je situacija ? Puse draga 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Hope
    20. Kolovoz 2014. 19:12

Zbog srca mog mi ne pojacavaju jos dok se trudovi ne ustabile.. sad su neredoviti...svakih 10,pa 5, pa 8, pa 12min.sluz sa sukrvicom curi dok mokrim...
    Ne funkcioniram!

cloudy
    20. Kolovoz 2014. 19:21

Hope...draga,šaljem ti tisuću zagrljaja....moraš biti jaka zbog malene...izdržat ćete vas dvije to..sigurna sam :) ljubim,grlim i šaljem pozitivne vibre 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.