Pozdrav! Ima li netko iskustva s Mamas and Papas Ocarro i/ili Maclaren Daytripper 2u1 kolicima? Hvala🙃😉
Cure i mene zanimaju iskustva s Maclaren Daytripper kolicima! Bili smo u tri Magic baby ducana i ni u jednim ih nemaju trenutno da bi ih vidjeli u zivo. Makar, mislim da ih budemo kupili i na slijepo jer citam samo pozitivna iskustva s njima.
Stoga bih molila neku mamu koja ima ta kolica,dq napise neka iskustva kak bi mi pomogla da konacno odlucim! Hvala
Mi smo opet danas pitali za Maclaren i navodno dolaze 9.1. U Magic baby... Ne znam.. Čine mi se možda malo plitka, sjedalo mislim.. A ima li itko MUTSY Evo, jako nam se sviđaju... 😁 Hvala!!
Kakav su ABC Design kolica? Ima tko možda ? Molim iskustva :). Padobranka u 16 tjednu.
Kakav su ABC Design kolica? Ima tko možda ? Molim iskustva :). Padobranka u 16 tjednu.
Ja kupila ABC design condor 4 košaru i sportski dio a jaje Maxi cosi pebble plus (tako nešto). Valjda će biti dobra, ovako na prvu su mi ok skroz, vidit ćemo 😊
Ja kupila ABC design condor 4 košaru i sportski dio a jaje Maxi cosi pebble plus (tako nešto). Valjda će biti dobra, ovako na prvu su mi ok skroz, vidit ćemo 😊
Kak to ste se odlucili za anc design? I zasto bas condor?
Kak to ste se odlucili za anc design? I zasto bas condor?
U biti ABC nikad nisam gledala ni razmišljala o njima.ali dan kad smo suprug i ja pošli malo gledat kolica jedn jedn a ABC su mi bila brutalna al al ne sjećam se koja,neki najnoviji model.i mi sđo zbog visine gledali jer smo visoki oboje. I kao aj ta su super pogledat ćemo još jedan dućan.u tom drugom dućanu ova ABC condor bila na sniženju, ja ih proučila sastavila rastavila, visina ok i odlučim se za njih. Razlika od ovih drugih ABC bi bila 2000kn a za tu razliku mogu kupit nešto drugo. Ukratko-nikakav poseban razlog, sniženje me potaklo da ih odma kupim i nisam htjela komplicirat ni zamarat se sad 15 dana s tim.
Pozz cure, ima neko iskustva ili ih ja bar vidio uzivo kolica Alpina Inspiro? Na akciji su u Djecjem svijetu, stalno mi po fejsu izlaze, ali posto je ducan samo u Zg a ja zivim u St, da li ima neko iskustva s njima, dal su kvalitetna, kakva su za voziti itd?
Puno hvala na pomoci!
pitanjce za mame ili buduce mame koje su se vec opremile. koja bi, po vasem misljenju bila neka normalna cijena za kolica ( ona neka kao 3 u 1, nemam pojma nista o tome) i na sta tocno prilikom kupovine kolica treba pripaziti?
Pozdrav cure🤗,
Trebam pomoc oko kolica...naime zivimo na 5.katu zgrada bez lifta i trebala bi nam neka full lagana kolica,ali opet da se bar malo mogu podesiti po visini ili bar da nisu preniska jer je muz visok skoro 2 m,a ja sam metar i zilet🙈🤣...nije valjda da trazim nemoguce🙈...mogu biti samo kolica ili eventualno 2u1 kolica i jaje...
Hvala unaprijed.😊
Sortiraj odgovore
Najstariji