Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka185
    10. Listopad 2018. 20:47

tratinčica25

Tonka185

Da vidila sam i ja bas mi na face izbacilo to za snizenje itd 😊
    Jedva cekam ici to gledati. Ti si stvarno super prosla sta se cijene tice a virujem da ce ti kolica biti odlicna.i da, siva je neutralna svidja mi se skroz 😊
    Meni je jos rano nekako ali skupljam informacije

Čekaj Božić 😁 Možda budu na sniženjima.. 😋

Haha a vjerovatno ce tako i biti osim ako mi moja nestrpljiva narav ne nametne tempo pa se zaletim prije😕😠😬

• Popi123
    11. Listopad 2018. 16:10

sobran kolica

Pozdrav, cure...
    Trenutno sam u 23. Tjednu i lagano istrazujemo koja kolica uzeti.. odluka je definitivno pala da idemo na varijantu laksih kolica koja ce me posluziti i duze vremena... 
    Bitno mi je da su sklopljena relativno mala, jer vozim gradski auto s malim portapakom.. 
    trenutno vidim da na trzistu postoji par varijanti s kosarom..
    1. babyzen jojo s kosarom- cijena 4500 kn. Medjutim negdje sam citala da se kosara jako brzo preraste
    2. Maclaren XLR s kosarom-cijena slicna, ali mi s njom izgledaju jako nestabilno
    3. Novi Maclaren daytripper- kosara je ujedno i sjediste za kasnije.. sklopljena mi izgledaju relativno malena, medjutim morati cu uzivo otic pogledat ih...

Eto, ako koja mama ima neki pametan savjet. Da li se moze ici na ovu varijantu s jednim kolicima za duze vremena, da su prakticna i da stanu u mali portapak..
    Hvala

• Tajana26
    24. Listopad 2018. 13:00

Pozdrav 😊 termin nam je u veljaci, pa pomalo pocinjemo gledati koja bimo kolica. Jako smo zainteresirani za ANEX SPORT, pa me zanima ima li koja mama iskustva s tom kolicima?
    Hvala😀

OhSoBoho
    24. Listopad 2018. 14:42

Popi123, iz osobnog iskustva mogu ti reći da su jedna, lakša kolica super opcija. idealno da su kišobran kolica koja mogu ići u nulti položaj pa ti može i skroz mala beba u njima ležati a kad počne sjedit samo ih podigneš.
    ja sam za prvo dijete htjela kupit poštena kolica pa sam tak uzela 3u1 i na kraju skužila da mi pol tog nije trebalo. košaru sam koristila prvih par mjeseci, jaje (AS) dok ga nije prerastao s nekih 9 mjeseci a sportski dio nikako jer su mi tada kolica s malim unutra bila puno preteška (beba nekih 11+kg i kolica preko 12kg) pa smo u toj fazi kupili lagana kišobran kolica koja s drugom bebom planiram koristiti od početka. pa eto, to ti je moje iskustvo. nadam se da će ti pomoći.

Sesuda
    24. Listopad 2018. 18:08

Cure ima tko iskustva sa stokke xplory kolicima? 

#šmemil

AllieH
    24. Listopad 2018. 18:20

Iz iskustva bliskih prijateljica: robusna, teska, neprakticna, puno mjesta zauzimaju. Savjetovale su mi da ih ni ne razmatram. Ista stvar i sa Mima Xari. 

Luka ❤

Sesuda
    24. Listopad 2018. 18:24

AllieH

Iz iskustva bliskih prijateljica: robusna, teska, neprakticna, puno mjesta zauzimaju. Savjetovale su mi da ih ni ne razmatram. Ista stvar i sa Mima Xari.

To sam sve i ja cula a dobila sam ih od prijatelja koji su ih vrlo malo koristil, prakticki nova sa svim mogucim dodatcima i sad bi bilo suludo kupovati nova a najvise me zapravo muci ta tezina i sto zauzimaju  dosta mjesta. 

#šmemil

• Aymee
    26. Listopad 2018. 21:23

Cure, kolica koja preporucujem, GB qbit+, lagana, brzo sklopiva uistinu samo jednom rukom, imaju i nulti polozaj. 

Aymee

Jagodica86
    26. Listopad 2018. 23:24

Sesuda

AllieH

To sam sve i ja cula a dobila sam ih od prijatelja koji su ih vrlo malo koristil, prakticki nova sa svim mogucim dodatcima i sad bi bilo suludo kupovati nova a najvise me zapravo muci ta tezina i sto zauzimaju dosta mjesta.

Ako si ih dobila, nemoj se premišljati, ostavi ih. Stvarno nema smisla kupovati druga. 

Pony
    27. Studeni 2018. 11:15

Ima li neka od vas babyen yoyo, ergobaby ili bugaboo bee 5?

💟 it's a girl 💟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani