Da vidila sam i ja bas mi na face izbacilo to za snizenje itd 😊
Jedva cekam ici to gledati. Ti si stvarno super prosla sta se cijene tice a virujem da ce ti kolica biti odlicna.i da, siva je neutralna svidja mi se skroz 😊
Meni je jos rano nekako ali skupljam informacije
Čekaj Božić 😁 Možda budu na sniženjima.. 😋
Haha a vjerovatno ce tako i biti osim ako mi moja nestrpljiva narav ne nametne tempo pa se zaletim prije😕😠😬
sobran kolica
Pozdrav 😊 termin nam je u veljaci, pa pomalo pocinjemo gledati koja bimo kolica. Jako smo zainteresirani za ANEX SPORT, pa me zanima ima li koja mama iskustva s tom kolicima?
Hvala😀
Popi123, iz osobnog iskustva mogu ti reći da su jedna, lakša kolica super opcija. idealno da su kišobran kolica koja mogu ići u nulti položaj pa ti može i skroz mala beba u njima ležati a kad počne sjedit samo ih podigneš.
ja sam za prvo dijete htjela kupit poštena kolica pa sam tak uzela 3u1 i na kraju skužila da mi pol tog nije trebalo. košaru sam koristila prvih par mjeseci, jaje (AS) dok ga nije prerastao s nekih 9 mjeseci a sportski dio nikako jer su mi tada kolica s malim unutra bila puno preteška (beba nekih 11+kg i kolica preko 12kg) pa smo u toj fazi kupili lagana kišobran kolica koja s drugom bebom planiram koristiti od početka. pa eto, to ti je moje iskustvo. nadam se da će ti pomoći.
Iz iskustva bliskih prijateljica: robusna, teska, neprakticna, puno mjesta zauzimaju. Savjetovale su mi da ih ni ne razmatram. Ista stvar i sa Mima Xari.
Luka ❤
Iz iskustva bliskih prijateljica: robusna, teska, neprakticna, puno mjesta zauzimaju. Savjetovale su mi da ih ni ne razmatram. Ista stvar i sa Mima Xari.
To sam sve i ja cula a dobila sam ih od prijatelja koji su ih vrlo malo koristil, prakticki nova sa svim mogucim dodatcima i sad bi bilo suludo kupovati nova a najvise me zapravo muci ta tezina i sto zauzimaju dosta mjesta.
#šmemil
Cure, kolica koja preporucujem, GB qbit+, lagana, brzo sklopiva uistinu samo jednom rukom, imaju i nulti polozaj.
Aymee
To sam sve i ja cula a dobila sam ih od prijatelja koji su ih vrlo malo koristil, prakticki nova sa svim mogucim dodatcima i sad bi bilo suludo kupovati nova a najvise me zapravo muci ta tezina i sto zauzimaju dosta mjesta.
Ako si ih dobila, nemoj se premišljati, ostavi ih. Stvarno nema smisla kupovati druga.
Ima li neka od vas babyen yoyo, ergobaby ili bugaboo bee 5?
💟 it's a girl 💟
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji