Konačno sam došla do nekih finalnih specifikacija koje bi nama bile najbitnije
1. Kolica ne smiju biti teška - živimo na uzbrdici i prilaz u dvorištu je brdovit, nakon što se probijem kroz dvorište moram se popeti s kolicima i bebom u zgradu na 1. kat bez lifta - znači ne želim da mi svaka šetnja bude patnja, prioritet je da kolica budu što lakša
2. Kolica trebaju biti lagano sklopiva - iz istih razloga kao prethodna točka
3. Kolicima treba biti moguće lagano upravljati - tu sam čula da je preporuka ova jedna ručka, veliki kotači, po mogućnosti ovi od pjene, jer uz naš brdovit kraj još je tu nedaleko i predivna makadam staza kroz šumu kojom se planiramo šetati, znači trebamo kolica koja bi u kategoriji automobila bila džip
4. Nastavno na točku 1,2,3 ... Kolica ne trebaju biti prevelika, nego nekih srednjih dimenzija
slušam sve vaše prijedloge i sugestije...
Najbliže ovome što sam čitajući forum i vaše komentare našla su mi:
Mutsy Evo 2 u 1
Maxi Cossi Adorra
Mclaren Daytripper
Sva 3 kolica su težine između 8,8 kg i 11,9 kg gdje sve ide u prilogu Mclaren kolicima, kako je većina i napisala.
No, kao njihov nedostatak vidim nešto manje prednje kotače, to bi trebalo uživo pročekirati.
Čekam vaša mišljenja
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
cure, mi kupili neki dan kunert rotax 3u1. znaci kolica su fenomenalna, za voznju super, ugodna, lagana, ima gumene velike tockove, mjesta koliko hoces….kolica su velika, ali opet mi smo takva htjeli, jer smo i mi oboje visoki pa nama bolje pristaju, a i cini mi se da je bebi komotnije, bas onak ima dosta mjesta i za okretati se, pajkiti i sve…a izgledaju prekrasno :) meni osobno nisu teska (oko nekih 10 kg), a i mi nismo toliko gledali na kilazu jer zivimo u kuci tako da je sve prizemno + dvoriste, ali za prenijeti preko stepenice dvije, apsolutno nikakav problem.
Pozz..
Da li se pri sklapanju mora skudati sporstki dio ili ne?
Hvala😊
cure, mi kupili neki dan kunert rotax 3u1. znaci kolica su fenomenalna, za voznju super, ugodna, lagana, ima gumene velike tockove, mjesta koliko hoces….kolica su velika, ali opet mi smo takva htjeli, jer smo i mi oboje visoki pa nama bolje pristaju, a i cini mi se da je bebi komotnije, bas onak ima dosta mjesta i za okretati se, pajkiti i sve…a izgledaju prekrasno :) meni osobno nisu teska (oko nekih 10 kg), a i mi nismo toliko gledali na kilazu jer zivimo u kuci tako da je sve prizemno + dvoriste, ali za prenijeti preko stepenice dvije, apsolutno nikakav problem.
Pozz
Da li se pri sklapanju mora skidati sportski dio ili ne?
Hvala😊
Konačno sam došla do nekih finalnih specifikacija koje bi nama bile najbitnije
1. Kolica ne smiju biti teška - živimo na uzbrdici i prilaz u dvorištu je brdovit, nakon što se probijem kroz dvorište moram se popeti s kolicima i bebom u zgradu na 1. kat bez lifta - znači ne želim da mi svaka šetnja bude patnja, prioritet je da kolica budu što lakša
2. Kolica trebaju biti lagano sklopiva - iz istih razloga kao prethodna točka
3. Kolicima treba biti moguće lagano upravljati - tu sam čula da je preporuka ova jedna ručka, veliki kotači, po mogućnosti ovi od pjene, jer uz naš brdovit kraj još je tu nedaleko i predivna makadam staza kroz šumu kojom se planiramo šetati, znači trebamo kolica koja bi u kategoriji automobila bila džip
4. Nastavno na točku 1,2,3 … Kolica ne trebaju biti prevelika, nego nekih srednjih dimenzija
slušam sve vaše prijedloge i sugestije…
Najbliže ovome što sam čitajući forum i vaše komentare našla su mi:
Mutsy Evo 2 u 1
Maxi Cossi Adorra
Mclaren Daytripper
Sva 3 kolica su težine između 8,8 kg i 11,9 kg gdje sve ide u prilogu Mclaren kolicima, kako je većina i napisala.
No, kao njihov nedostatak vidim nešto manje prednje kotače, to bi trebalo uživo pročekirati.
Čekam vaša mišljenja
Klikerice,
potpisujem sve što si rekla. Za sada su naš favorit Maclaren Daytripper, druga nismo ni gledali previše jer su mi sva preglomazna, a to nam se ne sviđa. Ne želim da se šetnja sa bebom pretvori u noćnu moru dok je muž na poslu, (živim u kući) ali ne mislim zvati pola susjedstva da mi sklopi odnosno rasklopi kolica. Uostalom šogorica ima kolica sa velikom košarom i jedva barata sa njima, preteška je i prevelika ta košara, a bome i konstrukcija, a nije da su bila nešto prejeftina (preko 4000kn).
Išli smo u Magic Baby gledati maclarenice i iskreno ja sam se odmah u njih zaljubila, uz to samo kupimo maxi cosi peble plus košaru odnosno As koja je ocijenjena isto jako dobrom ocjenom na ADAC testu što nam je jako bitno. Muž još želi da pogeldamo i RECARO Citylife 3 u 1, isto su kao lagana i dobra "kopija" macalrena što se jednostavnosti tiče. Tak da idem u ponedjeljak u Petrovu u trudničku ambulantu i produžit ćemo do svijeta beba da vidimo i Recaro. Čula sam da se malcarenice čekaju i do 3 tj, tak da ako se za njih odlučimo uzet ćemo ih na žutoj srijedi u 10.mj da nam do 11. mj dođu i odma iskoristimo popust od 15%.
Evo, toliko od mene, a jesam se raspisala
Noa 💙
Mi smo se odlučili za Mutsy Evo. Danas sam ih testirala na Maksimiru po najgrbavijoj stazi, i sa jednim 16 mjesečnim dječakom. Probali smo dizanje, stavljanje u auto, sklapanje, rasklapanje. Promatrala sam kako je bebi kad je zavezan itd.
To je to, to su kolica koja smo tražili. Čekam popuste u Magic Babyu.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Ja san uzela peg perego..dugo san trazila birala..A onda san si nasla ono sto mi pase...Sam dizajn dr lagana su imaju veliku xl kosaru kasnije se pretvaraju u kisobran kolica...I kvalitetom zvucu i izgedaju tako..Kad vec dajem novce onda gledam da je i kvaliteta prije svega...Ali nadam se da ce ispunit sva moja ocekivanja....i sto je jos bitno jednim potezom i jednom rukom se sklapaju i odsklapaju..ipak kad drzis bebu jedna ruka je zauzeta tako da i to mi je bilo jako bitno da nema puste filozofije...eto svakako preporucam..
url=https://lilypie.com]
Evo mi smo danas slozili svoja Macleren kolica 2u1 i mogu vam reci da sam ocarana...tako su lagana, okretna, mala, bez problema smo ih provozali po stanu od 45 kvadrata - iz hodnika u boravak iz boravka u spavacu, prolaze bez zastoja...sve preporuke
Cure, molim pomoc, frendica mi daruje graco kolica, nisam sigurna u model 2 u 1 su sportski dio +jaje. Sada me zanima gdje mogu kupiti graco kosaru i da li su sve graco kosare kompatibilne s kolicima ili moram tocno skuziti model?? Problem je sto je model star 6-7 god a stalno ih mjenjaju...
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Cure, molim pomoc, frendica mi daruje graco kolica, nisam sigurna u model 2 u 1 su sportski dio +jaje. Sada me zanima gdje mogu kupiti graco kosaru i da li su sve graco kosare kompatibilne s kolicima ili moram tocno skuziti model?? Problem je sto je model star 6-7 god a stalno ih mjenjaju…
Ja imam star od cura mojih..graco 2u1..sprtski plus jaje...ja ih nisan bas koristila puno jos su prakticki nova..alo san uzela dr.zbog kosare..na ovaj model sto ja imam ne ide kosara...nema ona nigdi klik klak da bi mogla..dok jaje bas sidne tocno u svoje misto..kolica su ok..lagana su i mogu rec da su prakticks okretna kvalitetna..bila san ja zadovoljna al nema kosare..a ona mi sad bass treba zato san kupila nova..sad nezz kakv model imas..
Cure, molim pomoc, frendica mi daruje graco kolica, nisam sigurna u model 2 u 1 su sportski dio +jaje. Sada me zanima gdje mogu kupiti graco kosaru i da li su sve graco kosare kompatibilne s kolicima ili moram tocno skuziti model?? Problem je sto je model star 6-7 god a stalno ih mjenjaju…
Ja imam star od cura mojih..graco 2u1..sprtski plus jaje…ja ih nisan bas koristila puno jos su prakticki nova..alo san uzela dr.zbog kosare..na ovaj model sto ja imam ne ide kosara…nema ona nigdi klik klak da bi mogla..dok jaje bas sidne tocno u svoje misto..kolica su ok..lagana su i mogu rec da su prakticks okretna kvalitetna..bila san ja zadovoljna al nema kosare..a ona mi sad bass treba zato san kupila nova..sad nezz kakv model imas..
I da moja gracu su stara 6god
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji