Evo mi smo danas slozili svoja Macleren kolica 2u1 i mogu vam reci da sam ocarana…tako su lagana, okretna, mala, bez problema smo ih provozali po stanu od 45 kvadrata - iz hodnika u boravak iz boravka u spavacu, prolaze bez zastoja…sve preporukeJa sam također najviše zainteresirana za njih al još ih nisam otišla ni pogledati . Znate li možda koje jaje - as se može montirali na njih?
Idu adapteri i jaje Maxicosi, tako su nama rekli u dućanu
Ja san uzela peg perego..dugo san trazila birala..A onda san si nasla ono sto mi pase…Sam dizajn dr lagana su imaju veliku xl kosaru kasnije se pretvaraju u kisobran kolica…I kvalitetom zvucu i izgedaju tako..Kad vec dajem novce onda gledam da je i kvaliteta prije svega…Ali nadam se da ce ispunit sva moja ocekivanja….i sto je jos bitno jednim potezom i jednom rukom se sklapaju i odsklapaju..ipak kad drzis bebu jedna ruka je zauzeta tako da i to mi je bilo jako bitno da nema puste filozofije…eto svakako preporucam..
Zadranka86 - koji model peg perego... ima ih dosta...
Današnje oglašavanje ima neke svoje prednosti, npr. danas mi je na Instagramu iskočio oglas za kolica koja sam odlučila kupiti, ali za njemačku stranicu, i kod njih uz kolica ide sve ovo što se kod nas plaća dodatno u zimskom paketu, tipa zimska vreća, cerada protiv kiše za sportski dio, za kolijevku, adapteri, sve redom ide u sklopu sadašnje njihove akcije... dok kod nas u Baby centru svaki dodatak košta između 250-300 kn ekstra. S tim da presudno je da boju možeš izabrati koju god želiš, i boju rame isto tako koju želiš, a kod nas mi je rekla ovisno o stanju na skladištu...
Isporučuju u Hrvatsku s rokom 2 tjedna...
I cijena me kad zbrojim sve dodatke izađe tisuću kn manje, što baš i nije tako zanemarivo...
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Današnje oglašavanje ima neke svoje prednosti, npr. danas mi je na Instagramu iskočio oglas za kolica koja sam odlučila kupiti, ali za njemačku stranicu, i kod njih uzkolicaide sve ovo što se kod nas plaća dodatno u zimskom paketu, tipa zimska vreća, cerada protiv kiše za sportski dio, za kolijevku, adapteri, sve redom ide u sklopu sadašnje njihove akcije… dok kod nas u Baby centru svaki dodatak košta između 250-300 kn ekstra. S tim da presudno je da boju možeš izabrati koju god želiš, i boju rame isto tako koju želiš, a kod nas mi je rekla ovisno o stanju na skladištu…
Isporučuju u Hrvatsku s rokom 2 tjedna…
I cijena me kad zbrojim sve dodatke izađe tisuću kn manje, što baš i nije tako zanemarivo…
Što mislite?
https://www.kindermaxx.de/en/stroller/prams/13062/mutsy-evo-farmer-pram-incl.-carrycot-2018
Ne znam konkretno za tu stranicu, ali mi smo svoja bili narucili isto iz njemacke s https://www.kids-room.com/en/ prezadovoljni, stigla su u roku 3tj s dostavom puno jeftinije nego kod nas. Kod nas su stari model kolica, bez mogucnosti biranja boje prodavali po cijeni novog modelaIvaa maxi cosi su kvalitetnija od bebetto pa bi bila bolji odabir. Ne znam za taj model ali generalno kao marka su kvalitetniji i autosjedalice jaje su im jedne od najboljih za sigurnost bebe po svim testovima
Današnje oglašavanje ima neke svoje prednosti, npr. danas mi je na Instagramu iskočio oglas za kolica koja sam odlučila kupiti, ali za njemačku stranicu, i kod njih uzkolicaide sve ovo što se kod nas plaća dodatno u zimskom paketu, tipa zimska vreća, cerada protiv kiše za sportski dio, za kolijevku, adapteri, sve redom ide u sklopu sadašnje njihove akcije… dok kod nas u Baby centru svaki dodatak košta između 250-300 kn ekstra. S tim da presudno je da boju možeš izabrati koju god želiš, i boju rame isto tako koju želiš, a kod nas mi je rekla ovisno o stanju na skladištu…
Isporučuju u Hrvatsku s rokom 2 tjedna…
I cijena me kad zbrojim sve dodatke izađe tisuću kn manje, što baš i nije tako zanemarivo…
Što mislite?
https://www.kindermaxx.de/en/stroller/prams/13062/mutsy-evo-farmer-pram-incl.-carrycot-2018Ne znam konkretno za tu stranicu, ali mi smo svoja bili narucili isto iz njemacke shttps://www.kids-room.com/en/ prezadovoljni, stigla su u roku 3tj s dostavom puno jeftinije nego kod nas. Kod nas su stari model kolica, bez mogucnosti biranja boje prodavali po cijeni novog modelaIvaa maxi cosi su kvalitetnija od bebetto pa bi bila bolji odabir. Ne znam za taj model ali generalno kao marka su kvalitetniji i autosjedalice jaje su im jedne od najboljih za sigurnost bebe po svim testovima
Hvala ti! Baš ću proučiti... znaš li možda naplaćuju li kakvu carinu?
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Pozdrav, ima li netko iskustva sa Maxi Cosi Adorro kolicima? Kupila bi 3u1.
Druga opcija su mi Bebetto? Sto bi preporucile? Prvi puta kupujem kolica :) hvala puno na pomoci
Moja prijateljica ima Maxi Cosi Adorra, i zadovoljna je, samo pazi jer imaju jako siroku konstrukciju, i malo su teža za stavljati u auto. I meni osobno je ružno jaje jer ima samo neku laganu elastičnu navlakicu kao štit od sunca.Ja sam uzela Icandy peach, puno se lakse sklapaju i praktičnija su mi, ali su i malo skuplja. Također su me bila zainteresirala mamas&papas ocarro..
Tratincica, koliko su te izasla Icandy peach na kraju? Ista i ja gledam i mammas&papas ocarro su i meni super.ali jos sam u potrazi 😊
Mene su izašle 6300 (2u1) + be safe izi go modular jaje 1200 kn + adapter 300 kn. S time da sam ja uzela stariji model Icandy-a, i izložbeni primjer pa su mi odobrili -20% , isto tako i jaje izložbeno i 30% popusta. Sve to u baby centru. U svijetu beba ti daju isto -20% na stariji model icandy peach, ali nema ti neke velike razlike između starijeg i novijeg modela.. (tipa, malo produženo pokrivalo za košaru, ili se može i malo povuć na natrag) Prosurfaj razlike. A mamas i papas- u fun baby su mi nudili 3u1 za 7.700 kn , kolica 2u 1 + jaje cybex. -odlicna prilika. Mozda mi je malo i žao za njima. 😁
Ma ne zali Icandy je meni bolji od mamas&papas, ja gledam najvise jer smo visoki jako a na Icandy ima tih produzetaka pa se dijete moze namjestiti visocije odnosno blize meni da ne pucam ledja svaki put kad ih koristim. Znaci oni ti slazu u ducanu te ponude i to sve?ne znam nisam nikad kupovala kolica😂
Sortiraj odgovore
Najstariji