Koja kolica kupiti?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

PatyDi

Broj poruka: 1749

Prijavi adminu

Pošto ste se dotakle sjedalica, zanima me da li je baza za jaje dobra i za slijedeću sjedalicu za stariju djecu? Ili treba opet nova baza? Ili je stvar u proizvođaču? 

Frajla

Broj poruka: 3403

Prijavi adminu

DijMar

Pošto ste se dotakle sjedalica, zanima me da li je baza za jaje dobra i za slijedeću sjedalicu za stariju djecu? Ili treba opet nova baza? Ili je stvar u proizvođaču?

Ovisi i o proizvodacu i o modelu sjedalice koju planiras uzeti kasnije. Ja sam sad recimo napikirala jednu koja je grupa 1/2/3, tj od 9 do 36 kg i sama sjedalica ima vec u sebi te produzetke za isofix. 
    Nisam bas gledala to, ali rekla bih da maxi cosi ima takve baze koje idu na vise sjedalica

PatyDi

Prijavi adminu

Frajla

DijMar

Ovisi i o proizvodacu i o modelu sjedalice koju planiras uzeti kasnije. Ja sam sad recimo napikirala jednu koja je grupa 1/2/3, tj od 9 do 36 kg i sama sjedalica ima vec u sebi te produzetke za isofix.
    Nisam bas gledala to, ali rekla bih da maxi cosi ima takve baze koje idu na vise sjedalica

Ma treba to sve dobro iskombinirati da jaje paše na kolica, pa da ima bazu koja odgovara kasnijoj sjedalici,  a pri tome da se ne stvaraju nepotrebni troškovi...nemam konkretno još niš u planu jer samo nekako odlažem to za kad se preselim kroz koji mj...

Frajla

Broj poruka: 3403

Prijavi adminu

Gle, baza je sama po sebi "nepotreban trosak", ali kazem, meni je jaaaako olaksala zivot
    Bacila sam oko malo na tu maxi cosi family bazi, u biti na nju ide jaje i onda sjedalica koja ide do 18 kg (cca 4 god), ali si znaci vezana da moras opet uzeti nijihovu sjedalicu
    Ali kazem, baci oko odmah i na te vece sjedalice, imas te koje ide do 4 god koje imaju bazu koja se rotira i odmah dolazi s njima ili ove koje pokrivaju vise grupa i imaju svoje pricvrsnice za isofix, pa opet ne treba baza... treba to usporediti i vidjeti sta ti je isplativije kad zbrojis sve sjedalice koje ces morati kupiti kroz vrijeme
    Za maxi cosi ti 99% kolica ima adaptere i oni uglavnom kostaju oko 200 kn. I dosta tih proizvodaca ima iste utore, tipa za maxi cosi i kiddy idu isti adapteri za kolica

PatyDi

Prijavi adminu

Tnx...moram se baciti na istrazivanje malo dublje

Norules

Broj poruka: 167

Prijavi adminu

Cure jel cuo tko za joie kolica,inace britanska marka,u magic baby ih prodaju,cini mi se cijena pristupacna,pa ako ima tko iskustva ili saznanja jer nema bas recenzija?

• Petra05

Broj poruka: 497

Prijavi adminu

Norules

Cure jel cuo tko za joie kolica,inace britanska marka,u magic baby ih prodaju,cini mi se cijena pristupacna,pa ako ima tko iskustva ili saznanja jer nema bas recenzija?

To su nova kolica na tržištu zato i nema recenzija, stvarno ne znam, mozda bolje da uzmeš nešto provjerenije, ako nikoga ne nađeš za recenziju

Norules

Prijavi adminu

Petra05

Norules

To su nova kolica na tržištu zato i nema recenzija, stvarno ne znam, mozda bolje da uzmeš nešto provjerenije, ako nikoga ne nađeš za recenziju

Pa ne znam i za ove provjerenije svatko ima svoje iskustvo sta mu pase,sta ne.jel znas mozda sta treba gledat kod kotaca,cime trebaju bit punjeni,znam samo za neravne terene da preporucaju vece kotace?

• Petra05

Broj poruka: 497

Prijavi adminu

Ja kad sam kupovala gledala sam za sta mi treba
    Znaci zivis u kuci/zgradi, imas/ nemas lift to je vazno da znas koju ces tezinu kolica isto ako ces voziti kolica u autu jel ti mogu stati
    Vozis li ih uvijek po ravnome po gradu ili po nekakvom sljunkastom terenu za takav teren su puno bolja veliki zadnji kotaci, znam da kotaci punjeni pjenom su laksi, ono sta sam ja jos gledala je kakvi su amortizeri na kolicima kako se ponasaju kada okrenem kola i desno, lijevo i naravno opcenito cim malo isprobas kolica po ducanu moze se zakljuciti jesu cvrsta i kvalitetna ili nisu

Norules

Prijavi adminu

Hvala ti na odg,da sve treba uzet u obzir sta kome odgovara

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.