Koja kolica kupiti?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tratinčica25

Broj poruka: 35

Prijavi adminu

Tonka185

Ma ne zali Icandy je meni bolji od mamas&papas, ja gledam najvise jer smo visoki jako a na Icandy ima tih produzetaka pa se dijete moze namjestiti visocije odnosno blize meni da ne pucam ledja svaki put kad ih koristim. Znaci oni ti slazu u ducanu te ponude i to sve?ne znam nisam nikad kupovala kolica😂

Pa da, oni ti pokažu šta imaju. Kad sam ja kupovala (20.09.) stariji model su imali samo u određenim bojama, pa sam ja uzela siva. Da, imaju produžetak da ne budu jako niska, i to je super,meni se to sviđa i paše mi više podignuto. 
    Mamas i papas sam vidjela uživo u bubamari u king krossu, stvarno su mi prelijepa.   Teško sam se odlučila 😁😁 Prevagnula je više žurba i gužva po Zgbu nego sviđanje 😂😂

• tratinčica25

Prijavi adminu

tratinčica25

Tonka185

Ma ne zali Icandy je meni bolji od mamas&papas, ja gledam najvise jer smo visoki jako a na Icandy ima tih produzetaka pa se dijete moze namjestiti visocije odnosno blize meni da ne pucam ledja svaki put kad ih koristim. Znaci oni ti slazu u ducanu te ponude i to sve?ne znam nisam nikad kupovala kolica😂
    Pa da, oni ti pokažu šta imaju. Kad sam ja kupovala (20.09.) stariji model su imali samo u određenim bojama, pa sam ja uzela siva. Da, imaju produžetak da ne budu jako niska, i to je super,meni se to sviđa i paše mi više podignuto.
    Mamas i papas sam vidjela uživo u bubamari u king krossu, stvarno su mi prelijepa. Teško sam se odlučila 😁😁 Prevagnula je više žurba i gužva po Zgbu nego sviđanje 😂😂

Evo slučajno mi je sad baš izašlo na insti.. :) 

Tonka185

Broj poruka: 526

Prijavi adminu

Da vidila sam i ja bas mi na face izbacilo to za snizenje itd 😊
    Jedva cekam ici to gledati. Ti si stvarno super  prosla sta se cijene tice a virujem da ce ti kolica biti odlicna.i da, siva je neutralna svidja mi se skroz 😊
    Meni je jos rano nekako ali skupljam informacije

• tratinčica25

Prijavi adminu

Tonka185

Jedva cekam ici to gledati. Ti si stvarno super prosla sta se cijene tice a virujem da ce ti kolica biti odlicna.i da, siva je neutralna svidja mi se skroz 😊

Čekaj Božić 😁 Možda budu na sniženjima.. 😋

Pixii

Broj poruka: 269

Prijavi adminu

Klikerica

Pixii

Klikerica

Današnje oglašavanje ima neke svoje prednosti, npr. danas mi je na Instagramu iskočio oglas za kolica koja sam odlučila kupiti, ali za njemačku stranicu, i kod njih uzkolicaide sve ovo što se kod nas plaća dodatno u zimskom paketu, tipa zimska vreća, cerada protiv kiše za sportski dio, za kolijevku, adapteri, sve redom ide u sklopu sadašnje njihove akcije… dok kod nas u Baby centru svaki dodatak košta između 250-300 kn ekstra. S tim da presudno je da boju možeš izabrati koju god želiš, i boju rame isto tako koju želiš, a kod nas mi je rekla ovisno o stanju na skladištu…
    Isporučuju u Hrvatsku s rokom 2 tjedna…
    I cijena me kad zbrojim sve dodatke izađe tisuću kn manje, što baš i nije tako zanemarivo…
    Što mislite?
    https://www.kindermaxx.de/en/stroller/prams/13062/mutsy-evo-farmer-pram-incl.-carrycot-2018
    Ne znam konkretno za tu stranicu, ali mi smo svoja bili narucili isto iz njemacke shttps://www.kids-room.com/en/ prezadovoljni, stigla su u roku 3tj s dostavom puno jeftinije nego kod nas. Kod nas su stari model kolica, bez mogucnosti biranja boje prodavali po cijeni novog modelaIvaa maxi cosi su kvalitetnija od bebetto pa bi bila bolji odabir. Ne znam za taj model ali generalno kao marka su kvalitetniji i autosjedalice jaje su im jedne od najboljih za sigurnost bebe po svim testovima
    Hvala ti! Baš ću proučiti… znaš li možda naplaćuju li kakvu carinu?

Nema carine jer smo u EU. Ako kupujes s bilo koje stranice koja je unutar europske unije onda se carina ne placa jer smo i mi u EU. Placas samo dostavu, dhl-om salju.

Tonka185

Broj poruka: 526

Prijavi adminu

tratinčica25

Tonka185

Jedva cekam ici to gledati. Ti si stvarno super prosla sta se cijene tice a virujem da ce ti kolica biti odlicna.i da, siva je neutralna svidja mi se skroz 😊
    Čekaj Božić 😁 Možda budu na sniženjima.. 😋

Haha a vjerovatno ce tako i biti osim ako mi moja nestrpljiva narav ne nametne tempo pa se zaletim prije😕😠😬

• Popi123

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

sobran kolica

Pozdrav, cure...
    Trenutno sam u 23. Tjednu i lagano istrazujemo koja kolica uzeti.. odluka je definitivno pala da idemo na varijantu laksih kolica koja ce me posluziti i duze vremena... 
    Bitno mi je da su sklopljena relativno mala, jer vozim gradski auto s malim portapakom.. 
    trenutno vidim da na trzistu postoji par varijanti s kosarom..
    1. babyzen jojo s kosarom- cijena 4500 kn. Medjutim negdje sam citala da se kosara jako brzo preraste
    2. Maclaren XLR s kosarom-cijena slicna, ali mi s njom izgledaju jako nestabilno
    3. Novi Maclaren daytripper- kosara je ujedno i sjediste za kasnije.. sklopljena mi izgledaju relativno malena, medjutim morati cu uzivo otic pogledat ih...Eto, ako koja mama ima neki pametan savjet. Da li se moze ici na ovu varijantu s jednim kolicima za duze vremena, da su prakticna i da stanu u mali portapak..
    Hvala

• Tajana26

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Pozdrav 😊 termin nam je u veljaci, pa pomalo pocinjemo gledati koja bimo kolica. Jako smo zainteresirani za ANEX SPORT, pa me zanima ima li koja mama iskustva s tom kolicima?
    Hvala😀

OhSoBoho

Broj poruka: 688

Prijavi adminu

Popi123, iz osobnog iskustva mogu ti reći da su jedna, lakša kolica super opcija. idealno da su kišobran kolica koja mogu ići u nulti položaj pa ti može i skroz mala beba u njima ležati a kad počne sjedit samo ih podigneš.
    ja sam za prvo dijete htjela kupit poštena kolica pa sam tak uzela 3u1 i na kraju skužila da mi pol tog nije trebalo. košaru sam koristila prvih par mjeseci, jaje (AS) dok ga nije prerastao s nekih 9 mjeseci a sportski dio nikako jer su mi tada kolica s malim unutra bila puno preteška (beba nekih 11+kg i kolica preko 12kg) pa smo u toj fazi kupili lagana kišobran kolica koja s drugom bebom planiram koristiti od početka. pa eto, to ti je moje iskustvo. nadam se da će ti pomoći.

Sesuda

Broj poruka: 18

Prijavi adminu

Cure ima tko iskustva sa stokke xplory kolicima? 

#šmemil

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.