Koja kolica kupiti?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 374

Prijavi adminu

Bok 😊 mi smo odlučili uzet stokke xplory v6 i sad me samo zanima mame koje su imale/imaju ta kolica dal ste jaje uzimale njihovo isto il neko drugo ?? 
    meni se ona njihova uopce ne cini sigurno i udobnim za dijete koliko god ih hvalili svi .. pa sam malo skeptična 

Marijana12345

Broj poruka: 948

Prijavi adminu

MaybeBaby

Bok 😊 mi smo odlučili uzet stokke xplory v6 i sad me samo zanima mame koje su imale/imaju ta kolica dal ste jaje uzimale njihovo isto il neko drugo ??
    meni se ona njihova uopce ne cini sigurno i udobnim za dijete koliko god ih hvalili svi .. pa sam malo skeptična

Postoje testovi jaja i opcenito AS pa si proguglaj, testovi su od ADACa. Ja ti mogu pogledati testiranja na njemackim stranicama, samo mi reci tocan naziv, tj model koji si zapikirala.

Marijana12345

Prijavi adminu

Ak se radi o ovom jajetu, ima super ocjene

Danci22

Broj poruka: 129

Prijavi adminu

Adbor nemo Exclusive 3u1 preporucam :) jesu skupa al vrijede svake kune 

Danci23

Doris3101

Broj poruka: 100

Prijavi adminu

Mi smo se odlucili nekako za Jane Muum 3u1, ali prije nego odemo po njih, zanima me da li je netko imao iskustva sa njima? Opcenito Jane kolicima? 

• Petra05

Broj poruka: 497

Prijavi adminu

Doris3101

Mi smo se odlucili nekako za Jane Muum 3u1, ali prije nego odemo po njih, zanima me da li je netko imao iskustva sa njima? Opcenito Jane kolicima?

Mislim da sam prije 2-3str bas pisala o jane muum kolicima koja imam pa pogledaj

Frajla

Broj poruka: 3403

Prijavi adminu

MaybeBaby

Ja isto gledam na adac stranicama i najbitnija mi je bila sigurnost i iza toga udobnost, a sad kolko je lako skinuti navlake i sl sto ocjenjuju vise manje.
    Ono sto mi je upalo u oko kod ove je da ide samo do 75 cm, to najcesce djeca dosegnu prije 12 mjeseci, inace su uglavnom do 83 cm, neke i 87. Pa si odmah razmisli sto ces kasnije i pogledaj koji su preduvjeti za voziti djete u smjeru voznje.
    Nego, tko si moze financijski priustiti, moja topla preporuka da si uzmete isofix bazu. Em je jako jednostavno i brzo kliknuti sjedalicu u nju em si ne morate misliti jel dobro zavezano, nije dobro zavezno

Broj poruka: 374

Prijavi adminu

Ide u oba smjera vožnje ..jedino neznam jel mislite na jaje il košaru ?? 

Frajla

Broj poruka: 3403

Prijavi adminu

MaybeBaby

Mislim na jaje. Znaci djete nebi smjelo u smjer voznje dok ne hoda samostalno i dok nema 10 kg. I sad recimo moj mali ima 10,5 kg i 75 cm, ne mogu reci da je debel, ali je malo okruglast. E sad, sta ako tvoje djete bude mrsavo i nedode do 10 kg kad bude 75 cm? Ili sta ako dode do 75 cm s 9 mj ko od moje frendice mali?
    Trebala bi opet iducu auto sjedalicu kupiti suprotno od smjera voznje...
    Naravno, ima ljudi koji potrce prebaciti djete u vecu sjedalicu prije reda, ali to nije sigurno.
    Zato kazem, mozda bolje pogledaj neku koja ide bar do 83 cm. Jer tih 8 cm puno znaci, djeca u prosjeku rastu 2 cm mjesecno, iza 1 god i malo sporije.

Marijana12345

Prijavi adminu

Frajla

MaybeBaby

Mislim na jaje. Znaci djete nebi smjelo u smjer voznje dok ne hoda samostalno i dok nema 10 kg. I sad recimo moj mali ima 10,5 kg i 75 cm, ne mogu reci da je debel, ali je malo okruglast. E sad, sta ako tvoje djete bude mrsavo i nedode do 10 kg kad bude 75 cm? Ili sta ako dode do 75 cm s 9 mj ko od moje frendice mali?
    Trebala bi opet iducu auto sjedalicu kupiti suprotno od smjera voznje…
    Naravno, ima ljudi koji potrce prebaciti djete u vecu sjedalicu prije reda, ali to nije sigurno.
    Zato kazem, mozda bolje pogledaj neku koja ide bar do 83 cm. Jer tih 8 cm puno znaci, djeca u prosjeku rastu 2 cm mjesecno, iza 1 god i malo sporije.

To je skupina I-size sjedalica. Mi imamo cybex aton m i-size jaje koje ide do 87cm visine. Vozili smo malog do 18mj unutra. Sad ima 19mj i stavili smo ga u smjer voznje jer je postao nemoguc za vrijeme voznje j smjeru obrnutom od smjera kretanja. Odlicno je jaje, samo naravno, prije kupnje neke druge sjedalice koja nije stokke trebas provjeriti ima li kompatibilne adaptere s kolicima.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.