Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra05
    07. Svibanj 2019. 12:45

Ja imam jane muum i kolica su kvalitetna, lako se sklapaju i mijenjaju nastavci za kolica, materijal na ovima je isti i na dodir nije umjetan, isto placena oko 5000 kn, moj ima 3ipo mjeseca i ne bi se slozila da ide u sportski tek sa 5 mjeseci jer sportski bar na jane kolicima ima 3 polozaja lezeci skroz kao u kosari, polusjedeci i sjedeci
    Kosaru koristili 2mj poslije toga odma sportski lezeci i svida mu se

07. Svibanj 2019. 19:08

Pozdrav svima. Da li koja ima ili se raspitivala o kolicima Bebetto Luca?

Marijana12345
    08. Svibanj 2019. 11:31

Petra05

Ja imam jane muum i kolica su kvalitetna, lako se sklapaju i mijenjaju nastavci za kolica, materijal na ovima je isti i na dodir nije umjetan, isto placena oko 5000 kn, moj ima 3ipo mjeseca i ne bi se slozila da ide u sportski tek sa 5 mjeseci jer sportski bar na jane kolicima ima 3 polozaja lezeci skroz kao u kosari, polusjedeci i sjedeci
    Kosaru koristili 2mj poslije toga odma sportski lezeci i svida mu se

Vise manje sva kolica koja imaju sportski dio mogu ga stavljati u 3 polozaja. Ali mislim da to nije preporucljivo za bebinu kicmicu jer bi trebala prvih mjeseci beba lezati na ravnom. Iskreno nisam 100% ziher... No cinjenica je isto tako da u kosari beba moze spavati i na boku i na trbuhu, sto nije slucaj kod tog sportskog dijela iako je stavljen u lezeci polozaj. Na mojim kolicima (joolz Geo) npr i kosara moze u 3 polozaja, buduci da je mali imao refluks i morao mu je gornji dio tijela biti na povisenom, kosaru smo gotovo uvijek stavljali u 2.poziciju

Marijana12345
    08. Svibanj 2019. 11:35

shell

Moja sestra je imala Bebetto Murano. Sve su to vrlo slicna kolica. Materijal dobar i kosare prostrane. Veliki kotaci iza prakticni. Medjutim kolica su dosta teska i glomazna, ak nemate lift i veliki gepek jao si ga vama! Kupila je 3u1, i idmah pozalila jer je jaje ocaj zivi! Ona ih je prodala a jaje poklonila jer ju je bilo sram uzimati novce za tak lose jaje.

08. Svibanj 2019. 12:36

Marijana12345

shell

Moja sestra je imala Bebetto Murano. Sve su to vrlo slicna kolica. Materijal dobar i kosare prostrane. Veliki kotaci iza prakticni. Medjutim kolica su dosta teska i glomazna, ak nemate lift i veliki gepek jao si ga vama! Kupila je 3u1, i idmah pozalila jer je jaje ocaj zivi! Ona ih je prodala a jaje poklonila jer ju je bilo sram uzimati novce za tak lose jaje.

Hvala na informacijama. Ja ću svakako uzeti 2u1, pa odvojeno jaje. Jer mi sva ta koja idu uz kolica djeluju loše, malo i nekvalitetno.

09. Svibanj 2019. 11:34

Bok 😊 mi smo odlučili uzet stokke xplory v6 i sad me samo zanima mame koje su imale/imaju ta kolica dal ste jaje uzimale njihovo isto il neko drugo ?? 
    meni se ona njihova uopce ne cini sigurno i udobnim za dijete koliko god ih hvalili svi .. pa sam malo skeptična 

Marijana12345
    09. Svibanj 2019. 14:07

MaybeBaby

Bok 😊 mi smo odlučili uzet stokke xplory v6 i sad me samo zanima mame koje su imale/imaju ta kolica dal ste jaje uzimale njihovo isto il neko drugo ??
    meni se ona njihova uopce ne cini sigurno i udobnim za dijete koliko god ih hvalili svi .. pa sam malo skeptična

Postoje testovi jaja i opcenito AS pa si proguglaj, testovi su od ADACa. Ja ti mogu pogledati testiranja na njemackim stranicama, samo mi reci tocan naziv, tj model koji si zapikirala.

Marijana12345
    09. Svibanj 2019. 14:12

Ak se radi o ovom jajetu, ima super ocjene

Danci22
    09. Svibanj 2019. 14:13

Adbor nemo Exclusive 3u1 preporucam :) jesu skupa al vrijede svake kune 

Danci23

• Petra05
    09. Svibanj 2019. 16:46

Doris3101

Mi smo se odlucili nekako za Jane Muum 3u1, ali prije nego odemo po njih, zanima me da li je netko imao iskustva sa njima? Opcenito Jane kolicima?

Mislim da sam prije 2-3str bas pisala o jane muum kolicima koja imam pa pogledaj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani