Bok 😊 mi smo odlučili uzet stokke xplory v6 i sad me samo zanima mame koje su imale/imaju ta kolica dal ste jaje uzimale njihovo isto il neko drugo ??
meni se ona njihova uopce ne cini sigurno i udobnim za dijete koliko god ih hvalili svi .. pa sam malo skeptična
Postoje testovi jaja i opcenito AS pa si proguglaj, testovi su od ADACa. Ja ti mogu pogledati testiranja na njemackim stranicama, samo mi reci tocan naziv, tj model koji si zapikirala.
Bok 😊 mi smo odlučili uzet stokke xplory v6 i sad me samo zanima mame koje su imale/imaju ta kolica dal ste jaje uzimale njihovo isto il neko drugo ??
meni se ona njihova uopce ne cini sigurno i udobnim za dijete koliko god ih hvalili svi .. pa sam malo skeptična
Ja isto gledam na adac stranicama i najbitnija mi je bila sigurnost i iza toga udobnost, a sad kolko je lako skinuti navlake i sl sto ocjenjuju vise manje.
Ono sto mi je upalo u oko kod ove je da ide samo do 75 cm, to najcesce djeca dosegnu prije 12 mjeseci, inace su uglavnom do 83 cm, neke i 87. Pa si odmah razmisli sto ces kasnije i pogledaj koji su preduvjeti za voziti djete u smjeru voznje.
Nego, tko si moze financijski priustiti, moja topla preporuka da si uzmete isofix bazu. Em je jako jednostavno i brzo kliknuti sjedalicu u nju em si ne morate misliti jel dobro zavezano, nije dobro zavezno
Ide u oba smjera vožnje ..jedino neznam jel mislite na jaje il košaru ??
Mislim na jaje. Znaci djete nebi smjelo u smjer voznje dok ne hoda samostalno i dok nema 10 kg. I sad recimo moj mali ima 10,5 kg i 75 cm, ne mogu reci da je debel, ali je malo okruglast. E sad, sta ako tvoje djete bude mrsavo i nedode do 10 kg kad bude 75 cm? Ili sta ako dode do 75 cm s 9 mj ko od moje frendice mali?
Trebala bi opet iducu auto sjedalicu kupiti suprotno od smjera voznje...
Naravno, ima ljudi koji potrce prebaciti djete u vecu sjedalicu prije reda, ali to nije sigurno.
Zato kazem, mozda bolje pogledaj neku koja ide bar do 83 cm. Jer tih 8 cm puno znaci, djeca u prosjeku rastu 2 cm mjesecno, iza 1 god i malo sporije.
Ide u oba smjera vožnje ..jedino neznam jel mislite na jaje il košaru ??Mislim na jaje. Znaci djete nebi smjelo u smjer voznje dok ne hoda samostalno i dok nema 10 kg. I sad recimo moj mali ima 10,5 kg i 75 cm, ne mogu reci da je debel, ali je malo okruglast. E sad, sta ako tvoje djete bude mrsavo i nedode do 10 kg kad bude 75 cm? Ili sta ako dode do 75 cm s 9 mj ko od moje frendice mali?
Trebala bi opet iducu auto sjedalicu kupiti suprotno od smjera voznje…
Naravno, ima ljudi koji potrce prebaciti djete u vecu sjedalicu prije reda, ali to nije sigurno.
Zato kazem, mozda bolje pogledaj neku koja ide bar do 83 cm. Jer tih 8 cm puno znaci, djeca u prosjeku rastu 2 cm mjesecno, iza 1 god i malo sporije.
To je skupina I-size sjedalica. Mi imamo cybex aton m i-size jaje koje ide do 87cm visine. Vozili smo malog do 18mj unutra. Sad ima 19mj i stavili smo ga u smjer voznje jer je postao nemoguc za vrijeme voznje j smjeru obrnutom od smjera kretanja. Odlicno je jaje, samo naravno, prije kupnje neke druge sjedalice koja nije stokke trebas provjeriti ima li kompatibilne adaptere s kolicima.
Sortiraj odgovore
Najstariji