Koja kolica kupiti?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ian1910

Broj poruka: 173

Prijavi adminu

Jel se odlučio tko za kolica kombi Tris 3u1

Emily1801

Broj poruka: 302

Prijavi adminu

Pozdrav! 😊 Ima li itko iskustva sa icandy apple kolicima? Hvala. 

Broj poruka: 710

Prijavi adminu

Evo iskustvo mame uskoro 3 djece: za prvo dijete sam kupila 3u1 kolica i do 6 mj koristila kosaru i nakon toga sportski dio do godinu i pol (i tad se odvikla od kolica), autosjedalicu vrlo malo jer smo imali 1 auto i suprugu je trebao za posao pa smo nas 2 bile pjesaci vecinu vremena, 2 godine nakon za sina sam imala kolica 3u1 i koristila vecinom autosjedalicu (muz dobio sluzbeni auto) i kad je malac imao 8 mj kupila sam kisobran kolica. NAJVECA GRESKA IKAD! Mrzila sam ta kisobran kolica, jedino po asfaltu ih je bilo moguce voziti, po travi jedva, po drugim vrstama terena nema sanse (napominjem, radilo se o skupljoj verziji kisobran kolica s nultim polozajem i slicno), srecom, malac je s godinu i pol prestao pokazivati interes za kolica pa sam ih proslijedila kolegici (koja vecinom treba kolica za obilazak shopping centara s djetetom i savrseno joj odgovaraju). Za 3.dijete nabavila kolica 3u1 (ABC Design Salsa 3) i Maxi Cosi Pebble autosjedalicu (jer je bolja nego Hazel od ABC-a) i vozila malu od frendice u njima i PREZADOVOLJNA sam. Jedva cekam da ih pocnem koristiti na dnevnoj bazi!

• ivanasestovic

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Savetujem vam da ne kupujete BEBETO kolica jer su raspad.

Aosijek

Broj poruka: 192

Prijavi adminu

Ivana Sestovic

Savetujem vam da ne kupujete BEBETO kolica jer su raspad.

Kako mislis raspad, koji model? 

Klikerica

Broj poruka: 1147

Prijavi adminu

Konačno sam došla do nekih finalnih specifikacija koje bi nama bile najbitnije1. Kolica ne smiju biti teška - živimo na uzbrdici i prilaz u dvorištu je brdovit, nakon što se probijem kroz dvorište moram se popeti s kolicima i bebom u zgradu na 1. kat bez lifta - znači ne želim da mi svaka šetnja bude patnja, prioritet je da kolica budu što lakša2. Kolica trebaju biti lagano sklopiva - iz istih razloga kao prethodna točka3. Kolicima treba biti moguće lagano upravljati - tu sam čula da je preporuka ova jedna ručka, veliki kotači, po mogućnosti ovi od pjene, jer uz naš brdovit kraj još je tu nedaleko i predivna makadam staza kroz šumu kojom se planiramo šetati, znači trebamo kolica koja bi u kategoriji automobila bila džip 4. Nastavno na točku 1,2,3 ... Kolica ne trebaju biti prevelika, nego nekih srednjih dimenzijaslušam sve vaše prijedloge i sugestije...Najbliže ovome što sam čitajući forum i vaše komentare našla su mi:Mutsy Evo 2 u 1
    Maxi Cossi Adorra
    Mclaren DaytripperSva 3 kolica su težine između 8,8 kg i 11,9 kg gdje sve ide u prilogu Mclaren kolicima, kako je većina i napisala.No, kao njihov nedostatak vidim nešto manje prednje kotače, to bi trebalo uživo pročekirati.Čekam vaša mišljenja 

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Lil

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Mama90

cure, mi kupili neki dan kunert rotax 3u1. znaci kolica su fenomenalna, za voznju super, ugodna, lagana, ima gumene velike tockove, mjesta koliko hoces….kolica su velika, ali opet mi smo takva htjeli, jer smo i mi oboje visoki pa nama bolje pristaju, a i cini mi se da je bebi komotnije, bas onak ima dosta mjesta i za okretati se, pajkiti i sve…a izgledaju prekrasno :) meni osobno nisu teska (oko nekih 10 kg), a i mi nismo toliko gledali na kilazu jer zivimo u kuci tako da je sve prizemno + dvoriste, ali za prenijeti preko stepenice dvije, apsolutno nikakav problem.

Pozz..
    Da li se pri sklapanju mora skudati sporstki dio ili ne?
    Hvala😊

• Lil

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Mama90

cure, mi kupili neki dan kunert rotax 3u1. znaci kolica su fenomenalna, za voznju super, ugodna, lagana, ima gumene velike tockove, mjesta koliko hoces….kolica su velika, ali opet mi smo takva htjeli, jer smo i mi oboje visoki pa nama bolje pristaju, a i cini mi se da je bebi komotnije, bas onak ima dosta mjesta i za okretati se, pajkiti i sve…a izgledaju prekrasno :) meni osobno nisu teska (oko nekih 10 kg), a i mi nismo toliko gledali na kilazu jer zivimo u kuci tako da je sve prizemno + dvoriste, ali za prenijeti preko stepenice dvije, apsolutno nikakav problem.

Pozz
    Da li se pri sklapanju mora skidati sportski dio ili ne?
    Hvala😊

m.girl6

Broj poruka: 754

Prijavi adminu

Klikerica

Konačno sam došla do nekih finalnih specifikacija koje bi nama bile najbitnije1. Kolica ne smiju biti teška - živimo na uzbrdici i prilaz u dvorištu je brdovit, nakon što se probijem kroz dvorište moram se popeti s kolicima i bebom u zgradu na 1. kat bez lifta - znači ne želim da mi svaka šetnja bude patnja, prioritet je da kolica budu što lakša2. Kolica trebaju biti lagano sklopiva - iz istih razloga kao prethodna točka3. Kolicima treba biti moguće lagano upravljati - tu sam čula da je preporuka ova jedna ručka, veliki kotači, po mogućnosti ovi od pjene, jer uz naš brdovit kraj još je tu nedaleko i predivna makadam staza kroz šumu kojom se planiramo šetati, znači trebamo kolica koja bi u kategoriji automobila bila džip4. Nastavno na točku 1,2,3 … Kolica ne trebaju biti prevelika, nego nekih srednjih dimenzijaslušam sve vaše prijedloge i sugestije…Najbliže ovome što sam čitajući forum i vaše komentare našla su mi:Mutsy Evo 2 u 1
    Maxi Cossi Adorra
    Mclaren DaytripperSva 3 kolica su težine između 8,8 kg i 11,9 kg gdje sve ide u prilogu Mclaren kolicima, kako je većina i napisala.No, kao njihov nedostatak vidim nešto manje prednje kotače, to bi trebalo uživo pročekirati.Čekam vaša mišljenja

Klikerice,
    potpisujem sve što si rekla. Za sada su naš favorit Maclaren Daytripper, druga nismo ni gledali previše jer su mi sva preglomazna, a to nam se ne sviđa. Ne želim da se šetnja sa bebom pretvori u noćnu moru dok je muž na poslu, (živim u kući) ali ne mislim zvati pola susjedstva da mi sklopi odnosno rasklopi kolica. Uostalom šogorica ima kolica sa velikom košarom i jedva barata sa njima, preteška je i prevelika ta košara, a bome i konstrukcija, a nije da su bila nešto prejeftina (preko 4000kn).
    Išli smo u Magic Baby gledati maclarenice i iskreno ja sam se odmah u njih zaljubila, uz to samo kupimo maxi cosi peble plus košaru odnosno As koja je ocijenjena isto jako dobrom ocjenom na ADAC testu što nam je jako bitno. Muž još želi da pogeldamo i RECARO Citylife 3 u 1, isto su kao lagana i dobra "kopija" macalrena što se jednostavnosti tiče. Tak da idem u ponedjeljak u Petrovu u trudničku ambulantu i produžit ćemo do svijeta beba da vidimo i Recaro. Čula sam da se malcarenice čekaju i do 3 tj, tak da ako se za njih odlučimo uzet ćemo ih na žutoj srijedi u 10.mj da nam do 11. mj dođu i odma iskoristimo popust od 15%. 
    Evo, toliko od mene, a jesam se raspisala 

Noa 💙

Klikerica

Broj poruka: 1147

Prijavi adminu

Mi smo se odlučili za Mutsy Evo. Danas sam ih testirala na Maksimiru po najgrbavijoj stazi, i sa jednim 16 mjesečnim dječakom. Probali smo dizanje, stavljanje u auto, sklapanje, rasklapanje. Promatrala sam kako je bebi kad je zavezan itd.
    To je to, to su kolica koja smo tražili. Čekam popuste u Magic Babyu.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.