Koja kolica kupiti?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Eni.6

Broj poruka: 146

Prijavi adminu

Iskustva sa Concord neo travel?

To get the code: Tap and

• neu2018

Broj poruka: 51

Prijavi adminu

Koliko sam shvatila postoje kolica koja se pretvaraju u "košaru" za do 6 mj? Znate par modela napamet ovako?

• gaby_ines

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

neu2018

Koliko sam shvatila postoje kolica koja se pretvaraju u "košaru" za do 6 mj? Znate par modela napamet ovako?

Maclaren kolica Daytripper
    https://www.youtube.com/watch?v=IJd-AzzFGDY
    Videoeh sad, jedino ne znam gdje ih ima za kupiti...

• neu2018

Broj poruka: 51

Prijavi adminu

https://www.magicbaby.hr/maclaren-kolica-daytripper-black-herringbone.html valjda je to ovo, pise od 0 mj do 25 kg, ali cini mi se da sam negdje procitala da su se sva rasprodala, da se ceka po 3 tjedna, sto je isto ok, ali bi ih voljela vidjet uzivo.
    termin nam je kraj 9. mj pa mi je blesavo kupovati kosaru a idemo u zimu, sumnjam da cu ju koristit vise od 5 puta

m.girl6

Broj poruka: 754

Prijavi adminu

neu2018

https://www.magicbaby.hr/maclaren-kolica-daytripper-black-herringbone.html valjda je to ovo, pise od 0 mj do 25 kg, ali cini mi se da sam negdje procitala da su se sva rasprodala, da se ceka po 3 tjedna, sto je isto ok, ali bi ih voljela vidjet uzivo.
    termin nam je kraj 9. mj pa mi je blesavo kupovati kosaru a idemo u zimu, sumnjam da cu ju koristit vise od 5 puta

Dijete je preporučljivo držati u košari bez obzira u kojem je mjesecu rođeno do kojih 6 mjeseci, ionako ti jaje bude služilo samo za transport ali već kad je dijete veće, ne možeš malo dijete od mj dana staviti u jaje koje nije ravno. 

Noa 💙

Eni.6

Broj poruka: 146

Prijavi adminu

Ja sam isto zbunjena...neki kazu treba uzeti veca kolica sa korpom,neki kazu da korpu nisu ni koristili ili max mesec-dva,neki kazu da su im bila suvisna vrlika kolica i da su ih ubrzo zamenili kisobran kolicim,nekii da su im kolica ovog tipa o kom sad pricate idealno resenje jer imaju ravan polozaj i umetak za novorodjence a koriste se kao lagana varijanta kolica...Ja sad nemam pojma sta da gledam 😩
    Ne bih da kupujem dvoje kolica,bitno mi je da su kvalitetna,sve ostalo mi nije toliko bitno(tipa tezina kolica,rasklapanje...)

To get the code: Tap and

m.girl6

Broj poruka: 754

Prijavi adminu

Eni.6, mi smo bili u magic babyu i gledali Maclaren daytripper, mogu ti reći da ću nam se jako svidjela. Košara koja ti treba do kojih 6 mjeseci (bez obzira u kojem je mjesecu dijete rođeno) se poslije pretvara u sportski dio u kojem se dijete može voziti sve do 3 godine. Znači još ti samo preostaje da kupiš jaje za transport bebe i u njemu se može voziti od 6.mjeseca pa nadalje dok počne sjediti. Žena nam je pokazala maxi cosi jaje koje se montira na maclaren.
    Kolica su 3899,00 s tim da su 2 u 1, a kad je žuta srijeda onda je -15% i spadnu ti 3314, što je stvarno ok cijena s obzirom na kvalitetu, lagano sklapanje i veličinu kolica. Inače su ti sve košare jako glomazne i teške. A nama jee bilo jako bitno da su nam kolica čim jednostavnija za sklapanje i da ne zauzimaju puno mjesta.
    A jaje maxi cosi imaš od 1300 do 1600 kn i to opet na -15% najviše ti izađe 1360 kn i sve skupa 4674, što je ok cijena, ali sve zavisi koliko misliš za kolica izdvojiti.
    MI idemo u petak u ZG još do svijeta beba jer nas zanima i recaro citylife 3 u 1, ona su za gotovinu 5377, malo više nego ova. Ali vidjet ćemo koja će se pokazati bolja po kvaliteti, a cijena je tu negdje, nije baš premala 

Noa 💙

PlavaBorovnica

Broj poruka: 416

Prijavi adminu

Ima tko iskustva s markom Moon kolica i Mutsy Evo 2u1? Vidjela sam model Moon Nouva samo na fotografijama, čine se kompaktna ali piše težina 15kg? Mutsy Evo mi se čine ok, super bi mi došlo vaše mišljenje, nemam još puno vremena  za razmišljanje, hehe :)

• minna30

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Bok cure, molim vas pomoć, jakoo se dvoumim između Bebetto Luca 3u1 i Maxi Cosi Zelia modela.. vidim dosta komentara vezano za Bebettove mdoele pa molim vas napišite ako koja ima iskustvo s Maxi Cosi??

petrapp2605

Broj poruka: 1063

Prijavi adminu

minna30

Bok cure, molim vas pomoć, jakoo se dvoumim između Bebetto Luca 3u1 i Maxi Cosi Zelia modela.. vidim dosta komentara vezano za Bebettove mdoele pa molim vas napišite ako koja ima iskustvo s Maxi Cosi??

Još ih nismo isprobali jer još uvijek čekamo bebu, ali smo kupili Maxi Cosi adorra. Nakon početku smo željeli Recaro Citylife, no nije bilo boje koje smo željeli, pa svašta nešto i odlučili smo se za Maxi Cosi. Ovaj naš model a nisu neke razlike između njihovih modela, mi se čini ful jednostavan za sklapanje i otvaranje, za razliku od modela Bebeto koje nisam htjela ni gledsti jer mi se čine toliko glomazna i teška, jaje je dobilo odlučne ocjene na adac testovima, lagana su za voziti koliko smo isprobali, a sad ćemo vidjeti kako će se dalje ponašati. Imaju "doživotnu" garanciju, 2 godine od trgovine, i onda još 10 od samoga proizvođača ako se  registrira preko njihovih stranica. Najbolje ako već nisi da odeš do dućana i probaš oba modela, tražiš da ti pokažu sklapanje, otvaranje, stavljanje košare, jaja itd...sretno u donošenju odluke! 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.