I nas zanimaju kolica Maclaren daytripper ili recaro 3 u 1. Daj mi recite cure koje ste ih vidjele uživo, to su kolica 2 u 1, uz to treba kupiti košaru ili jaje još? I koja im je cijena na kraju? Meni su prekrasna, međutim vidjeli smo ih samo na netu, nismo još išli u trgovinu. Nova su, pa bas nema nešto ni recenzija za njih.
Evo mk smo danas uzeli Maclaren kolica u Magic baby i dobili 15% popusta jer je zuta srijeda tako da su nas izasla 3 320kn... Pitali smo jedno 3 zene j ducanu i sve su nam preporucile ta radi toga sto su mala i nisu glomazna...e sad, vidjeti cemo kako ce se pokazati
I nas zanimaju kolica Maclaren daytripper ili recaro 3 u 1. Daj mi recite cure koje ste ih vidjele uživo, to su kolica 2 u 1, uz to treba kupiti košaru ili jaje još? I koja im je cijena na kraju? Meni su prekrasna, međutim vidjeli smo ih samo na netu, nismo još išli u trgovinu. Nova su, pa bas nema nešto ni recenzija za njih.Evo mk smo danas uzeli Maclaren kolica u Magic baby i dobili 15% popusta jer je zuta srijeda tako da su nas izasla 3 320kn… Pitali smo jedno 3 zene j ducanu i sve su nam preporucile ta radi toga sto su mala i nisu glomazna…e sad, vidjeti cemo kako ce se pokazati
Super cijena je ispala na kraju, bome se isplati. A daj mi reci od koga ste uzeli jaje odnosno AS?
Noa 💙
cure, dali mi tko može napisati vaša iskustva na Kunert kolica? planiram naručiti, termin je za mjesec dana i jako sam neodlučna.. nisam ih vidjela uživo, čitala sam iskustva mama koje su ih vidjele ali zanima me dali ih je netko koristio duže i kakvi su svi djelovi(košara, jaje, sportski).
dali netko ima sliku od jajeta? nisam našla na netu.
Hvala
I nas zanimaju kolica Maclaren daytripper ili recaro 3 u 1. Daj mi recite cure koje ste ih vidjele uživo, to su kolica 2 u 1, uz to treba kupiti košaru ili jaje još? I koja im je cijena na kraju? Meni su prekrasna, međutim vidjeli smo ih samo na netu, nismo još išli u trgovinu. Nova su, pa bas nema nešto ni recenzija za njih.Evo mk smo danas uzeli Maclaren kolica u Magic baby i dobili 15% popusta jer je zuta srijeda tako da su nas izasla 3 320kn… Pitali smo jedno 3 zene j ducanu i sve su nam preporucile ta radi toga sto su mala i nisu glomazna…e sad, vidjeti cemo kako ce se pokazati
Draga Ivan 86,
pošto ste kupili Maclaren Daytripper, može malo iz prve ruke kakva ti se cine, kakva su za upravljanje, kotači, košara veličina, sklapanje... zapravo sve prve dojmove :).Na netu nisam pronašla nikakve recenzije osim na ruskom i to je više opis kolica nego kakva su kada ih malo provozaš i koristiš neko vrijeme. Vjerujem da kod tebe još nisu u uporabi, ali voljela bi čuti necije dojmove iz prve ruke, barem ove prve prije pravog korištenja.Mi isto planiramo na iducu Zuti srijedu pa se nadam da cu do onda prikupiti neke informacije i dojmove :).Hvalaaaa!
I nas zanimaju kolica Maclaren daytripper ili recaro 3 u 1. Daj mi recite cure koje ste ih vidjele uživo, to su kolica 2 u 1, uz to treba kupiti košaru ili jaje još? I koja im je cijena na kraju? Meni su prekrasna, međutim vidjeli smo ih samo na netu, nismo još išli u trgovinu. Nova su, pa bas nema nešto ni recenzija za njih.Evo mk smo danas uzeli Maclaren kolica u Magic baby i dobili 15% popusta jer je zuta srijeda tako da su nas izasla 3 320kn… Pitali smo jedno 3 zene j ducanu i sve su nam preporucile ta radi toga sto su mala i nisu glomazna…e sad, vidjeti cemo kako ce se pokazatiSuper cijena je ispala na kraju, bome se isplati. A daj mi reci od koga ste uzeli jaje odnosno AS?
Imamo jaje Recaro, a ako se bebica ne bude htjela voziti u kosari, iako sumnjam obzirom da je 11.mj termin pa nece bas puno ni biti prilike za voznju, kupiti cemo adaptere i na kolica ide maxicosi sjedlica takl da problem rijesen :-)
I nas zanimaju kolica Maclaren daytripper ili recaro 3 u 1. Daj mi recite cure koje ste ih vidjele uživo, to su kolica 2 u 1, uz to treba kupiti košaru ili jaje još? I koja im je cijena na kraju? Meni su prekrasna, međutim vidjeli smo ih samo na netu, nismo još išli u trgovinu. Nova su, pa bas nema nešto ni recenzija za njih.Evo mk smo danas uzeli Maclaren kolica u Magic baby i dobili 15% popusta jer je zuta srijeda tako da su nas izasla 3 320kn… Pitali smo jedno 3 zene j ducanu i sve su nam preporucile ta radi toga sto su mala i nisu glomazna…e sad, vidjeti cemo kako ce se pokazatiDraga Ivan 86,
pošto ste kupili Maclaren Daytripper, može malo iz prve ruke kakva ti se cine, kakva su za upravljanje, kotači, košara veličina, sklapanje… zapravo sve prve dojmove :).Na netu nisam pronašla nikakve recenzije osim na ruskom i to je više opis kolica nego kakva su kada ih malo provozaš i koristiš neko vrijeme. Vjerujem da kod tebe još nisu u uporabi, ali voljela bi čuti necije dojmove iz prve ruke, barem ove prve prije pravog korištenja.Mi isto planiramo na iducu Zuti srijedu pa se nadam da cu do onda prikupiti neke informacije i dojmove :).Hvalaaaa!
Nasa su jos u kutiji i mislim da ce tako i ostati tamo do 10.mj :-) Mali nam je stan pa zauzimaju manje mjesta tako upakirana. Kada god smo trazili preporuku svi su nam ta preporucili, pogotovo radi prakticne i male kosare. Bas neki dan sam vidjela kako lik iznosi bebicu od pedijatra u onim ogromnim kosarama, jadan jedva je kroz vrata prosao :-) Djete je do godinu-godinu i pol u tim kolicima, kasnije slijede motorici i akk bas zatreba kisobran kolica su isto tu tako da ne vjerujem da necu biti zadovoljna s ovima.. mali kotaci, mala kosara, okretna i svugdje stanu sto je najbitnije
Isla sam 10ak stranica unatrag i valjda svaki post spominje druga kolica 🙉 pa jel ima neko iskustva sa PEG PEREGO book 51? Tocnije jajetom? Nas malac ce sad 1mj.i izgleda bas neudobno kad ga stavimo unutra! Sav propadne unutra i savije ga kao kiflicu!
Za manje od 1.mj.putujemo za Hr, 1000km i ne znam kako bi ga stavila toliki put u tom položaju! 😕
Da li postoji neki ulozak koji smanji prostor unutra ili imate neko drugo rješenje?
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Postovanje. Procitala sam cijeli forum pa da krenem u opis. Od kolica trebam:
Zatvorenu kosaru za stvari
Da imaju ventilaciju
Da su ugodna za dijete i meni oku ali jako prakticna
Nisu previse teska
Imaju ventilaciju
Mogu ici u vodoravni polozaj u sportskom dijelu
Imaju amotrizere, 4 ili 6
Kvalitetna tkanina
Velika mogucnost nagiba naslona
Jednu rucku koja bi trebala biti od koze ili eko koze nikako od spuzve koja je podesiva po visini
Mrezica za komarce
Tkanina za sunce
U slucaju da se mozda moze skinuti dio da dijetetu bude lakse po ljeti
Lako sklopiva
Krevetic se moze ljuljati
Prednji i zadnji kotaci se mogu okretati
Dvoumim izmedu modela:
Bebetto Tito 3u1
Bebetto Holland 3u1
Bebetto Bresso Premium 3u1
Bebetto TiTO Premium 3u1
Bebetto Murano 3u1
Bebetto NICO 3u1
Maclaren kolica Daytripper
i sad neke modele od Per Perego bi uzela u obzir no ne znam koje iskreno. pa bi tu molila pomocZnam da je malo dugacak post no eto. Hvala Vam puno na razumijevanju :)
Isla sam 10ak stranica unatrag i valjda svaki post spominje druga kolica 🙉 pa jel ima neko iskustva sa PEG PEREGO book 51? Tocnije jajetom? Nas malac ce sad 1mj.i izgleda bas neudobno kad ga stavimo unutra! Sav propadne unutra i savije ga kao kiflicu!
Za manje od 1.mj.putujemo za Hr, 1000km i ne znam kako bi ga stavila toliki put u tom položaju! 😕
Da li postoji neki ulozak koji smanji prostor unutra ili imate neko drugo rješenje?
Jesi probala kontaktirati proizvođača da li imaju KIC umetak?mi imamo cybex autosjedalicu i ima umetak za novorođenče koji se kasnije vadi kad beba poraste
Sortiraj odgovore
Najstariji