E hvala cure, svaka informacija je dobrodošla jer mužu i meni se sviđaju samo ta i maclarenice, pa sad već lagano padala u depru koja ćemo uzeti ako ne recaro, jer stvarno mi izgledaju mrak.
Noa 💙
Molim mame koje su koristile Stokke kolica da mi kazu do kada su se deca vozila u njima i da li ste ih zamenili kasnije kisobran kolicima
To get the code: Tap and
Termin je 11mj i počela sam tražiti kolica sa dragim.problem na koji sam naišla na jaako puno modela uključujući slavni peg perego je da on visine 195cm nemoze kolica voziti jer kada hoda popikava se na prečku između kotaca i to ga jaaako smeta.pa ako jos netko ima visljeg muskarca provjerite takve stvari
Mi smo uzeli Bebetto vulcano visina nam odgovara ja sam 175 muž 178
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
I nas zanimaju kolica Maclaren daytripper ili recaro 3 u 1. Daj mi recite cure koje ste ih vidjele uživo, to su kolica 2 u 1, uz to treba kupiti košaru ili jaje još? I koja im je cijena na kraju? Meni su prekrasna, međutim vidjeli smo ih samo na netu, nismo još išli u trgovinu. Nova su, pa bas nema nešto ni recenzija za njih.
Evo mk smo danas uzeli Maclaren kolica u Magic baby i dobili 15% popusta jer je zuta srijeda tako da su nas izasla 3 320kn... Pitali smo jedno 3 zene j ducanu i sve su nam preporucile ta radi toga sto su mala i nisu glomazna...e sad, vidjeti cemo kako ce se pokazati
I nas zanimaju kolica Maclaren daytripper ili recaro 3 u 1. Daj mi recite cure koje ste ih vidjele uživo, to su kolica 2 u 1, uz to treba kupiti košaru ili jaje još? I koja im je cijena na kraju? Meni su prekrasna, međutim vidjeli smo ih samo na netu, nismo još išli u trgovinu. Nova su, pa bas nema nešto ni recenzija za njih.
Evo mk smo danas uzeli Maclaren kolica u Magic baby i dobili 15% popusta jer je zuta srijeda tako da su nas izasla 3 320kn… Pitali smo jedno 3 zene j ducanu i sve su nam preporucile ta radi toga sto su mala i nisu glomazna…e sad, vidjeti cemo kako ce se pokazati
Super cijena je ispala na kraju, bome se isplati. A daj mi reci od koga ste uzeli jaje odnosno AS?
Noa 💙
cure, dali mi tko može napisati vaša iskustva na Kunert kolica? planiram naručiti, termin je za mjesec dana i jako sam neodlučna.. nisam ih vidjela uživo, čitala sam iskustva mama koje su ih vidjele ali zanima me dali ih je netko koristio duže i kakvi su svi djelovi(košara, jaje, sportski).
dali netko ima sliku od jajeta? nisam našla na netu.
Hvala
Evo mk smo danas uzeli Maclaren kolica u Magic baby i dobili 15% popusta jer je zuta srijeda tako da su nas izasla 3 320kn… Pitali smo jedno 3 zene j ducanu i sve su nam preporucile ta radi toga sto su mala i nisu glomazna…e sad, vidjeti cemo kako ce se pokazati
Draga Ivan 86,
pošto ste kupili Maclaren Daytripper, može malo iz prve ruke kakva ti se cine, kakva su za upravljanje, kotači, košara veličina, sklapanje... zapravo sve prve dojmove :).
Na netu nisam pronašla nikakve recenzije osim na ruskom i to je više opis kolica nego kakva su kada ih malo provozaš i koristiš neko vrijeme. Vjerujem da kod tebe još nisu u uporabi, ali voljela bi čuti necije dojmove iz prve ruke, barem ove prve prije pravog korištenja.
Mi isto planiramo na iducu Zuti srijedu pa se nadam da cu do onda prikupiti neke informacije i dojmove :).
Hvalaaaa!
Super cijena je ispala na kraju, bome se isplati. A daj mi reci od koga ste uzeli jaje odnosno AS?
Imamo jaje Recaro, a ako se bebica ne bude htjela voziti u kosari, iako sumnjam obzirom da je 11.mj termin pa nece bas puno ni biti prilike za voznju, kupiti cemo adaptere i na kolica ide maxicosi sjedlica takl da problem rijesen :-)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji