Ova recaro 3u1 sam ja gledala jer su mi se preko neta svidjela, ali mi uživo nisu bila dobra. Sportski dio se ne može skinuti, a košara se samo natakne na sportski dio, bez ikakvih adaptera i bez ičega. Nije nigdje pričvršćena pa mi se to apsolutno nije svidjelo. Za jaje postoje adapteri, i općenito njihove AS su super pa sam i zato htjela ta kolica. Ali zbog ove košare sam odustala. Prijateljica ima njihova kišobran kolica i kaže da su oodlična. Ja sam uzela Pegpergo 3u1 i čine mi se super, barem ono što sam vidjela kod druge prijateljice koja ih ima.
Ova recaro 3u1 sam ja gledala jer su mi se preko neta svidjela, ali mi uživo nisu bila dobra. Sportski dio se ne može skinuti, a košara se samo natakne na sportski dio, bez ikakvih adaptera i bez ičega. Nije nigdje pričvršćena pa mi se to apsolutno nije svidjelo. Za jaje postoje adapteri, i općenito njihove AS su super pa sam i zato htjela ta kolica. Ali zbog ove košare sam odustala. Prijateljica ima njihova kišobran kolica i kaže da su oodlična. Ja sam uzela Pegpergo 3u1 i čine mi se super, barem ono što sam vidjela kod druge prijateljice koja ih ima.
Ne znam jeste gledali isti model recaro kolica, ali sportski dio tj kišobran kolica na modelu citylife se mogu odvojiti, na konstrukciju kolica se stavljaju adapteri nakon čega se postavlja nosiljka ili jaje.
Cokica to uopce nije istina. Ja imam tocno ta Recaro kolica i adaperi za as su i za kosaru. Kolica su vise nego odlicna u svakom pogledu. Sportski dio se nabija kao kod ostalih kolica nego se spoji tako rajfeslusom i kao malim tracnicama. Prodavacica se treba informirati!
Ma i bila mi je sumnjiva, sva se neka zbunila oko kolica i kako i šta i jedva namjestila. A kod mene ih ima samo u tom jednom dućanu. Ali sad je gotovo, uzela sam druga kolica. Ali eto, barem sada za druge buduće mame iskustvo iz prve ruke. Meni su se stvarno svidjela, jedino su mi na kraju lakša ova moja koja sam kupila nego ova. I jeftinije su me ispala 🙂
Termin je 11mj i počela sam tražiti kolica sa dragim.problem na koji sam naišla na jaako puno modela uključujući slavni peg perego je da on visine 195cm nemoze kolica voziti jer kada hoda popikava se na prečku između kotaca i to ga jaaako smeta.pa ako jos netko ima visljeg muskarca provjerite takve stvari
Sortiraj odgovore
Najstariji