Koja kolica kupiti?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivana.86.

Broj poruka: 8

Prijavi adminu

Sparco1

Ivana.86.

Mene također zanimaju iskustva sMaclaren kolica Daytripper - Black Herringbone obzirom da mi se suprug zaljubio u njih i ne odustaje 🤭 Meni su također lijepa jer su mala i lagana ali me brine sto kada se stavi u sjedeći - sportski dio nekako mi onaj dio za noge izgleda premalo, pa da nece bebica brzo prerasti ih???
    Kod tebe muz, kod nas ja… Hahaha.. Muz mi je dao potpunu slobodu za kolica.. Ali zato proucava AS ko blesav..al cini se da ih ljudi jos nisu otkrilii.. Nova su pa nema ni recenzija :(

Sparco1 i ja to mislim i svi idu na ona nabrijana s amortizerima i sl. kolicima, al ja koja sam metar i pol visoka kada stanem za ta kolica izgledam kao pekinezer, jedva da se vidim... I mene vuku ova jer su mala i prakticna, zamisli samo u ducanima kroz redove gurati se s onim košarama od npr peg perega i sl.... Nisam pametna... Sta si ti odlucila??

• Sparco1

Broj poruka: 6

Prijavi adminu

Ivana.86.

Sparco1

Ivana.86.

Mene također zanimaju iskustva sMaclaren kolica Daytripper - Black Herringbone obzirom da mi se suprug zaljubio u njih i ne odustaje 🤭 Meni su također lijepa jer su mala i lagana ali me brine sto kada se stavi u sjedeći - sportski dio nekako mi onaj dio za noge izgleda premalo, pa da nece bebica brzo prerasti ih???
    Kod tebe muz, kod nas ja… Hahaha.. Muz mi je dao potpunu slobodu za kolica.. Ali zato proucava AS ko blesav..al cini se da ih ljudi jos nisu otkrilii.. Nova su pa nema ni recenzija :(
    Sparco1 i ja to mislim i svi idu na ona nabrijana s amortizerima i sl. kolicima, al ja koja sam metar i pol visoka kada stanem za ta kolica izgledam kao pekinezer, jedva da se vidim… I mene vuku ova jer su mala i prakticna, zamisli samo u ducanima kroz redove gurati se s onim košarama od npr peg perega i sl…. Nisam pametna… Sta si ti odlucila??

Ja sam se odlucila uzeti njih tako da druga ni ne gledam.... Mala, prakticna, prilicno lagana, za grad dusu dala... Ovo sve ostalo mi je glomazno, preveliko, pretesko... I bas to sto kazete.. Kroz ducane sa onim ogromnim kosarama.. Dvoumila sam se za yoyobaby zen.. Ali kako je sestrin mali prerastovkosaru sa 3mjeseca pa je morala kupovati nova.. Ova su broj 1...kosara je ipak duza i veca...sad cekam 9mjesec da kupim nas maclaren... :) 

• Ivana.86.

Broj poruka: 8

Prijavi adminu

A nista, onda cemo uzeti i mi ta pa kako bude 😂 Vidjeti cu kakva ce biti akcija u city centru sad 1.8., ako ne bude nikakvog popusta pricekati cu i ja 1.9. jer nam je termin tek pocetkom 11.mj. 

m.girl6

Broj poruka: 754

Prijavi adminu

I nas zanimaju kolica Maclaren daytripper ili recaro 3 u 1. Daj mi recite cure koje ste ih vidjele uživo, to su kolica 2 u 1, uz to treba kupiti košaru ili jaje još? I koja im je cijena na kraju? Meni su prekrasna, međutim vidjeli smo ih samo na netu, nismo još išli u trgovinu. Nova su, pa bas nema nešto ni recenzija za njih. 

Noa 💙

• jelenag84

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Da li netko ima iskustva sa Peg Perego Book Cross Completo?

Eni.6

Broj poruka: 146

Prijavi adminu

Treba mi savet iskusnih mama.
    Razmisljam o Stokke kolicima(ako neko ima predlog jos nekih koja su visoka,muz i ja smo dosta visoki).
    Verovatno bih uzela polovna.
    Beba stize pocetkom sl.godine,da li uzimati korpu s obzirom na vremenske prilike ne verujem da ce biti puno setnje prva 2m.
    Koliko se koristi jaje za auto prvih 2 m?Za sad nemam nameru nigde da je vozim u tom periodu sem do doktora 

To get the code: Tap and

• Sparco1

Broj poruka: 6

Prijavi adminu

m.girl6

I nas zanimaju kolica Maclaren daytripper ili recaro 3 u 1. Daj mi recite cure koje ste ih vidjele uživo, to su kolica 2 u 1, uz to treba kupiti košaru ili jaje još? I koja im je cijena na kraju? Meni su prekrasna, međutim vidjeli smo ih samo na netu, nismo još išli u trgovinu. Nova su, pa bas nema nešto ni recenzija za njih.

Recaro sam vidjela i u zivo i lijepa su, djeluju kvalitetno i komforno za dijete.. Samo svaka koja sam vidjela u kvartu da roditelji imaju su skripala..ocito kotaci su boljka. . . I to me odbilo odmah u startu... A sto se tice maclaren daytripper kosara se pretvara u sportsko sjedalo, tako da mozete kupiti samo adaptere za autosjedalicu, samo se ne mogu sjetiti koje marke idu na kolica.. Mislim 2,3...ali od toga sam odustala... Posto ne planiram voziti dijete u sjedalici u kolicima... Tako da su to 2u1 kolica kojima se kosara kasnije pretvarau sportsko sjedalo sa nekoliko polozaja . Sto je odlicno... 

m.girl6

Prijavi adminu

Sparco1

m.girl6

Recaro sam vidjela i u zivo i lijepa su, djeluju kvalitetno i komforno za dijete.. Samo svaka koja sam vidjela u kvartu da roditelji imaju su skripala..ocito kotaci su boljka. . . I to me odbilo odmah u startu… A sto se tice maclaren daytripper kosara se pretvara u sportsko sjedalo, tako da mozete kupiti samo adaptere za autosjedalicu, samo se ne mogu sjetiti koje marke idu na kolica.. Mislim 2,3…ali od toga sam odustala… Posto ne planiram voziti dijete u sjedalici u kolicima… Tako da su to 2u1 kolica kojima se kosara kasnije pretvarau sportsko sjedalo sa nekoliko polozaja . Sto je odlicno…

Hvala ti puno na savjetima. Da, recaro su nam prekrsana ali kažem još ništa nismo vidjeli uživo, tak da. Joj baš mi je žao jer ako kotači škripaju nećemo ih uzimati. :(
    Da, to je odlično što se pretvara tako. a termin mi je početkom 1.mjeseca sljedeće godine, košara nam svakako treba prvih 4-6 mjeseca za transport bebe, a kasnije jaje. Da, malo je problem što maclaren nema svoje jaje odnosno tu autosjedalicu 0+, ali nema veze kao što i sama kažeš uzet ćemo od druge marke.
    Kakva ti kolica imaš i jesi li zadovoljna?

Noa 💙

m.girl6

Prijavi adminu

Sory tek sam vidim da si rekla da ćeš uzeti maclaren u postu prije 

Noa 💙

petrapp2605

Broj poruka: 1063

Prijavi adminu

Mi smo zainteresirani za recaro citylife 3u1, za sad samo vidli samo kišobran dio kolica i čine mi se super, nisu glomazna ni teška za razliku od većine viđenog, a opet mi se čine vrlo čvrstima. Nisam primjetila da kotači škripe. Drugi tj ćemo ići pogledati i košaru te as pa da donesemo definitivnu odluku. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.