Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    29. Lipanj 2018. 11:11

Ja sam dobila garanciju na dvije godine. Obicno imaju sve napisano na stranicama.

26.8. Ivan 💙💙

• Ivana.86.
    10. Srpanj 2018. 23:35

Mene također zanimaju iskustva s Maclaren kolica Daytripper - Black Herringbone obzirom da mi se suprug zaljubio u njih i ne odustaje 🤭 Meni su također lijepa jer su mala i lagana ali me brine sto kada se stavi u sjedeći - sportski dio nekako mi onaj dio za noge izgleda premalo, pa da nece bebica brzo prerasti ih???

PlavaBorovnica
    12. Srpanj 2018. 08:13

Bog, mooolim vas za savjet/ iskustva.
    1.opcija razmišljam o kupnji novih Mutsy Nexo kolica (kišobran kolica), beba stiže krajem 9.mjeseca.  Uz njih bih uzela maxi cosi as. Nisam sigurna mogu li kolica ići u nulti položaj, je li za novorođenče primjerena da bude u kolicima u autosjedalici?
    2. Opcija polovna Bugaboo cameleon +nova maxi cosi as.
    Kakva su vaša iskustva s jednim ili drugim kolicima? Koliko dugo se realno koristi košara na kolicima?

AllieH
    12. Srpanj 2018. 09:48

Nije primjereno da dijete duže vrijeme provodi u AS, najbolje je da leži na ravnoj podlozi. 
    Između to dvoje se ne bih uopće premišljala, po mom mišljenju definitivno Cameleon + AS. 

Luka ❤

barbiemama
    12. Srpanj 2018. 10:18

slažem se s Allie. dijete provede prvih 6 mj u košari i mislim da nije primjereno za to vrijeme voziti dijete u kolicima koja nemaju nulti položaj ili u AS. Cameleon su uostalom odlična kolica :)

PlavaBorovnica
    12. Srpanj 2018. 11:54

Hvala AllieH i barbiemama, drago mi je čuti iskusno mišljenje. Dakle, važan je taj ravan položaj koji nudi košara (ili neka ravna podloga). Ako netko ima drugačije iskustvo s nekih od ovo dvoje kolica, i to bih rado čula. :)

• Točka
    12. Srpanj 2018. 13:57

Pozdrav, 
    zanima me ima li tko iskustva sa Mima Xari ili Joolz Day kolicima, dvoumim se između ta dva modela pa bi mi svaka informacija dobro došla 

christyy
    12. Srpanj 2018. 14:15

Točka ja sam gledala ta mima xari kolica jako su mi se sviđala ali mi je teta u trgovini rekla da su kolica od eko kože i da se brzo izližu (kad beba malo naraste pa nogicama izgrebe kožno sjedalo) a cijena im je previsoka da bi mi se za npr. godinu dana tak izlizala tako da sam odustala od njih...

barbiemama
    12. Srpanj 2018. 22:26

sestričina ima Mimu Xari. nije baš zadovoljna za te novce. kaže da je sjedalo za 6+ mj premalo. s godinu dana je curica virila na sve strane i bila stisnuta skroz unutra.

mi smo uzeli Inglesinu Trilogy ovaj tjedan 😊

AllieH
    13. Srpanj 2018. 11:35

Meni su lijepa Mima ali uživo mi izgledaju kao da ne dišu uopće, ne znam kako bih objasnila. Pogotovo preko ljeta da u njih posebno upekne 
    Joolz Day (i Geo) su i meni bila u užem izboru, ali na kraju sam se ipak odlučila za Bugaboo Cameleon. 
    Prijateljica ima Joolz, prezadovoljna je, kaže da su joj lagana za sklapanje, odlično voze po svim terenima i uglavnom ima sve preporuke za njih. 

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani