Koja kolica kupiti?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

PlavaBorovnica

Broj poruka: 416

Prijavi adminu

Hvala AllieH i barbiemama, drago mi je čuti iskusno mišljenje. Dakle, važan je taj ravan položaj koji nudi košara (ili neka ravna podloga). Ako netko ima drugačije iskustvo s nekih od ovo dvoje kolica, i to bih rado čula. :)

• Točka

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Pozdrav, 
    zanima me ima li tko iskustva sa Mima Xari ili Joolz Day kolicima, dvoumim se između ta dva modela pa bi mi svaka informacija dobro došla 

christyy

Broj poruka: 638

Prijavi adminu

Točka ja sam gledala ta mima xari kolica jako su mi se sviđala ali mi je teta u trgovini rekla da su kolica od eko kože i da se brzo izližu (kad beba malo naraste pa nogicama izgrebe kožno sjedalo) a cijena im je previsoka da bi mi se za npr. godinu dana tak izlizala tako da sam odustala od njih...

barbiemama

Broj poruka: 1577

Prijavi adminu

sestričina ima Mimu Xari. nije baš zadovoljna za te novce. kaže da je sjedalo za 6+ mj premalo. s godinu dana je curica virila na sve strane i bila stisnuta skroz unutra.mi smo uzeli Inglesinu Trilogy ovaj tjedan 😊

AllieH

Broj poruka: 1081

Prijavi adminu

Meni su lijepa Mima ali uživo mi izgledaju kao da ne dišu uopće, ne znam kako bih objasnila. Pogotovo preko ljeta da u njih posebno upekne 
    Joolz Day (i Geo) su i meni bila u užem izboru, ali na kraju sam se ipak odlučila za Bugaboo Cameleon. 
    Prijateljica ima Joolz, prezadovoljna je, kaže da su joj lagana za sklapanje, odlično voze po svim terenima i uglavnom ima sve preporuke za njih. 

Luka ❤

• Sparco1

Broj poruka: 6

Prijavi adminu

Ivana.86.

Mene također zanimaju iskustva sMaclaren kolica Daytripper - Black Herringbone obzirom da mi se suprug zaljubio u njih i ne odustaje 🤭 Meni su također lijepa jer su mala i lagana ali me brine sto kada se stavi u sjedeći - sportski dio nekako mi onaj dio za noge izgleda premalo, pa da nece bebica brzo prerasti ih???

Kod tebe muz, kod nas ja... Hahaha.. Muz mi je dao potpunu slobodu za kolica.. Ali zato proucava AS ko blesav..al cini se da ih ljudi jos nisu otkrilii.. Nova su pa nema ni recenzija :(

• ancinela

Prijavi adminu

barbiemama

sestričina ima Mimu Xari. nije baš zadovoljna za te novce. kaže da je sjedalo za 6+ mj premalo. s godinu dana je curica virila na sve strane i bila stisnuta skroz unutra.mi smo uzeli Inglesinu Trilogy ovaj tjedan 😊

Pozdrav, mozes reci gdje si ih uzela? Meni su se ta na prvu svidjela, ostala kolica jos nisam stigla gledati tolko, no cine se lagana a opet imaju sve no nigdje ih ne mogu vidjeti uzivo..tvoji dojmovi? 😊 

• ancinela

Prijavi adminu

ancinela

barbiemama

Pozdrav, mozes reci gdje si ih uzela? Meni su se ta na prvu svidjela, ostala kolica jos nisam stigla gledati tolko, no cine se lagana a opet imaju sve no nigdje ih ne mogu vidjeti uzivo..tvoji dojmovi? 😊

Pitanje se odnosi na Inglesinu Trilogy 😉

zadranka86

Broj poruka: 1385

Prijavi adminu

Moze savjet...Kolica sa kotacima punjenim pjenom ili ona gumena sto se mogu pumpati..Molim vass pomagajte..

url=https://lilypie.com]

barbiemama

Broj poruka: 1577

Prijavi adminu

ancinela

pozdrav 😊
    naručili smo preko slovenske stranice minime jer su bila snižena na 499 eura, što je daleko najjeftinija cijena za ta kolica. no, kako Slovenci nisu imali boju koju sam naručila, njihov prodavač je dogovorio sa Svijetom beba u Zagrebu da nam isporuče ta kolica po cijeni iz Slovenije. tako da smo ih platili 3750 kn. imaš trenutno i neku akciju na njih u tom Svijetu beba, no mislim da koštaju otprilike 4300 kn. vidjela sam ih uživo i super su. lagana, velika košara, lagano sklapanje. ma oduševljeni smo. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.