Pozdrav,
Vidjela sam da ste narucivale bebetto holland iz Poljske ali ne mogu naći koji su to provjereni dućani za narudzbu :/ Pliz pomagajte ☺️
Meni su bas danas stigle, al ja sam narucila preko slovenskog posrednika, sa stranice mali vragci.si.
S postarinom su me dosle 528 eura, 1000 kn jeftinije nego kod nas. Sad sam vidla da su stavili 535 eura cijenu i znaci postarina 8 eura. Ceka se 4 do 8 tjedana, nama su dosle za 5 tjedana.
26.8. Ivan 💙💙
Mene također zanimaju iskustva s Maclaren kolica Daytripper - Black Herringbone obzirom da mi se suprug zaljubio u njih i ne odustaje 🤭 Meni su također lijepa jer su mala i lagana ali me brine sto kada se stavi u sjedeći - sportski dio nekako mi onaj dio za noge izgleda premalo, pa da nece bebica brzo prerasti ih???
Bog, mooolim vas za savjet/ iskustva.
1.opcija razmišljam o kupnji novih Mutsy Nexo kolica (kišobran kolica), beba stiže krajem 9.mjeseca. Uz njih bih uzela maxi cosi as. Nisam sigurna mogu li kolica ići u nulti položaj, je li za novorođenče primjerena da bude u kolicima u autosjedalici?
2. Opcija polovna Bugaboo cameleon +nova maxi cosi as.
Kakva su vaša iskustva s jednim ili drugim kolicima? Koliko dugo se realno koristi košara na kolicima?
Sortiraj odgovore
Najstariji