Koja kolica kupiti?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

AllieH

Broj poruka: 1081

Prijavi adminu

Pogledaj si Babyzen Yoyo također. 

Luka ❤

• Sparco1

Broj poruka: 6

Prijavi adminu

baby zen jojo mi je sestra imala, košaru je mali prerasto za 3mjeseca,a nije bio neka velika beba...tako da smo ih iz tog razloga eliminirali...iako su kasnije..sa 6+ extra...to planiramo kasnije uzeti :)

• cannelle

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Pozdrav,
    Vidjela sam da ste narucivale bebetto holland iz Poljske ali ne mogu naći koji su to provjereni dućani za narudzbu :/ Pliz pomagajte ☺️

Marijaa30

Broj poruka: 1054

Prijavi adminu

cannelle

Pozdrav,
    Vidjela sam da ste narucivale bebetto holland iz Poljske ali ne mogu naći koji su to provjereni dućani za narudzbu :/ Pliz pomagajte ☺️

Meni su bas danas stigle, al ja sam narucila preko slovenskog posrednika, sa stranice mali vragci.si.
    S postarinom su me dosle 528 eura, 1000 kn jeftinije nego kod nas. Sad sam vidla da su stavili 535 eura cijenu i znaci postarina 8 eura. Ceka se 4 do 8 tjedana, nama su dosle za 5 tjedana.

26.8. Ivan 💙💙

• cannelle

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

A kak ide s garancijom kad se naruci izvana?

Marijaa30

Broj poruka: 1054

Prijavi adminu

Ja sam dobila garanciju na dvije godine. Obicno imaju sve napisano na stranicama.

26.8. Ivan 💙💙

• Ivana.86.

Broj poruka: 8

Prijavi adminu

Mene također zanimaju iskustva s Maclaren kolica Daytripper - Black Herringbone obzirom da mi se suprug zaljubio u njih i ne odustaje 🤭 Meni su također lijepa jer su mala i lagana ali me brine sto kada se stavi u sjedeći - sportski dio nekako mi onaj dio za noge izgleda premalo, pa da nece bebica brzo prerasti ih???

PlavaBorovnica

Broj poruka: 416

Prijavi adminu

Bog, mooolim vas za savjet/ iskustva.
    1.opcija razmišljam o kupnji novih Mutsy Nexo kolica (kišobran kolica), beba stiže krajem 9.mjeseca.  Uz njih bih uzela maxi cosi as. Nisam sigurna mogu li kolica ići u nulti položaj, je li za novorođenče primjerena da bude u kolicima u autosjedalici?
    2. Opcija polovna Bugaboo cameleon +nova maxi cosi as.
    Kakva su vaša iskustva s jednim ili drugim kolicima? Koliko dugo se realno koristi košara na kolicima?

AllieH

Broj poruka: 1081

Prijavi adminu

Nije primjereno da dijete duže vrijeme provodi u AS, najbolje je da leži na ravnoj podlozi. 
    Između to dvoje se ne bih uopće premišljala, po mom mišljenju definitivno Cameleon + AS. 

Luka ❤

barbiemama

Broj poruka: 1577

Prijavi adminu

slažem se s Allie. dijete provede prvih 6 mj u košari i mislim da nije primjereno za to vrijeme voziti dijete u kolicima koja nemaju nulti položaj ili u AS. Cameleon su uostalom odlična kolica :)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.