Ne treba recept za klomifen ali nemoj ga nikako na svoju ruku uzimati,pogotovo ako ne znas da li je uopće problem u ovulaciji jer moze doci hiperstimulacije. 5 mjeseci nije puno,nekad treba vremena da se stvari poklope. Drzim.fige.
Da? I to u Hrvatskoj? Nisam znala. Bas zanimljivo da takav lijek koji je nabrijan hormonima moze kupiti svak onak bezveze i pijuckati kak mu se prohtje. Jer bas nije bezazlen.
Zdravo zenske. Ja imam problem sa zatrudnjivanjem vec godinu dana i konacno resila da idem na pregled... Na oba jajnika ciste, na desnom znatno uvecan. Prva tri meseca sam koristila terapiju Cikl proginova I nakon nje mi je prepisano Clomifen 50mg od 5og dana ciklusa... Sa terapijom pocinjem za tri dana... Znacila bi mi vasa podrska... JER VEC DUGO citam vase komentare i eto i mene konacno ovde... Zelim svima da ugledate debele plusice +❤️
Zdravo zenske. Ja imam problem sa zatrudnjivanjem vec godinu dana i konacno resila da idem na pregled… Na oba jajnika ciste, na desnom znatno uvecan. Prva tri meseca sam koristila terapiju Cikl proginova I nakon nje mi je prepisano Clomifen 50mg od 5og dana ciklusa… Sa terapijom pocinjem za tri dana… Znacila bi mi vasa podrska… JER VEC DUGO citam vase komentare i eto i mene konacno ovde… Zelim svima da ugledate debele plusice +❤️
"Ko ceka taj I doceka"
Zdravo zenske. Ja imam problem sa zatrudnjivanjem vec godinu dana i konacno resila da idem na pregled… Na oba jajnika ciste, na desnom znatno uvecan. Prva tri meseca sam koristila terapiju Cikl proginova I nakon nje mi je prepisano Clomifen 50mg od 5og dana ciklusa… Sa terapijom pocinjem za tri dana… Znacila bi mi vasa podrska… JER VEC DUGO citam vase komentare i eto i mene konacno ovde… Zelim svima da ugledate debele plusice +❤️"Ko ceka taj I doceka"
Sretno 🤞. Ja sam jedan ciklus isto od 5 do 9 dana. Bila na folikulometriji. Sve super. Dobila stopericu. Ali nista se nije desilo. Zatim sam i drigi ciklus uzela Klomifen isto od 5 do 9 dana ciklusa. Bila na folikulometriji ali nisam htjela vise stoperici ni progesteron pa sta bude bude. Pokusavamo vec godinu dana. I odlucili smo ovaj i sljedeci ciklus prirodno a onda u 1 mj ide MPO. Kod svakog je razlicito. Nekom pomogne u prvom ciklusu a nekom nikako. Tebi zelim od prve da uspije i da ugledas svoj ➕
Ne treba recept za klomifen ali nemoj ga nikako na svoju ruku uzimati,pogotovo ako ne znas da li je uopće problem u ovulaciji jer moze doci hiperstimulacije. 5 mjeseci nije puno,nekad treba vremena da se stvari poklope. Drzim.fige.Da? I to u Hrvatskoj? Nisam znala. Bas zanimljivo da takav lijek koji je nabrijan hormonima moze kupiti svak onak bezveze i pijuckati kak mu se prohtje. Jer bas nije bezazlen.
Martina, mozda sam se zeznula,ja sam ga dobila kod privatnika na onaj papiric kao privatni recept da idem u ljekarnu i platila ga 200kn. Sad ne znam 100!% da mogu i bez tog papira
Ne treba recept za klomifen ali nemoj ga nikako na svoju ruku uzimati,pogotovo ako ne znas da li je uopće problem u ovulaciji jer moze doci hiperstimulacije. 5 mjeseci nije puno,nekad treba vremena da se stvari poklope. Drzim.fige.Da? I to u Hrvatskoj? Nisam znala. Bas zanimljivo da takav lijek koji je nabrijan hormonima moze kupiti svak onak bezveze i pijuckati kak mu se prohtje. Jer bas nije bezazlen.Martina, mozda sam se zeznula,ja sam ga dobila kod privatnika na onaj papiric kao privatni recept da idem u ljekarnu i platila ga 200kn. Sad ne znam 100!% da mogu i bez tog papira
E tak sam i ja. I ja mislila da je to kao recept. Samo ja sam u Njemackoj. Ovdje je oko 32 eura. Al to je to. Ali vidla sam na forumima navodno da su ga u Bosni kupovali u ljekarnama. E sad jel su mislile isto kao s tim papirom ili sta nemam pojma. Jer stvarno bi bilo malo previse da se moze ovak sam kupovati pa nije to ibuprofen. Zar ne?
Sortiraj odgovore
Najstariji