Klomifen

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

miska

Broj poruka: 424

Prijavi adminu

Anitram1982

miska

Zene trebam savjet. Menstruacija pocela jucer predvecer, znaci 29.4. Klomifen bi trebala piti od 3. do 7. dana ciklusa. Ultrazvuk dogovoren za srijedu 6.5. ujutro, pa cemo dalje svaki drugi dan. Zanima me savjet kada da pocnem piti Klomifen, sutra navecer ili subotu ujutro? Jel bolje za ultrazvuk popiti vecer prije zadnju tabletu ili sat, dva prije ultrazvuka? Prvi put pijem pa ne znam jel to bitno ili ne. Hvalaa 😊
    Ja hi ti rekla da krenes onda od 1.5 sa Klomifenom. I to navecer. Pa mislim da je bolje da zadnju popis vecer prije jer ipam treba njoj da proradi.

Tako sam i ja mislila. Hvala na pomoci. 😊

Broj poruka: 5331

Prijavi adminu

miska

Anitram1982

miska

Zene trebam savjet. Menstruacija pocela jucer predvecer, znaci 29.4. Klomifen bi trebala piti od 3. do 7. dana ciklusa. Ultrazvuk dogovoren za srijedu 6.5. ujutro, pa cemo dalje svaki drugi dan. Zanima me savjet kada da pocnem piti Klomifen, sutra navecer ili subotu ujutro? Jel bolje za ultrazvuk popiti vecer prije zadnju tabletu ili sat, dva prije ultrazvuka? Prvi put pijem pa ne znam jel to bitno ili ne. Hvalaa 😊
    Ja hi ti rekla da krenes onda od 1.5 sa Klomifenom. I to navecer. Pa mislim da je bolje da zadnju popis vecer prije jer ipam treba njoj da proradi.
    Tako sam i ja mislila. Hvala na pomoci. 😊

👍

miska

Prijavi adminu

Zenice meni 3. dan Klomifena, valovi vrucine me udaraju za poluditi, preznojavam se nocu. Rekla sam mami da sad znam kako je njoj u menopauzi bilo 😅 Sve ostalo mi je ok. Preksutra pocinjem folikulometriju pa cemo vidjeti stanje.
    Jel vas ima jos koje sad pijete? 

• Marina86

Broj poruka: 52

Prijavi adminu

Pozdrav svima ovdje😊
    Ja sam nova. Imam pcos, zadnjih godinu i pol muž i ja imamo nezaštićene odnose i ništa se ne događa. 😥
    Zadnjih mjeseci muku mučim s candidom i ureaplasmom- prošli tjedan uzela bris pa se nadam da je više nema...
    Sad pijem Duphaston do kraja tjedna, čekam menstruaciju pa isto krećem s Klomifenom.

👩37 👨42od 2019. želimo bebu, 3 neuspjela ivf postupka, zadnji 3.mj/23
    prirodna trudnoća 5.mj/23

miska

Prijavi adminu

MarinaK

Pozdrav svima ovdje😊
    Ja sam nova. Imam pcos, zadnjih godinu i pol muž i ja imamo nezaštićene odnose i ništa se ne događa. 😥
    Zadnjih mjeseci muku mučim s candidom i ureaplasmom- prošli tjedan uzela bris pa se nadam da je više nema…
    Sad pijem Duphaston do kraja tjedna, čekam menstruaciju pa isto krećem s Klomifenom.

Pozdrav. I ja sam na forumu nova. 😊 Mi pokusavamo skoro 2god, nakon par mj pokusavanja otkrila da imam usporenu stitnjacu. Sve je sad po nalazima dobro i meni i muzu. Ovaj mj prvi put popila Klomifen. Danas bila kod gin, 2 velike folikule, sutra injekcija, 2 dana akcije hehe 😉 pa progesteron i nada da ce biti plusic na testu krajem mjeseca. 🙏Zelim i Vama srecu, da napokon bude plusic na testu! 😊

• Marina86

Prijavi adminu

miska

MarinaK

Pozdrav svima ovdje😊
    Zadnjih mjeseci muku mučim s candidom i ureaplasmom- prošli tjedan uzela bris pa se nadam da je više nema…
    Pozdrav. I ja sam na forumu nova. 😊 Mi pokusavamo skoro 2god, nakon par mj pokusavanja otkrila da imam usporenu stitnjacu. Sve je sad po nalazima dobro i meni i muzu. Ovaj mj prvi put popila Klomifen. Danas bila kod gin, 2 velike folikule, sutra injekcija, 2 dana akcije hehe 😉 pa progesteron i nada da ce biti plusic na testu krajem mjeseca. 🙏Zelim i Vama srecu, da napokon bude plusic na testu! 😊

A ja mislila da sam samo ja nova 😂
    Super. 
    Kakva injekcija? Moja gin. nije spominjala. 
    Bitno da se nešto događa pa će i nama plusić doći 😊
    Želim Vam ga već ovaj mjesec.

miska

Prijavi adminu

MarinaK

miska

MarinaK

Pozdrav svima ovdje😊

A ja mislila da sam samo ja nova 😂
    Super.
    Kakva injekcija? Moja gin. nije spominjala.
    Bitno da se nešto događa pa će i nama plusić doći 😊
    Želim Vam ga već ovaj mjesec.

Injekcija tzv. stoperica. Ovulacija bude oko 36h nakon injekcije. Mislim da se ne mora to davati ako idete prirodnim putem, to koriste za potpomognutu oplodnju. Meni je svejedno gin rekao da ju kupim u ljekarni (zivim u Njemackoj, ne znam kako je kod nas), dobila ju danas i rekao da imamo odnose sad 2 dana. Valjda se tako povecaju sanse, nemam pojma.Hvalaaa, javim novosti! 😊🙏

• Marina86

Prijavi adminu

Aha. Evo mene danas gin. razveselila pozivom- riješili smo se bakterije nakon 2 ture antibiotika. Sad lakše dalje! 
    Sretno još jednom. Javljajte novosti pa se podržavamo!😊🤗

miska

Prijavi adminu

MarinaK

Aha. Evo mene danas gin. razveselila pozivom- riješili smo se bakterije nakon 2 ture antibiotika. Sad lakše dalje!
    Sretno još jednom. Javljajte novosti pa se podržavamo!😊🤗

To je bas dobra vijest. 😊 Sad hrabro dalje. 
    Ja sam sad na sredini ciklusa, ne znam zasto ali stalno sam umorna, idem piskiti 100 puta u danu i osjetim blage kao grceve u stomaku. Najgore mi sto moram jos cekati barem 10-tak dana za napraviti test. Ovaj mjesec se bas nadam da ce uspjeti. 🙏

• Marina86

Prijavi adminu

Zvuči dobro😊
    Ja jučer počela s Klomifenom. 13.dc idem na folikulometriju da vidimo što se događa i da li djeluju tablete. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.