Klomifen

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

miska

Broj poruka: 424

Prijavi adminu

MarinaK

Zvuči dobro😊
    Ja jučer počela s Klomifenom. 13.dc idem na folikulometriju da vidimo što se događa i da li djeluju tablete.

MarinaK imate kakvih novosti? Kako podnosite Klomifen? Ja cekam jos par dana da napravim test, tek mi je 24.dc.

• Marina86

Broj poruka: 52

Prijavi adminu

Prvi dan i to 2-3 h nakon prve tablete mi se malo mutilo pred očima, srećom samo prvi dan. Ostale sve ok, jedino mi je menstr. trajala kraće i svaki dan sam osjetila jajnike, malo jedan, malo drugi. U ponedjeljak idem na folikulometriju i ne mogu dočekati da vidim što se događa s folikulima. Smirena sam skroz iako dugo čekam plusić.
    Još malo do testa, ali kad čekaš nikako dani proći. Želim ti plusić😊Nemoj mi govoriti vi, imam samo 33😂

👩37 👨42od 2019. želimo bebu, 3 neuspjela ivf postupka, zadnji 3.mj/23
    prirodna trudnoća 5.mj/23

miska

Prijavi adminu

MarinaK

Prvi dan i to 2-3 h nakon prve tablete mi se malo mutilo pred očima, srećom samo prvi dan. Ostale sve ok, jedino mi je menstr. trajala kraće i svaki dan sam osjetila jajnike, malo jedan, malo drugi. U ponedjeljak idem na folikulometriju i ne mogu dočekati da vidim što se događa s folikulima. Smirena sam skroz iako dugo čekam plusić.
    Još malo do testa, ali kad čekaš nikako dani proći. Želim ti plusić😊Nemoj mi govoriti vi, imam samo 33😂

Ja sam isto osjetila jajnike bas dosta, M bila slabija, ali sam se ja uz to jos i preznojavala kao ludaa! Kao da sam u menopauzi, znaci nocu se budila, i tako 4 dana. Meni je trenutno stomak otekao, grudi bole (nikad nisu toliko jako kao sad). Ne znam jel od progesterona koji uzimam, trudnoce ili PMS-a. Saznat cu za koji dan 😊
    Hvalaaa, i tebi sretno! Javi sta ti je gin rekao na folikulometriji! 🙏

miska

Prijavi adminu

Ja iduci tjedan 29. rodjendan, nadam se plusicu kao poklon za rodjos! 😊🙏

• Marina86

Prijavi adminu

Evo me... jučer veliko razočaranje na folikulometriji 😥 Najveći folikul 8.5, ostali oko 6, endometrij 8.9.. Ništa od ovog ciklusa i ovulacije.😐
    Kaže gin. "Ne gubite nadu." A meni se cijeli svijet srušio jer sam valjda očekivala čudo nakon tableta. 
    Sljedeći mjesec opet pijem Klomifen ali sad 2 tablete odjednom ujutro. Dobila sam i uputnicu da izvadim AMH.

miska

Prijavi adminu

MarinaK

Evo me… jučer veliko razočaranje na folikulometriji 😥 Najveći folikul 8.5, ostali oko 6, endometrij 8.9.. Ništa od ovog ciklusa i ovulacije.😐
    Kaže gin. "Ne gubite nadu." A meni se cijeli svijet srušio jer sam valjda očekivala čudo nakon tableta.
    Sljedeći mjesec opet pijem Klomifen ali sad 2 tablete odjednom ujutro. Dobila sam i uputnicu da izvadim AMH.

Mozda ti treba samo veca doza Klomifena, ne brini. Dobro ti je rekao, ne gubiti nadu! 
    I super sto te salje na jos pretraga, da ne gubis vrijeme, i ja sam sve te moguce hormone sa vadjenjem krvi provjeravala.
    Meni je sad kraj ciklusa. Napuhan mi trbuh i grudi, osjetim grceve slicne menstrualnim, stalno nesto jedem. Radila sam test neki dan (nije mi vrag dao mira), bio je negativan. Nakon tog testa sam plakala 15min, nisam se mogla smiriti.
    Jos se nadam da necu dobiti ovaj mjesec i da sam test radila prerano. 🙏

• Marina86

Prijavi adminu

I ja plakala nakon te prve folikulometrije, kao da mi se svijet srušio što O ovaj mjesec neće biti. Muž me smirio. Sva sreća pa mi je podrška i gura me dalje. Čekam sad da me naruče za AMH. Trenutno sam nezaposlena pa se nadam to odraditi što prije. 
    I sama sam sebi rekla da neću dugo čekati da se trudnoća dogodi, ići ću dalje. A i gin je rekao da će me  nakon određenog vremena (ako Klomifen ne bude djelovao) slati u ZG u bolnicu za humanu reprodukciju. Kakvo je stanje kod tebe? Jesi dobila M ili radila novi test? 

miska

Prijavi adminu

MarinaK

I ja plakala nakon te prve folikulometrije, kao da mi se svijet srušio što O ovaj mjesec neće biti. Muž me smirio. Sva sreća pa mi je podrška i gura me dalje. Čekam sad da me naruče za AMH. Trenutno sam nezaposlena pa se nadam to odraditi što prije.
    I sama sam sebi rekla da neću dugo čekati da se trudnoća dogodi, ići ću dalje. A i gin je rekao da će me nakon određenog vremena (ako Klomifen ne bude djelovao) slati u ZG u bolnicu za humanu reprodukciju. Kakvo je stanje kod tebe? Jesi dobila M ili radila novi test?

I bolje sto prije, da znas kakvo je stanje i da ne gubite vrijeme.
    Kod mene danas grcevi i bolovi u donjem dijelu ledja ali jos nisam dobila M. Opet sam radila test popodne i bio je - . Sad sam zbog tih grceva i tog minusa uvjerena da cu dobiti M.  
    Kad ju dobijem morat cu nazvati gin da dogovorim termin. Ne znam hocu li opet piti Klomifen, koju dozu, itd.

miska

Prijavi adminu

I meni je muz hvala Bogu podrska. Vidio je da sam bas bila u bedu, to kad sam plakala. Kaze, bitno da znamo da je sve ok. Ako ne uspije odmah prvi mj sa Klomifenom, uspjet ce drugi, treci. 🙏
    Nekad mi jadan bez veze prica to sve. Kad opale hormoni u ludu zensku glavu nista ne pomaze 😂

• Marina86

Prijavi adminu

Hahaha istina😂
    Mi se dogovorili da ćemo i na umjetnu ako ne bude prirodno išlo. Ali kad me uhvati plač, tuga i jad ne mogu si pomoći i suze same krenu. Možda i bolje, barem ne držim u sebi. 
    Novi mjesec- nove pobjede. Bit će to sve dobro. Sve će se isplatiti za naše 👶👶

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.