Ja sam evo popila drugu turu ,ovulacija mi malo kasni,trebala je biti jučer ali ipak je sutra navodno,ovaj mjesec imam puno više folikula pa se nadam uspjehu 😁
Zelim ti svu srecu!
Kod mene je folikul 15 dc bio 17mm, endometrij 6 mm. Sve slabo. Da bi 16 dc dobila menstruaciju. Nista mi vise nije jasno. Odlucila sam otici specijalistu u 1.mj
Ja sam imala dosta folikula u petak na pregledu,to mi je bio 11 DC. Jedino što mi je rekla da ovulacija kasni i da odnose imamo ponedjeljak,utorak i srijedu. A po mom je trebala biti u subotu ili nedjelju. U petak napravim ovulacijski test i činio se kao da će kroz 2 dana biti pozitivan. I ostao mi još jedan i napravim u nedjelju,negativan. Sad nemam više testova pa sam se oslonila na doktoričine riječi,ali jel moguće da je pogriješila u računici?
Cao .. Zanima me vase iskustvo sa klimofenom. Ja sam ga pila od 5 dana ciklusa 5 dana po 2 x dan .
Dole na lijevoj strani osjetim zadebljene i jako mi smeta kad sjedim i ovisi n ako joj strani lezim. 22.02. 19 sam bila na kontroli i dokt gin me narucio za 2 tj opet da dodem i rekao mi je to sta je vidio da nebi trebala dobiti M.
Da s time sam pocela apovracati, st agod stavim u usta tako izbacim. Hvala u naprijed
Ja inace nemam redovitu M i ovulacija mi je preskala i zato mi je dao te tablete da pijem. Zadnja M mi je bila 28.01.19
Pozdrav curke!
Koristila sam klomifen prošle godine u 4 ture. S tim da nakon dvije ture nisam mogla na folikulimetriju pa nisam znala kako je djelovao Nakon treće ture rezultat je bio kao da ga nisam ni uzimala. Onda mi je doktorica opet prepisala klomifen, ali je promijenila uzimanje. Tada sam ga uzimala od 5 do 10.dc po dvije tablete ujutro. Rezultat je stvarno bio odličan, čak dvije folikule super veličine. Imali smo odnose, ali nažalost ništa. Zatim me poslala vaditi Antimullerov hormon. Rezultat je bio loš i rekla mi je da mi ona ne bi dalje davala klomifene jer se boji da će uništiti ionako mali broj preostalih jajnih stanica. Međutim, meni bez toga očito ovulacija ne dolazi i definitivno mi folikule ne sazrijevaju dobro. Poslala me na humanu reprodukciju u Vinogradsku kod dr. Tomića. Trenutno još trebam obaviti neke nalaze za pregled kod njega. Međutim, ja bih htjela definitivno čuti još jedno mišljenje s obzirom da ne želimo na potpomognutu. Trebam li kod tog nekog trećeg doktora uopće spominjati da mi doktorica više ne bi prepisala klomifen? Još jedna stvar, prvi puta kad sam vadila Anti mullera rezultat je bio 14,6. Vadila sam opet i rezultat je bio 29,5. Prvi puta sam vadila na 16. dc, a drugi puta na 20. dc. Je li još netko imao sličan problem. Inače mi je ciklus trajao između 24 i 26 dana, od početka klomifena bio je urednih 27-28, jednom je zločesta vještica stigla čak na 32. dc. Inače baš intenzivno pokušavamo skoro 2 i pol godine.
Ispričavam se na jako dugom postu.
Sortiraj odgovore
Najstariji