Klomifen

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

trudilica26

Broj poruka: 47

Prijavi adminu

Cvrčak

trudilica26

Ja sam evo popila drugu turu ,ovulacija mi malo kasni,trebala je biti jučer ali ipak je sutra navodno,ovaj mjesec imam puno više folikula pa se nadam uspjehu 😁

Zelim ti svu srecu!
    Kod mene je folikul 15 dc bio 17mm, endometrij 6 mm. Sve slabo. Da bi 16 dc dobila menstruaciju. Nista mi vise nije jasno. Odlucila sam otici specijalistu u 1.mj

Ja sam imala dosta folikula u petak na pregledu,to mi je bio 11 DC. Jedino što mi je rekla da ovulacija kasni i da odnose imamo ponedjeljak,utorak i srijedu. A po mom je trebala biti u subotu ili nedjelju. U petak napravim ovulacijski test i činio se kao da će kroz 2 dana biti pozitivan. I ostao mi još jedan i napravim u nedjelju,negativan. Sad nemam više testova pa sam se oslonila na doktoričine riječi,ali jel moguće da je pogriješila u računici?

Lusy1990

Broj poruka: 106

Prijavi adminu

Aloo cure ima li nekih plusica nakon klomifena....? :) 

I dalje se nadamo mrvici

• Samanta30

Broj poruka: 13

Prijavi adminu

Cao .. Zanima me vase iskustvo sa klimofenom. Ja sam ga pila od 5 dana ciklusa 5 dana po 2 x dan .
    Dole na lijevoj strani osjetim zadebljene i jako mi smeta kad sjedim i ovisi n ako joj strani lezim. 22.02. 19 sam bila na kontroli i dokt gin me narucio za 2 tj opet da dodem i rekao  mi je to sta je vidio da nebi trebala dobiti M. 
    Da s time sam pocela apovracati, st agod stavim u usta tako izbacim.  Hvala u naprijed
    Ja inace nemam redovitu M i ovulacija mi je preskala i zato mi je dao te tablete da pijem. Zadnja M mi je bila 28.01.19 

Lusy1990

Broj poruka: 106

Prijavi adminu

Samanta, a sta ako probas pojesti obe zajedno uvece pre spavanja? Ja sam jih pila tako, bas radi mucnine. 

I dalje se nadamo mrvici

• Samanta30

Prijavi adminu

Ne znam  Cekati cu jos malo dok ne idem kod gin iduci tj pa cu vidit sta ce mi reci ... Poluvam malo po malo jesti da nebi opet povracala. 

Tina1510

Broj poruka: 115

Prijavi adminu

Bok cure.. Ja od ponedjeljka pijem klomifen.. Pa me zanima je li oni bas odma izazovu ovulaciju ili tek 2tj nakon menstruacije kad bi trebala biti "prirodna" ovulacija?

• Samanta30

Prijavi adminu

Eto da se i ja javim...  Klimofen ovaj mj mi nije pomogao da dode jedna mala mrvica jer je stigla teta crvena. :( .. Moram se javit svom gin. Pa cemo vidit sta dalje  Ja se jos javim ... A drugoj buducoj mami zelim srecu da joj uspije iz prve. Mi snosmo ovaj put bili te srece. 😥😥😥

• Samanta30

Prijavi adminu

Jutro .. Dobila sam drugu turu klomfena i moram ga piti od 5 dana menge do 9 dana .. Pa kontrolu imam 13.03, 15.03 i 18.03... Pa cemo vidit da li ce se dogoditi cudo .. Ja se nadam da oce :) ... Jos se ja javim i kazem detalje kako napreduje  

tinika

Broj poruka: 333

Prijavi adminu

Pozz.danas bila kod ginekologa i imam folikularnu cistu.dal 5o znaci da nisam imala ovulaciju????

• milagrito13

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Pozdrav curke!
    Koristila sam klomifen prošle godine u 4 ture. S tim da nakon dvije ture nisam mogla na folikulimetriju pa nisam znala kako je djelovao Nakon treće ture rezultat je bio kao da ga nisam ni uzimala. Onda mi je doktorica opet prepisala klomifen, ali je promijenila uzimanje. Tada sam ga uzimala od 5 do 10.dc po dvije tablete ujutro. Rezultat je stvarno bio odličan, čak dvije folikule super veličine. Imali smo odnose, ali nažalost ništa. Zatim me poslala vaditi Antimullerov hormon. Rezultat je bio loš i rekla mi je da mi ona ne bi dalje davala klomifene jer se boji da će uništiti ionako mali broj preostalih jajnih stanica. Međutim, meni bez toga očito ovulacija ne dolazi i definitivno mi folikule ne sazrijevaju dobro. Poslala me na humanu reprodukciju u Vinogradsku kod dr. Tomića. Trenutno još trebam obaviti neke nalaze za pregled kod njega. Međutim, ja bih htjela definitivno čuti još jedno mišljenje s obzirom da ne želimo na potpomognutu. Trebam li kod tog nekog trećeg doktora uopće spominjati da mi doktorica više ne bi prepisala klomifen? Još jedna stvar, prvi puta kad sam vadila Anti mullera rezultat je bio 14,6. Vadila sam opet i rezultat je bio 29,5. Prvi puta sam vadila na 16. dc, a drugi puta na 20. dc. Je li još netko imao sličan problem. Inače mi je ciklus trajao između 24 i 26 dana, od početka klomifena bio je urednih 27-28, jednom je zločesta vještica stigla čak na 32. dc. Inače baš intenzivno pokušavamo skoro 2 i pol godine.
    Ispričavam se na jako dugom postu.    

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.