ovako...u devetom tjednu sam imala spontani,radenaa mi je kiretaza,prva dva dana sam krvarila malo a onda je prestalo..dva dana nista i sad opet malo krvarim ali imam bolove u doljnjem dijelu trbuha ali nisu jaki..ima li tko iskustva sa tim?
mony
skuplja se maternica i izbaciva krv koja je ostala
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
ovako..ja sam bila dobila smedi iscjedak,bila sam 9 tjedan trudnoce,odmah sam zvala ginekologa da pitam ima li razloga za brigu,rekao mi je da mirujem i dodem sutra,no ja to nisam ni docekala...prokrvarila sam u noci,bilo je prestrasni,bolovi uzasni a krv je sikljala iz mene....:(radena mi je kiretaza nakin dva dana...prvih 6dana san krvarila onda je prestalo skroz i bilo sve normalno..sad je prosli vec 20 dana od kiretaze a meni se pojavilo tragovi krvi ali samo kad odem na wc i obrisem se...ovako ne curi ....menstruacija nijr posto mi je bilo tako i prije dva dana i prestalo...i sad opet tako malo..da li se jos cistim ili?a doktor mi je rekao na kontrolu poslije menstruacije.ima li tko iskustva?
mony
Vjerojatno se jos cistis, kod svakog je individualno ja znam da sam nakon mj dana isla na kontrolu da vidi da li je sve u redu, isto kao sto nekoga kiretaza ne boli i sam oporavak im je nista sve prodje kroz tjedan dana, nekome to traje duze i to je normalno…
Ja sam imala nesrecu da sam doslovno umirala od bolova dobila temperaturu od tih tableta Ergometrin i jednom rjecju, uzas 14 dana morala mirovat… S tim da mi je to bila prva trudnoca.
Najgore kada neko te pita i kazes da to stvarno ali stvarno boli, a inace nisam pekmez, a ljudi te gledaju kao da si prolupala
Evo mene i na ovoj temi, temi koju sam preskakala kad bih je vidjela.
Imaa sam spontani prije dva dana u 9 tjednu. U noci me uhvatili bolovi i prokrvarila i izbacila sve iz sebe. Na pregledu ustanovljeno da nema nista i da je potrebna kiretaza. Cekanje na kiretazu od 5 sati i pripremanje na psihičku i fizičku bol je bilo nemoguće...sama kiretaza je trajala mozda tri minute bez ikakvih bolova jer nije ni imao sta za čisiti. Ali druga bol...to ostaje, ostaje za uvijek... i koga kriviti? Prvog gin koji se nije obazirao na moje bolove i iscjedak ili drugog koji me poslao doma iako sam imala uputnicu za hospitalizaciju i rekao da ja nisam za bolnicu i da odmaram i ležim. Nisam mi dali nikakvu ni terapiju ni nista. Da li se moglo spriječiti?Ili je mozda zbog mog rh faktora? Ne znam ali je vjetovatno trebalo tako biti.
Oprostite na dužem postu.
Draga Bebinjo, drži nam se !!!
Majka mi je imala 3 spontana, jedan prije mene, pa je mislila da neće moć rodit, ali na kraju je rodila nas šestero.
Kaže, da je strašno kada žena doživi spontani !!
Ali, mi smo za sve te naše anđele osmislili naknadno imena, i vjerujemo da braća i sestre žive sada u nebu i čuvaju nas.
Čuvaj se, isplači se, i odmori.
Drži nam se
29.8.2022. ➕
I moja mama je imala 2 spontana...sa prvom trudnoćom u nekom 4-5mjesecu pa je onda rodila moju sestru pa onda mene i onda je ponovo imala spontani u 6 mjesecu trudnoće sa blizancima... uzasno je sve to ali kad pomislim na to nekak mi je lakse dok je ovak mala trudnoća nego kasnije ili pred kraj trudnoće. Sve mi je to još svježe...nadam se da ce proći. Imala sam tu sreću u nesreći pa nisam ni imala kiretažu na neki način pa me nije ništa bolilo. Nisam sam u svemu tome pa je puno lakse, dečko je pored mene, prijatelji ali i klokanice mi puno pomognu. Hvala vam svima na podršci!
pozdrav cure... evo da se priljkucim temi.... u 9 tj sam trudnoće.. ne krvarim i nemam nikakve posebne smetnje, ali nažalost beta hcg je u laganom opadanju i na UZV se vidi samo gestaciska vrećica bez ploda i srčeka.. šmrc.... u ponedjeljak me čeka kiretaža... kažu da je to koma... razuvjerite me... ako je to uopće moguće jer se baš BAŠ bojim
Ja sam bila napravila paniku oko toga jer su mi svi govorili da to boli i da je uzasno i bilo me strah toga više od ičega ali sam imala tu 'sreću' u nesreći da mi nije ni rađena jer sam se sama očistila dok sam dočekala red da me odvezu u salu pa je doktor nako sto je pogledao rekao da nema nista za cistiti i bila sam gotova za manje od 3 min. Duze je trajala priprema svega oko mene nego to. Meni je bilo uzasno cekati iako sam isti dan sve to obavila. A dva dana prije toga sam bila na ultrazvuku i srce je kucalo kao veliko. Samo se drži i mislim da će sve biti ok. Ta bol kiretaže će brzo proći...ali druga bol...to je druga priča...
Imala san kiretazu u 9 tjednu i trazi da te uspavaju i ne boli nista.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Sortiraj odgovore
Najstariji