Kiretaža

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 5449

Prijavi adminu

Antonija, jako mi je zao sto si to morala proci i vjerujem da ti nije lako. Drzimo fige za jedan brzi, veliki plus!

http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• antonija1234

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Hvala vam žene moje na dobrodošlici i na podrsci ja se isto nadam plusicu i da cu ubrzo to podijelit s vama.uživajte i vjerujte,osmijeh na lice i bit ce sve super

• Trudilica

Broj poruka: 14

Prijavi adminu

Draga Antonija jako mi je zao sto si sve to morala proci,ali vidim da si jaka i znam da ces uspjeti,zelim ti sto prije da ugledas plusic na testu i da ovaj put sve bude uredu.
    Evo ja sam dobila mengu 10 dana nakon kiretaze,traje mi vec 5 dana i imam obilnije krvarenje,al se nadam dobrome i jedva cekam svoj plusic na testu

mitakc02

Broj poruka: 37

Prijavi adminu

evo i mene nažalost u ovoj temi... prije dva tjedna izvršena kiretaža u 9.tjednu. Blighted ovum, bebica se nije razvila i moralo se poseći za najgorim :-( Užasno sam jadna, jako smo željeli tu bebu... To je ujedno i moja prva trudnoća. Ne prođe dan da se ne pitam zašto se to moralo dogodit... Nalaz me baš nije utješio, jer se gotovo ništa iz njega nije moglo saznat, prema mišljenju moje ginekologice. Neki sumnjaju da su bile bakterije u pitanju (na početku samom kad sam ostala trudna sam imala jaku upalu mjehura), neki da nije bilo vrijeme i da je Bog tak odlučio, neki da je tijelo samo odbacilo plod jer nije bio zdrav... Uglavnom, teško mi je uopće se sjetit svega, odmah su suze u očima...za mene je to bio moj anđeo! :(

mitakc02

renata6

Broj poruka: 2713

Prijavi adminu

mitakc02

evo i mene nažalost u ovoj temi… prije dva tjedna izvršena kiretaža u 9.tjednu. Blighted ovum, bebica se nije razvila i moralo se poseći za najgorim :-( Užasno sam jadna, jako smo željeli tu bebu… To je ujedno i moja prva trudnoća. Ne prođe dan da se ne pitam zašto se to moralo dogodit… Nalaz me baš nije utješio, jer se gotovo ništa iz njega nije moglo saznat, prema mišljenju moje ginekologice. Neki sumnjaju da su bile bakterije u pitanju (na početku samom kad sam ostala trudna sam imala jaku upalu mjehura), neki da nije bilo vrijeme i da je Bog tak odlučio, neki da je tijelo samo odbacilo plod jer nije bio zdrav… Uglavnom, teško mi je uopće se sjetit svega, odmah su suze u očima…za mene je to bio moj anđeo! :(

Dobrodošla!
    Užasno mi je žao što se moraš javiti baš na ovoj temi a ne na nekoj malo vedrijoj! Nema riječi utjehe jer ja ne mogu niti zamisliti kako je to, i što ste ti i ove druge žene morale prolaziti! Moja sestra je izgubila svoju prvu bebu isto jer tijelo nije prihvatilo plod i znam kako joj je bilo teško, a evo nakon toga rodila dva krasna anđela, znam da ti to nije utjeha, al kreni dalje, odtuguj  kako misliš da je najbolje, plačii kad ti se plače, ne drži to u sebi i ti si samo osoba koja treba to sve proživjeti!
    Želim ti svu sreću ovog svijeta i da brzo dobiješ svoj plusić!

mitakc02

Prijavi adminu

Hvala Renata na dobrodošlici... i mi se nadamo skorom plusiću.. to me jedino i drži, makar je preporuka 6mj pričekati...

mitakc02

Broj poruka: 5449

Prijavi adminu

Draga dobro dosla na forum!
    Kako je rekla renata, zao mi je sto si nam se pridruzila bas na ovoj temi... Ne mogu zamisliti bol koju osjecas i znam da sto god da ti kazem u ovom trenutku, nece ti olaksati trenutnu situaciju. Budi jaka, sigurna sam da ces uskoro imati i neku lijepu vijest za podijeliti. :-*

http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• kukukaka

Broj poruka: 252

Prijavi adminu

Mitakic02, već sam ranije napisala o situaciji u kojoj je bila moja šogorica, ali da se ne vraćaš, ukratko ću. Bila je trudna 10 tjedana i bebi je prestalo kucati srce pa je morala na kiretažu. Rekli su joj da mogu pokušati opet već za mjesec dana kad prođe menstruacija, tako da možda ne moraš čekati 6mj, ali ako sumnjaš na baketerije ili upale, možda bi bilo dobro da se prije očistiš i izliječiš pa da zdrava kreneš u nove pobjede. Teško je pružiti utjehu u takvoj situaciji, ali ja sam tip koji vjeruje da se sve događa s nekim razlogom, makar mi često ne razumijemo koji je razlog. Vjerujem da ćeš se uskoro pridružiti curama u temama o oticanju nogu, debljanju i drugim vedrijim temama. Sretno!

mitakc02

Prijavi adminu

hvala vam curke puno... ma eto, idemo dalje..i nadamo se uskoro bebici..ne znam dal budemo mogli izdržat 6 mjeseci...pogotovo ako bude sve ok, ne vidim razlog zašto ne prije probat...

mitakc02

MarijaŠ

Broj poruka: 1925

Prijavi adminu

mitakc02

hvala vam curke puno… ma eto, idemo dalje..i nadamo se uskoro bebici..ne znam dal budemo mogli izdržat 6 mjeseci…pogotovo ako bude sve ok, ne vidim razlog zašto ne prije probat…

Šaljem ti puno pozdrava i dobrih želja... Iskreno se nadam da će drugi put biti bolje i da ćeš nam se pridružiti i u nekim vedrijim temama.

Krešimir 19.08.2014. <3

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.