Kiretaža

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Bulbi91

Broj poruka: 1092

Prijavi adminu

Ja sam uvijek za detaljniju obradu jer na zalost nitko od nas ne zna sto nosi dok se ne desi nesto ovakvo...mene je moj ginic odmah slao na obradu trombofilije nakon 1 misseda i 1 biokemijske...
    S obzirom da ti je secer bio visi ne bi bilo lose napraviti ogtt (sa inzulinom)da se iskljuci IR jer i ona moze raditi problem u trudnoci...

Mika111

Broj poruka: 617

Prijavi adminu

Bulbi91

Ja sam uvijek za detaljniju obradu jer na zalost nitko od nas ne zna sto nosi dok se ne desi nesto ovakvo…mene je moj ginic odmah slao na obradu trombofilije nakon 1 misseda i 1 biokemijske…
    S obzirom da ti je secer bio visi ne bi bilo lose napraviti ogtt (sa inzulinom)da se iskljuci IR jer i ona moze raditi problem u trudnoci…

Ja sam isto za obradu, bolje da se napravi pa da bude sve ok nego da se opet nešto dogodi. U utorak cu vidjeti sto kaze doktorica pa se javim. Hvala vam puno svima na pomoći. Trudnicama želim pravu skolsku trudnoću i zdravu bebu a nama koje želimo trudnoću da nam se ta želja sto prije ostvari.

Bulbi91

Prijavi adminu

Mika111

Bulbi91

Ja sam uvijek za detaljniju obradu jer na zalost nitko od nas ne zna sto nosi dok se ne desi nesto ovakvo…mene je moj ginic odmah slao na obradu trombofilije nakon 1 misseda i 1 biokemijske…
    S obzirom da ti je secer bio visi ne bi bilo lose napraviti ogtt (sa inzulinom)da se iskljuci IR jer i ona moze raditi problem u trudnoci…
    Ja sam isto za obradu, bolje da se napravi pa da bude sve ok nego da se opet nešto dogodi. U utorak cu vidjeti sto kaze doktorica pa se javim. Hvala vam puno svima na pomoći. Trudnicama želim pravu skolsku trudnoću i zdravu bebu a nama koje želimo trudnoću da nam se ta želja sto prije ostvari.

Sretno i da sto prije ostvaris urednu trudnocu😊... svakako inzistiraj na pretragama jer imas na njih potpuno pravo.Hvala na lijepim zeljama🤗❤

• Miki_

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Izgubila sam drugu bebu u 6 mj..prvu u 6 tjednu, drugoj je prestalo srce da kuca u 10 tjednu, pocela sam da radim pretrage, ali me interesuje ima li neko iskustvo da je poslije abortusa odma pokusao sa novom trudnocom, da li se mora cekati, moze li se odma nakon menstrualnog ciklusa pokusati ponovo 🌸

Bulbi91

Prijavi adminu

Mirsada Smaka

Izgubila sam drugu bebu u 6 mj..prvu u 6 tjednu, drugoj je prestalo srce da kuca u 10 tjednu, pocela sam da radim pretrage, ali me interesuje ima li neko iskustvo da je poslije abortusa odma pokusao sa novom trudnocom, da li se mora cekati, moze li se odma nakon menstrualnog ciklusa pokusati ponovo 🌸

Moj savjet je s obzirom na sve sto se izdesavalo svakako prije nove trudnoce napraviti detaljnu obradu i tek onda krenuti na novu trudnocu...obavezno i obrada trombofilije..

Mika111

Broj poruka: 617

Prijavi adminu

Mirsada Smaka

Pretpostavljam da si bila na kiretaži, meni su savjetovali da nakon kiretaže pricekam bar 2-3 ciklusa, sad su prosla 3 ciklusa i pocet cu s pretragama pa kad dobijem nalaze cemo probati ponovo. Sto si sve radila od nalaza?

Tinchyca

Broj poruka: 590

Prijavi adminu

Meni je dr kod zadnje kiretaže rekao da ako je manje od 12 tjedana trudnoća možeš već nakon slj. menstruacije raditi da bebi. Prije se je govorilo da treba čekati dulje ali navodno ne treba. Sretno! 😉

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Eni.6

Broj poruka: 146

Prijavi adminu

Ja sam odmah nakon prvog ciklusa ostala opet trudna,tacno mesec dana od kada sam prekinula prvu trudnocu.

To get the code: Tap and

• StashaNo

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Drage zene...nadam se da vas ima aktivnih, pa da mi mozete pomoci prije petka :D nova sam na forumu, tek sam danas naletila na post, pa mi je taman dobro doslo. 
    Prije 23 dana sam imala kiretazu nakon misseda, prva trudnoca u pitanju. 4 dana nakon toga sam imala skrooooz slabo krvarnje, zapravo roskasto, uopce nije bilo pravo crveno. I to je krvarenje bilo samo kada odem na wc, inace tokom dana i noci na ulosku nista. Bolove sam takodje imala jako slabe samo prva dva dana. Nakon 5 dana sam imala kontrolu i sve je bilo ok, samo je sluznica maternice bila slabog intenziteta (sto je i logicno). Sad sam super, extra se osjecam, nemam nikakve posljedice. Odnose sam imala tek 20. dan nakon kiretaze, sa zastitom naravno. 
    S obzirom da sam se igrom slucaja zadesila u Tuzli (BiH) i da mi je tamo radjena intervencija, u ocajnim uslovima i sa jos gorim doktorima i sestrama, ja nisam dobila bas nikakve info sta i kako dalje. Doktorica sto me pregledala nakon 5 dana je rekla da malo pricekamo sa odnosima, a 2-3 mjeseca da cekamo za bebu ponovo. Da nije bila mama tu, ne bi znala ni da treba da lezim, ne dizem tesko, ne sjedim itd..
    E sada...sorry na dugacnom uvodu...zanima me kupanje u moru. Treba da idem u petak u Porec, i ne znam da li smijem da se kupam ili ne. Moj gin je trenutno na godisnjem, sestrica nece nista da mi kaze jer nije sigurna. Zamjenski gin. nema slobodan termin do petka, a nece nista da mi kaze bez pregleda -.- tako da ne znam da li da samo nogice i prstice kvasim u moru ili smijem da se kupam. :D Za bazen znam da ne bi trebalo, jer je stajaca voda, ali more je ipak nesto drugo...

Tinchyca

Broj poruka: 590

Prijavi adminu

StashaNo

Drage zene…nadam se da vas ima aktivnih, pa da mi mozete pomoci prije petka :D nova sam na forumu, tek sam danas naletila na post, pa mi je taman dobro doslo.
    Prije 23 dana sam imala kiretazu nakon misseda, prva trudnoca u pitanju. 4 dana nakon toga sam imala skrooooz slabo krvarnje, zapravo roskasto, uopce nije bilo pravo crveno. I to je krvarenje bilo samo kada odem na wc, inace tokom dana i noci na ulosku nista. Bolove sam takodje imala jako slabe samo prva dva dana. Nakon 5 dana sam imala kontrolu i sve je bilo ok, samo je sluznica maternice bila slabog intenziteta (sto je i logicno). Sad sam super, extra se osjecam, nemam nikakve posljedice. Odnose sam imala tek 20. dan nakon kiretaze, sa zastitom naravno.
    S obzirom da sam se igrom slucaja zadesila u Tuzli (BiH) i da mi je tamo radjena intervencija, u ocajnim uslovima i sa jos gorim doktorima i sestrama, ja nisam dobila bas nikakve info sta i kako dalje. Doktorica sto me pregledala nakon 5 dana je rekla da malo pricekamo sa odnosima, a 2-3 mjeseca da cekamo za bebu ponovo. Da nije bila mama tu, ne bi znala ni da treba da lezim, ne dizem tesko, ne sjedim itd..
    E sada…sorry na dugacnom uvodu…zanima me kupanje u moru. Treba da idem u petak u Porec, i ne znam da li smijem da se kupam ili ne. Moj gin je trenutno na godisnjem, sestrica nece nista da mi kaze jer nije sigurna. Zamjenski gin. nema slobodan termin do petka, a nece nista da mi kaze bez pregleda -.- tako da ne znam da li da samo nogice i prstice kvasim u moru ili smijem da se kupam. :D Za bazen znam da ne bi trebalo, jer je stajaca voda, ali more je ipak nesto drugo…

Ja sam proslo ljeto imala isto missed ab i kiretažu. Rekao mi dr u bolnici i moja dr potvrdila, da bi za kupanje u moru trebalo pričekati prvu menstruaciju nakon kiretaže i kad ona prođe. Znači odprilike nakon nekih 30 dana nastupa menga. Isto su mi rekli i za odnose. Ja sam se toga držala i bilo sve ok. 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.