Pozdrav svima..moja situacija je ovakva. Po zadnjoj mjesecnici trudna sam 9tj, međutim zapravo je moguće tek 5tj+3. GV je 16mm promjera ali prazna,beta i dalje visoka( točan iznos u bolnici mi nisu htjeti reci). Krvarenja nema,nikakvih bolova niti ista slično. Za 3 dana sam naručena na kiretažu. Da li smijem / trebam odgoditi za tj dana ili je to to? Kakvo je vaše mišljenje?
Meni je bila ista situacija krajem prošle godine. Bila sam trudna 9+6, plod se nije uopće razvio, s toliko tjedana doslovno ništa na slici s UZV nema. Nikakvih nuspojava, krvarenja, baš nikakvih simptoma da nešto nije u redu dok nisam došla na pregled. Išla sam na kiretažu 3 dana nakon tog pregleda, vakumska aspiracija je bila u pitanju. Naravno, išla sam po drugo mišljenje nakon tog pregleda da ne bude da trčim pred rudo, međutim i privatnik mi je rekao istu stvar i da bi bilo dobro da to riješim što prije jer nema šanse da se plod razvije kako treba, za toliko tjedana se treba barem nešto vidjeti. Ciklusi su mi bili redovni i budući da sam bila na pregledu taman prije nego sam ostala trudna, znala sam i kad je bila ovulacija tako da stvarno nije bilo nade.
Luka ❤
Pozdrav svima..moja situacija je ovakva. Po zadnjoj mjesecnici trudna sam 9tj, međutim zapravo je moguće tek 5tj+3. GV je 16mm promjera ali prazna,beta i dalje visoka( točan iznos u bolnici mi nisu htjeti reci). Krvarenja nema,nikakvih bolova niti ista slično. Za 3 dana sam naručena na kiretažu. Da li smijem / trebam odgoditi za tj dana ili je to to? Kakvo je vaše mišljenje?
Nazovi nekog privatnika, neka te primi odmah, cisto da cujes drugo misljenje. Ako potvrdi prvi nalaz, nemas kaj odgadjati. Sretno!
http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
U prethodnoj trudnoci sam imala slicnu situaciju, u 8 tjednu je potvrdjeno da je mesak prazan. Da bih i samu sebe razuverila da nade ima(nikakav los simptom nisam osecala) radila sam 3 puta za redom betu i ona mi je pokazala da je visoka ali vise ne raste kako treba. Ta trudnoca je prekinuta tabletama i vec nakon sledeceg ciklusa se desila nova za koju se nadam da ce biti uspesna.
To get the code: Tap and
Pozdrav svima
Nova sam na forumu, u 2.mj.ive godine imala sam spontani u 7.tj. i kiretažu, sada se spremamo probati ponovo, ali bih svakako htjela napraviti neke pretrage. Bila bih zahvalna kad bi žene koje su dozivjele slicbo preporucile sto od pretraga treba napraviti. I koliko vam je trebalo do nove trudnoce nakon spontanog
Pozdrav svima
Nova sam na forumu, u 2.mj.ive godine imala sam spontani u 7.tj. i kiretažu, sada se spremamo probati ponovo, ali bih svakako htjela napraviti neke pretrage. Bila bih zahvalna kad bi žene koje su dozivjele slicbo preporucile sto od pretraga treba napraviti. I koliko vam je trebalo do nove trudnoce nakon spontanog
Preporucljivo je napraviti obradu trombofilije i CB.I provjeriti hormone stitnjace ako nisti do sada .Nama je nakon spontanog,ali bez kiretaze trebalo jedno 5 mj da ostanem trudna...na zalost bila je biokemijska trudnoca...i 2,5mj nakon toga ostala sam opet trudna,za sada je sve ok nadamo se da ce tako biti i dalje🙏❤
Ja sam odmah nakon prekinute trudnoce ostala ponovo trudna, dr nije hteo da radi nikakve dodatne analize i sto puta mi ponovio da se time ne opterecujem.
Kad sam bila u bolnici na kontroli 4 tjedna nakon kiretaže je doktorica rekla da je to bio sporadican slucaj i da ne treba nikakva obrada, osim cervikalnih briseva......iako sam u toj trudnoci radila kks i guk i guk mi je bio 6 natašte sto je poviseno u trudnoci, buduci sam tada vec krvarila nije nitko nista rekao za to ali mozda bi i to trebalo obraditi
Sortiraj odgovore
Najstariji