Bok cure.
Ja imam blighted ovum,6+3,na uzv se vidi samo prazna gestacijska vrecica. Beta mi je ogromna i pravilno se dupla da je dr. mislila da je blizanacka trudnoca. Idem opet za dva dana na uzv.
Zanima me kamo na kiretazu u zg? Da je bezbolno i uspjesno izvedeno?
Hvala
Ja 84.,on 81.
1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
3mj...odgođeno zbog korone
Bok cure.
Ja imam blighted ovum,6+3,na uzv se vidi samo prazna gestacijska vrecica. Beta mi je ogromna i pravilno se dupla da je dr. mislila da je blizanacka trudnoca. Idem opet za dva dana na uzv.
Zanima me kamo na kiretazu u zg? Da je bezbolno i uspjesno izvedeno?
Hvala
Neznam dali u Zg imate mogucnost ali ja bi iz svog iskustva preporucila medikametozni pobacaj... Manji oporavak i mogucnost komplikacija. Sretno!
MissT
Pozdrav cure, dali je netko u zadnje vrijeme bio na kiretaži privatno negdje (podobnik, husar,...) zanimaju me iskustva i cijene otprilike.
Naime trudna sam 9 tj ali srce ne kuca ☹️ plod je za 6tj..
Naručena sam u Petrovu na medikamentozno ali neznam dali bih išla, čitajući o tome više je bilo negativnih kom i možda bih ipak izabrala kiretažu,neznam ni sama više, sve mi to užasno teško pada 😣
Pozdrav, da li mi neko moze reci koliko dugo se smije cekati kiretaza nakon sto su ustanovili da bebino srce ne kuca. U cetvrtak sam bila na kontroli i doktorica mi je rekla da bebino srce ne kuca. U drugom mjesecu trudnoce sam. Imam mucninu povraca mi se, da li je to znak da bi uskoro mogla dobiti trovanje
Pozdrav, da li mi neko moze reci koliko dugo se smije cekati kiretaza nakon sto su ustanovili da bebino srce ne kuca. U cetvrtak sam bila na kontroli i doktorica mi je rekla da bebino srce ne kuca. U drugom mjesecu trudnoce sam. Imam mucninu povraca mi se, da li je to znak da bi uskoro mogla dobiti trovanje
MS u kojem si sad tjednu i prije koliko je prestalo kucati srce? Navodno kažu da 3 do 4 tjedna nema opasnosti za tebe, a što se tiče povraćanja i ostalih simptoma trudnoće možeš ih imati i koji tjedan nakon pobačaja, odnosno dok beta ne padne.
Nadam se da sam malo pomogla.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
MS mene su kiretirali u 12tt a ustanovili su da je bebica ostala na 8+3, tako nesto. ne znam sta ti je ginekologica rekla, meni kad su ustanovili da ne kuca srce, imala sam kiretazu nakon 5 dana, prijateljica nakon tjedan dan (u privatnika, rekao joj je da priceka tjedan dana da vidi oce li samo krenit).
ovo sto orhideja kaze, mogu to jos biti simptomi trudnoce ... meni je taman tako i bilo muka jedno dva tjedna od 9og do 11og, a izgleda da bebici vec onda nije kucalo srce
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sortiraj odgovore
Najstariji