Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MaryLee
    28. Siječanj 2020. 01:47

Ja sam u 18 tjednu i udebljala sam se do sada 3,5kg.
    Jedem raznovrsno kao i prije trudnoće, nešto se manje krećem pošto sam na bolovanju i nije mi luđački tempo kao na poslu. Uživam. :)

Omerta
    29. Siječanj 2020. 16:02

38+1, trenutno na nekih 57,58kg. Pocetna kilaza 45. U prvoj trudnoci dosla do 60 sa 38+2 kad sam rodila. Tu smo negdje. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

yvette
    29. Siječanj 2020. 19:19

21+4 trudna a kila +5 

• Tonkamile
    25. Veljača 2020. 11:25

Imam pitanje ostala sam trudna s 83 kg sad sam u 16+3 tj trudnoće i vaga mi pokazuje 88 89 kg dali ke to puno s obzirom da moram paziti da ne jedem slano i to ne jedem ne jedem niti slatkoga niti kruha niti tjestenine samo salate voćni i obični jogurti i voće nisam pametna a kile odoše gore. Imam problem i s probavom

Ledolina
    25. Veljača 2020. 12:07

Najbolje da se posavjetuješ s gin. Sve ovisi kako se ti osjećaš i koliko ćeš još dobiti kg do kraja. Mene je isto strah i stalno mislim na kilažu, ali ja sam tek u 6.tj,a ostala trudna sa 70. Po mom mišljenju voćni jogurt ti je pun šećera, voće možeš npr. Jabuke, naranče, mislim da imaju manje šećera nego banane, grožđe i sl. 

• Tonkamile
    25. Veljača 2020. 12:19

A budem vidjela s gin neka mi ona predloži što da konzumiram pa ću se toga držati mada imam problem s probavom pa nisam pametna, a voćne jogurte nisam napisala da jedem tri nekad i četiri puta u tjednu😁

25. Veljača 2020. 18:56

Žene drage ne brinite za kile 
    Ja sam bila uzasno opterećena time a nepotrebno sada vidim tek.
    12 dana nakon poroda ostalo mi samo +3 kg a dobila sam bila u trudnoći 15 kg
    Jako sam se plašila kila poslije al sve ide samo tako dole a jedem i dojim. 
    Pripazite se kolko možete u trudnoći dozvolite si tu i tamo koji “ grijeh “ i ne brinite opet kažem 😊🤗
    Sretni svima

• Tonkamile
    25. Veljača 2020. 21:25

Hvala😘😘😁😁😁

26. Veljača 2020. 18:17

Nema na čemu 🤗

• And26
    04. Ožujak 2020. 09:06

Pozdrav curkee,
    Ja sam sada u 27.tj i do sad sam skupila +8kg! 
    Kazu da je to u redu,a ja nekak mislim da je malo i previsee...ali sve ce to otici kad izade ovo malo cudo😃
      pisite kolko ste dobivale do 27.tj.?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI