34tt +4kg nadamo se u ovih jos 6 tj da nećemo preći 10 kg,prva trudnoća
Pozdrav! Mene muči ovo dobivanje kilaže. 165 cm visoka i počela sa 54,5 kg trudnoću.
Od početka sam na mirovanju zbog rizika( naravno, nastojim se minimalno do srednje kretati) sad na 33+4 sam na +15. Ne hranim se junakom, slatkišima ni slanim, imam neki plan prehrane već 2 mj jer su rekli da zbog OGTT- a malo pripazim- kojeg sam prilagodila sebi jer ne smatram da sa 1800 kalorija mogu nahraniti i sebe i bebu ( 7,5 nakon 120min, a 8,5 ref vrijednost).
Ostane mi još cca 6 tjedana. Kako da uspori uspori to dobijanje kilaže uz mirovanje... 😞😞😞 Inače se osjećam prilično dobro čak i uz tipične simptome trećeg tromjesečja.

url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Ja sam u 30+2tj i udebljala sam se samo 5kg od pocetka trudnoće. Ginekolog mi je preporucivao tablete za apetit ja nisam zeljela, jer sam prije trudnoce 3 mjeseca vjezbala jer sam bila debela. Imam 156cm i imala sam 72kg i bilo mi je tesko to prihvatit, na kraju kad mi je kilaza padla dole bila sam sretna. Zanjela sam s 63kg sada imam 68 i stalno variram sa 68/69kg i super se osjecam. Setam stalno i uvijek sam aktivna, do nedavno gdje sam dobila trudove u 29tj i od tada mi je propisano mirovanje. Evo imam osjecaj od ovog mirovanja da cu se udebljati i ludim zbog dog jer znam sta sam prosla zbog debljine. Ali svakako nam sretno, neka su nam bebice zive i zdrave.
😊
Ja sam 14 tt i do sada sam dobila 1 kg, što je predobro s obzirom da sam sklona debljanju i oduvijek se borim s kilama, no uz reguliranu prehranu (tu i tamo koja glupost heh) i tjelovježbu, nadam se da ću do kraja trudnoće ostati ispod 80 kg - sada sam na 67kg :) (u najdebljem periodu prije 5 god sam imala 85kg).
Ja sam u 26+5 i nisam dobila ni deke. Dr mi kaže da ne brinem jer ionako imam previše kila od prije. Sad sam i dobila nalaz ogtt-a gdje mi je vrijednost natašte 5.6 što znači da će me sigurno staviti na dijetu. :/
Ja sam u 26+5 i nisam dobila ni deke. Dr mi kaže da ne brinem jer ionako imam previše kila od prije. Sad sam i dobila nalaz ogtt-a gdje mi je vrijednost natašte 5.6 što znači da će me sigurno staviti na dijetu. :/
Jesi pazila da na vađenje dođeš natašte? Meni je moj doktor rekao da zadnji obrok prije vađenja krvi ne bude iza 18 h. I da ujutro osim vode ne stavljam ništa u usta, naročito ne žvakaču ili neki osvježivač daha
Jesam, čak sam par dana prije izbacila sve slatko, nisam jela puno kruha i voća. Ne znam, inače se poprilično bojim igala tako da je i stres možda pogodovao... Budem čula što će mi reći u trudničkoj drugi tjedan. Do tad ću svejedno jako paziti.
Skini si onu trudničku dijetu pa možeš po njoj. Nije velika vrijednost, ali znam da bi mene moj stavio na dijetu. A ostale vrijednosti kakve su ti?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji