Pozdrav curke. U 26 sam tjednu, 6 I pol do 7 kg dobila. Variram pol kile zadnjih tjedan dana. Mislim da to nije strašno. Jedem normalno, konstantno u pokretu. Ovo mi je treće dijete. Imam dva sina, dolazi i treći 😊. Prva trudnoća 14 kg, druga 12,a za treću bumo vidjeli 😁. Poslije obje trudnoće u roku par dana sve kile su nestale.
Nego, ja u zadnja 2 tj nisam dobila nis kila, a do tad je islo po pola kg na tjedan, tako da sam u 3 mj dobila 6 kg, a 1 je iz prvog tromjesecja bila...idem tek iduci tj na kontrolu, ali smatram kako nije to nis lose jelda? Mozda jedem manje radi tih vrucina, ali jedem koliko mi treba...
Nist ne brini. Jedan mjesec dobis više, jedan manje. Samo da nam bebaci budu dobro, sve ostalo bumo lako.
Moram priznati da sam šokirana izgledom zena koje susrećem u trudničkoj ambulanti-20 kg viska, nenašminkane, masna kosa u repu…. Zar trudnoca znaci automatsko prežderavanje i nebriga o sebi, a tek kad čujem ne brini za kile, samo jedi kao sto netko napisa u prethodnim postovima, užas. Uzrok velikog broja slučajeva postporođajne depresije je izgled zasto onda ne pripaziti?! A da ne govorim o komplikacijama za mamu i bebu tijekom porođaja zbog viska kg.
slazem se !! ❗
Evo ja ne kuzim ovaj komentar proljetnice. Prvo ne znamo da li je ta zena i prije bila pretila, tko kaze da se zapustila u trudnoci?! Slazem se da treba paziti na prirast radi zdravlja trudnoce i djeteta te poroda, ali ne vidim razlog osudjivati zene koje se ne vole uredjivati. Meni osobno su najljepse zene umjereno uredjene i sama njegujem taj stil, nemam problema s kilazom, volim imati maskaru i rumenilo, al bas me briga da li neka trudnica u ambulanti to ne voli. Njena stvar.

Moram priznati da sam šokirana izgledom zena koje susrećem u trudničkoj ambulanti-20 kg viska, nenašminkane, masna kosa u repu…. Zar trudnoca znaci automatsko prežderavanje i nebriga o sebi, a tek kad čujem ne brini za kile, samo jedi kao sto netko napisa u prethodnim postovima, užas. Uzrok velikog broja slučajeva postporođajne depresije je izgled zasto onda ne pripaziti?! A da ne govorim o komplikacijama za mamu i bebu tijekom porođaja zbog viska kg.
Ja moram priznati da sam šokirana tvojim ne ukusom, uostalom ja sam u trudničkoj od početka i nisam vidjela ni jednu takvu kakvu opisuješ. Vidjela sam da vrijeđaš i na ljetnim jednu od djevojaka tj njezinog supruga jer on ne zna kuhat...... ma strava si sto da ti kažem

Ma zena nema pametnijeg posla neg pljuvati po drugima, jadno 😐
Ma ko ju sisa, negoooo.....kako si ti meni? Jos dva tjedna 😍

Ma ko ju sisa, negoooo…..kako si ti meni? Jos dva tjedna 😍
Napeto, nestrpljivo, umorno ma nema sta mi nije sada osluskujem dali se desava sto, ako me zaboli di vec mislim to je to 🙈🙈 a opet kao da nisam spremna neznam vise sto da mislim 😂😂
Ma ko ju sisa, negoooo…..kako si ti meni? Jos dva tjedna 😍
Napeto, nestrpljivo, umorno ma nema sta mi nije sada osluskujem dali se desava sto, ako me zaboli di vec mislim to je to 🙈🙈 a opet kao da nisam spremna neznam vise sto da mislim 😂😂
Hjooooj mogu si misliti sad kako na svaki mic skaces 😂😍

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji