Ja sam u 22 tjednu trudnoće, zatrudnila sam sa 55 sada imam 61. Bas sam se iznenadila jer sam cijeli zivot mrsava, imam uvijek 54, 55 kila kad se uhvatim vježbanja dođem do 57 zbog mišića na 178 cm visine.Pa sam mislila da necu toliko dobiti, iako jedem isto kao prije i prilagodila sam si vježbe za trudnice. Alii meni paše! Dobro mi stoje te kile a trbuh se samo malo nazire 🙆 😄
trenutačno u 13+5 tjednu trudnoće sam u minusu čak 7 kila od kada sam zatrudnila i to u roku 3 tjedna. nisam baš bila u mogućnosti nešto posebno jesti jer mi sve smrdi, niti mogu kuhati, sreća pa svekrva to odrađuje za muža da ne skapi od gladi :D do prije tjedan dana sam živjela na voću i salati, jučer sam uspjela pojesti pohane tikvice i milchsnite, valjda će biti bolje s vremenom. Bebica je dobro, mada je ginekolog rekao da bi u roku 3 tjedna barem 4 kg trebala vratiti do pregleda, no evo pregled se bliži, 17.6., a ja i dalje na istom minusu od 7 kila.
Pozdrav svima!
U 22+2 sam tt i do sada sam dobila 9 kg. Nosim blizance, dvojajcane. Curke su nam na putu 😊Ginekolog mi je rekao kako trebam pripaziti na kilazu. Dakle, smatra da sam dobila puno kila.
Inace, hranim se zdravo i pijem puno vode. Jedem fakat raznoliko i vjezbam max 5x tjedno (hodanje, pilates i cak dizem lagane utege za ruke).
Zatrudnila sam sa 48kg.
Kakva su vasa iskustva po pitanju debljanja u blizanackoj trudnoci?
Unaprijed hvala na feedbacku. ☺
Pozdrav svima!
U 22+2 sam tt i do sada sam dobila 9 kg. Nosim blizance, dvojajcane. Curke su nam na putu 😊Ginekolog mi je rekao kako trebam pripaziti na kilazu. Dakle, smatra da sam dobila puno kila.
Inace, hranim se zdravo i pijem puno vode. Jedem fakat raznoliko i vjezbam max 5x tjedno (hodanje, pilates i cak dizem lagane utege za ruke).
Zatrudnila sam sa 48kg.
Joj jelena ti ginici nekad baš znaju mlatit bezveze... u tim tjednima sam ja s jednim djetetom bila na +5,do kraja sam dobila još 4. Znači taman da dobiješ duplo do kraja s blizanackom trudnoćom mislim da nije alarm nikakav...
Pozdrav svima!
Zatrudnila sam sa 48kg.
Joj jelena ti ginici nekad baš znaju mlatit bezveze… u tim tjednima sam ja s jednim djetetom bila na +5,do kraja sam dobila još 4. Znači taman da dobiješ duplo do kraja s blizanackom trudnoćom mislim da nije alarm nikakav…
I meni je palo na pamet da baš mlati i pretjeruje.
Jasno mi je da doktori odluče zauzeti malo jači stav jer otkud oni znaju prehrambene navike od svih pacijentica. Vjerojatno razmišljaju na način kako je bolje malo poplašiti trudnice kako bi se skulirale i ok. Ali ovaj mi je baš održao konferenciju cijelu o debljini. Drama je nastupila kad je rekao da mogu doć do +30😁 Ja sam ga gledala kao da je pao s Marsa. Show.😂
Mene brine što s 10 tjedana već imam +2, s tim da mučnine imam, ali bez povraćanja i funkcioniraju na način da mi je užasno muka i slabo dok nešto ne pojedem i tako svaka cca 3 sata. Jel ima netko iskustva s tim? :(
Bruna 6.1.2020. <3
curka br 2: 3.1.2024. <3
Onda jedi samo, ne bini za kilograme osim ako natuces 25 u 30 tjednu. Ja znam osjetiti mucnicnu ujutro kad sam jako gladna, cim stavim nesto u zube mi je bolje.
Ja sam sve skinula godinu dana nakon poroda jer ne stignem pojesti u miru i izgubim tek kad moram jednom rukom jesti a drugom drzati malca da ne padne. Sretnoo
Hvala na odgovoru
Ne brinu me kilice generalno, ali udajem se krajem 7.mjeseca pa me strah da će mi trebati vjenčanica duple veličine, ako ovako nastavim
Bruna 6.1.2020. <3
curka br 2: 3.1.2024. <3
Bok curke, ja sam 26tj i za sad sam na +3. Pocela sam dobivat prije neka dva mj malo manje mozda
Hvala na odgovoru
Ne brinu me kilice generalno, ali udajem se krajem 7.mjeseca pa me strah da će mi trebati vjenčanica duple veličine, ako ovako nastavim
Zato sam ja svoju kupila mjesec dana prije svatova, za svaki slučaj..ali u 5 mjeseci sam se udebljala oko 3-4 kile tako da se nije ni primjetilo u svatovima :)
Sortiraj odgovore
Najstariji