Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marijanalana
    16. Srpanj 2013. 09:08

Drage trudnice koliko ste kila dobile do sada? ja sam u 15 tjednu i dobila sam 4 kg, to mi je puno s obzirom da sam u prvoj trudnoći ukupno dobila svega 11 kg.

iva.baricevickukin
    16. Srpanj 2013. 10:32

Bok svima... ne zamarajte se kilažom,sve dok ona nije nakupljena junk food-om i slatkarijom (nepotrebnom)... ja sam osobno zatrudnila sa 62kg,a porod sam dočekala sa 80kg...a jela sam isključivo zdravo,i za bebu povoljno,naravno. Nakon poroda sam dojenjem i tjelovježbom povratila svoje kilograme 6mj.iza.Pazite na sebe i naravno,"trackajte" se kremicama i uljima,da vam koža nije žedna. ;)

kisica
    03. Rujan 2013. 13:05

anamarija

Drage trudnice koliko ste kila dobile do sada? ja sam u 15 tjednu i dobila sam 4 kg, to mi je puno s obzirom da sam u prvoj trudnoći ukupno dobila svega 11 kg.

U prvoj trudnoći sam do kraja dobila 12 kg.
    Sada evo 21tt, 2 kg. S tim da do prije 2 tjedna sam stajala na nuli :)

ruska
    04. Rujan 2014. 00:13

Ja sam u 36 tj i dobila sam 5,5 kg danas na pregledu bebac ima 2,800 i 48 cm odlično 
    Ja sam jako zadovoljna trudnocom

mela
    05. Rujan 2014. 10:06

eh drage moje ja sam u svojoj trudnoci za 9 mjeseci sa 64 KG na 84 i cim sam rodila svog malisana koji je bio tezak 4,350kg i s njim je odmah otislo sa mene 20 kg  tako da sam se vratila odmah na istu kilazu.Jela sam sasvim normalno ali kile su se slagale ali srecom otislo je ;)

jabba
    26. Rujan 2014. 15:02

Ovo mi je 3.trudnoća, ujedno i najbolja...bojala sam se s obzirom na dob (38 g.) da bude ovaj put mozda vise kila, međutim, evo me u 34. tj, sa samo 7 kg viska..S tim da je navodno bebica veca, a trbuscic mali.
    U prve dvije sam dobila 12-13kg. Ali da je i vise, ne bi mi smetalo. Sve se to zacas vrati u normalu, pogotovo dojenjem :D

Iris93
    22. Kolovoz 2015. 22:49

Ja sam u 27tt i do sad sam skinula 16kg... Cisto radi zdravlja djeteta ali i na kraju krajeva svog zdravlja trenutno sam tocno odredjenom rezimu prehrane s kojim namjeravam nastaviti i nakon poroda... Ostala sam trudna nenadano (rekli su mi da nikad necu zatrudniti jer je to nemoguce s obzirom na moje zdravstveno stanje- ciste, prekomjerna tezina...) tako da se dogodilo da sam sa 136kg saznala da sam trudna... Od tada pazim na prehranu, sada sam na 120 i nikad se nisam bolje osjecala... Nastavljam dalje i poslije poroda idem jos do 80kg i onda samo dalje odrzavati tu tezinu ;)

Anja-Zg
    06. Studeni 2015. 21:03

Drage mame bokić. Trudnica sam u 11. tjednu.  Ovo mi je prva trudnoća.  Trebam malu pomoć.  Naime,  imam osjećaj da se previše debljam. Svaka 2-3 sata me lovi želja za hranom a znam da nebi baš trebala toliko jesti. Frendice mi kažu da mi je trbuh veliki, tj. da izgledam kao da sam u 5. mjesecu.. Dijeta ili ne?  Hvalaa 

.. pozitivan stav ..

Mamilyn Monroe
    16. Srpanj 2013. 09:51

Evo ja sam u 19.tjednu i uz sav divlji apetit dobila sam samo dvije kg, toliko sam inače za 'bolji' vikend znala dobit.
    Bitno je da ih dobro 'nosiš' i da se dobro osjećaš,da su ti šećer i masnoće pod kontrolom,a i 'školski' je u prva 4 mjeseca dobiti 4-5 kg. No sikiriki

• Chazdllt
    16. Srpanj 2013. 17:27

ja sam 25 tjedana i15+ 

• karlito
    17. Srpanj 2013. 18:29

ja sam do kraja trudnoće dobila 30 kg,užaaas,sad je prošlo 4 mj i ostalo mi je još 5 kg za skinit uz stomak naravno koji se ne da,al čim, beba prestane sisat nadam se da ću uspješno i ovih 5 skinuti

Tiija
    21. Srpanj 2013. 20:33

ja sam u 28 tjednu i dobila sam 4 kg

Atina
    24. Kolovoz 2013. 09:59

pa kako?!.... molim te savjet! 

deverika
    18. Veljača 2015. 21:36

A ja 3

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

Atina
    24. Kolovoz 2013. 09:57

ja sam evo ušla u 13. tjedan i dobila sam 3 kg....   zasada mi je to ok, s obzirom da sam bila prilično mršava prije trudnoće, ali bojim se da ne bi to uzelo maha, jer tek sada zapravo počinje to razdoblje "debljanja", a uhvatit će me i zima.... 
    u prvoj trudnoći sam do kraja dobila cca 20 kg. na kraju je sve to bilo ok, pola je otišlo odmah po porodu, a ostatak u sljedećih 6 mj., bez ikakve dijete. ali ipak sada nebi volila dobiti toliko.
    nemam specijalno povećan apetit, ali čini mi se ko da mi se sve što pojedem samo od sebe udupla   pa čak mislim da i više pazim, nego prvi put - ne pijem sokove, samo vodu, slatkog se nisam skroz odrekla, ali imam granicu, kruha vrlo malo.... sve ostalo normalno....
    jel ima još neko neki savjet?...

bugica
    24. Kolovoz 2013. 18:42

Sad sam u 24 tt i dobila sam 4 kg. Muci me samo to sto sam izgubila misicnu masu, odn. imam osjecaj da sam se "usalila" , a krecem se gotovo jednako kao i prije trudnoce...

DarijaZ
    09. Svibanj 2014. 12:41

bugica

Sad sam u 24 tt i dobila sam 4 kg. Muci me samo to sto sam izgubila misicnu masu, odn. imam osjecaj da sam se "usalila" , a krecem se gotovo jednako kao i prije trudnoce…

tako i ja! misici 0 bodova, a imam feeling da sam se usalila i ucelulitala...

tinki
    24. Kolovoz 2013. 22:44

Mislim da se u trudnoći ne bismo smjele opterećivati kilama, ja sam u svoje dvije trudnoće dobila 15 kg i baš me je bilo briga za kile, bitno je da je s bebicom sve u redu, a sve ostalo je nebitno. Svatko ima drukčiji organizam, netko dobije više, netko manje. Trudnoća je razdoblje u kojem se žena osjeća posebno. Drage moje jedite kad ste gladne i pazite na svoju bebicu, a o kilama pričajte poslije poroda.

khaleesi
    06. Rujan 2013. 12:45

eto da i ja podijelim svoje iskustvo...34 tt..dobila sam sveukupno 10kg iako neznam gdje su sve otišle,pretpostavljam u trbuh i grudi.Nemogu reći da sam se pazila, jedem sve i svašta ali sam  aktivno vježbala do 6 mjeseca trudnoće pa mislim da mi je to pomoglo.I činjenica da nisam imala nikakvih trudničkih želja, niti povećan apetit. Još uvijek mogu obući svoje trapke na noge, ali naravno samo trbuh smeta.Ja sretna jer se inače lako udebljam ako ne pazim...

marina11
    21. Lipanj 2014. 22:51

Pa ne bi se bas slozila. Kad ti nakon poroda ostane 15 kg viska, vecini je problem ih skinuti,jer tek nakon poroda dolazis u carstvo slatkisa :)

Korčulanka
    13. Studeni 2014. 11:29

tinki

Mislim da se u trudnoći ne bismo smjele opterećivati kilama, ja sam u svoje dvije trudnoće dobila 15 kg i baš me je bilo briga za kile, bitno je da je s bebicom sve u redu, a sve ostalo je nebitno. Svatko ima drukčiji organizam, netko dobije više, netko manje. Trudnoća je razdoblje u kojem se žena osjeća posebno. Drage moje jedite kad ste gladne i pazite na svoju bebicu, a o kilama pričajte poslije poroda.

Draga Tinki, apsolutno se slažem :-) Kilaža je nebitna sve dok nije dobivena nepotrebnim ležanjem i jedenjem nezdrave hrane u trudnoći. Bitno je da je dijete zdravo i da trudnoća i porod prođu dobro :-) Kile se skinu kasnije, bar mi tako sve prijateljice i poznanice kažu

Alma28

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani