Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loptica8
    05. Rujan 2018. 07:50

I da napomenem, nisam a jednim nisam povraćala niti me smetala koja hrana tako da...

• hortensia
    05. Rujan 2018. 13:16

Loptica to znaci da si 11 kg dobila u zsdnjem tromjesecju?? A ja se nadala da je najvece debljanje proslo...onda stignem dobiti jos deset 

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

• Loptica8
    05. Rujan 2018. 13:35

hortensia

Loptica to znaci da si 11 kg dobila uzsdnjem tromjesecju?? A ja se nadala da je najvece debljanje proslo…onda stignem dobiti jos deset

Hehe! Da! Kada je beba najviše dobivala, tada sam i ja 😒 vjerojatno me to čeks i ovaj put 😂

Momtobe
    07. Rujan 2018. 16:17

5 dana nakon poroda na staroj kilazi od 45kila :D

• Loptica8
    07. Rujan 2018. 19:58

Momtobe

Svaka čast; samo mi nije jasno kak se do toga dolazi 😉😁😂

Omerta
    07. Rujan 2018. 21:02

Momtobe

Tako i kod mene u prvoj trudnoci. Bilo bi super da mi je nesto ostalo!

Be the change you wish to see in the world.. 💚

tata_me_zove_zlato
    08. Rujan 2018. 08:12

Loptica, slazem se za prioritet da je bebino i mamino zdravlje. Ja sam u svojoj prvoj trudnoci dobila 12kg,otisli sa bebom bukvalno na porodjaju, u drugoj 16kg,i ostala sam tako maloo sirih kukova posle toga sto mi je i odgovaralo jer sam bila premrsava ranije. A i izgubila sam dosta kg u periodu dojenja. Nadam se da cu i sad tako glatko proci kao i ti, da brzo ode dole visak. 🤞

url=https://lilypie.com]

Momtobe
    08. Rujan 2018. 14:47

Loptica8

Momtobe

Svaka čast; samo mi nije jasno kak se do toga dolazi 😉😁😂

Haha gestacijskim dijabetesom, morala pripaziti sta jedem a i prije tog nisam nesto dobijala mada sam jela :D

Lunah
    09. Rujan 2018. 09:01

Curke ja sam 33+5 i dobila sam do sad 17 kila 😣😣 nadam se da ce stat na ovom tak mi je tesko od silne tezine 😓

• Sandrica30
    12. Rujan 2018. 10:04

Drage buduće mame..pozdravljam evo po prvi put..

Trebam vašu pomoć i savjete jer ludim lagano..Znači..moja prva trudnoća, 23 tj i 10kg u plusu.. Jučer sam bila na pregledu i rečeno mi je da napravim testiranje na šećer  išlo je sve do 15 tjedna po 1kg i onda sad zadnja 2mjeseca dana 8kg dobijem..( 3kg + 5kg ovaj zadnji mjesec) Grozno se osjećam i bojim se da će to nastavit rast tim tempom i da se neću moć kretat do kraja trudnoće. Inače sam visoka i ima me tako da nisam mršavica ni prije bila.. Bebica je super i odlično se razvija..ima 700g već i lipo se udobno smjestila na mom mjehuru pa se šetamo na wc u prosjeku 2 puta u satu  
    Najgore od svega je moje vjenčanje koje je za 15 dana i bojim se da neću stat ni u svoju ni u nijednu drugu vjenčanicu

Zanimaju me Vaša iskustva i savjeti.. puno hvala

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.