Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • newlife
    31. Kolovoz 2018. 09:53

Joj kad čitam, to su sve male kilaže naspram moje, zatrudnila sa 60- ravno , evo me sad 30. Tjedan 85 kila, sve me vise strah sta ce biti do kraja trudnoće😂 dobro pa sam visoka pa se to ni ne primjećuje, za čudo mi je trbuščić još mali☺️ A strije jedino po guzi... za sad 🤣

Klikerica
    31. Kolovoz 2018. 15:09

Ja sam do sada dobila ravno 2 kg. Obzirom da sam jako teško i ove 2 natukla obzirom na povraćanje, mučnine i sve što me snašlo u prva 4 mjeseca, jako se veselim svakom sljedećem kilogramu. Bitno da je krenulo na gore, i da više ne gubim :)

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Timi95
    01. Rujan 2018. 09:12

Ja sam u 14. tjednu i imam -3 kg.. povracala sam i gadila mi se hrana. A sad jedem malo, brzo se zasitim.. meni je okej ovako.. sad imam 51 kg.. i nadam se da necu ici iznad 60kg😊

pepe1907
    01. Rujan 2018. 21:18

26 tj, od zadnjeg pregleda 8.8. 3kg+
    sve zajedno 9.5kg 😐 moram usporit malo...ali mirujem jer me dosta zateže, bole ligamenti ispod trbuha...krenula u trudnoću sa 10kg viska...nije da meni smetaju te kile nego me dr. smaraju 😀

Timi95
    02. Rujan 2018. 08:19

pepe1907

26 tj, od zadnjeg pregleda 8.8. 3kg+
    sve zajedno 9.5kg 😐 moram usporit malo…ali mirujem jer me dosta zateže, bole ligamenti ispod trbuha…krenula u trudnoću sa 10kg viska…nije da meni smetaju te kile nego me dr. smaraju 😀

Probaj 10 dana pazit na prehranu 😊 i vidi ako ti to odgovara.. nemoj jest gluposti, nego zdravo 😁

• hortensia
    02. Rujan 2018. 20:08

Ebo i ja updateam 29 tjedana + 10 imala sam koju viska na pocetku ali kada bi ostala na do +14 sretna bi bila!!

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

• ian1910
    04. Rujan 2018. 17:49

Ja sam krenula sa 48 sad imam 60 u 33 tjednu sam ali realno nis mi se ne vidi osim ogromnog trbuha... tako da se ne opterećujem previše, sve će to ići dole cure moje! 

tata_me_zove_zlato
    04. Rujan 2018. 18:16

Evo sad ste i mene naterale da se premerim,a plasila sam se iskreno. Ja sam na +4,5kg.Necu da se nerviram, pazim koliko mogu, ne pijem gazirano uopste i slatko bas retko... A eto gojim se cini mi se brzo

url=https://lilypie.com]

• zvrkica
    04. Rujan 2018. 23:24

22+3 skoro 4 kg. 

• Loptica8
    05. Rujan 2018. 07:48

Pozz! 
    Ja se uopće ne opterećuje s kilama ako je sve ostalo ok. Očito to organizmu treba i radi zalihe za poslije. 😉 Ja sam u prvoj trudnoći dobila 23 kg, drugoj 17 kg i sad u 26 tj. +6kg (pratim kilažu iz 2.trudnoće 😉). Sve sam kile poslije poroda brzo izgubila i još bila mršavija. Očito su malci vrlo živahni i iscrpe. 
    Glavno da smo zdravi 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.