Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Siječanj 2017. 10:42

mamika kuzim te potpuno, ja sam isto tako visoka, mrsava i oduvijek sam voljela nositi samo usko, u siroj odjeci se niti ne osjecam ugodno (osim kod kuce u trenerci). I ja sam puno razmisljala o tome sto ako mi ostane trbuh a isto tako kao i ti, ja cim se malo udebljam meni sve ide samo u trbuh i onda mi se vidi preko kajisa :/ sva sreca, moj muz je prije dosta isao u teretanu i ucio o tome tako da ja njega redovito ispitujem " a jelda ces ti meni pomoc da smrsavim poslije poroda?" haha onda me on tjesi da sam ja takve grade da meni nece bas puno ostati ali ne znam.. mene je bas strah..
    a to mi je najgore kad cujem od nekoga da kaze nekom tko je malo deblji " a sta bi ti rodila si dvoje, troje" pa? ako sam rodila to znaci da moram izgledat zapusteno? ufff

Sve mogu u Onome koji me jača <3

16. Siječanj 2017. 13:21

I ja se slažem s vama. Moj dragi mi isto pomaže pa me upozori kad vidi da jedem previše gluposti. Svjesna sam da bi se neke cure možda i uvrijedile na tako nešto jer smo ipak trudne, ali ja nisam taj tip. Kad čovjek ne pazi i prestane kontrolirati to što jede, zna upasti u obrazac i kile se samo nakupljaju. Kad mi se jede nešto slano, rijetko ću kupiti čips i radije ću pojesti neke štapiće ili kikiriki. Umjesto čokolade pokušavam jesti voće. Gazirana pića pijem vrlo rijetko i to mi isto bude kao desert koji ću si rijetko priuštiti. Svaki dan pokušavam prohodati bar 5 km. Zaista bih se htjela poslije poroda vratiti u formu i mislim da inzistiranje na kretanju i koliko toliko zdravoj prehrani ne utječe samo na moje kile već i na: moje zdravlje, imunitet, zdravu kožu, kosu, nokte, duh, raspoloženje....

16. Siječanj 2017. 13:52

Lagertha slazem se definitivno. Jedino sto moram priznat da me ovo zimsko vrijeme bas uspavalo. Odem prosetati prije spavanja jedan krug po kvartu i moram rec da jedva cekam da vani zatopli malo da se mogu onako lagano obuci u patikice za setanje i uzivati u parkovima :)

Marijeta27
    18. Siječanj 2017. 11:31

Pozdrav, nova sam na forumu, trudna sam 27 tjedana i nosim curicu , do sada sam se uzdebljala 4,7kg, iako na meni to izgleda dosta jer sam visoka tj niska 1,55. ahhahah strah me koliko cu još dobiti s obzirom da sam usla u zadnja 3 mjeseca 

Mare M

18. Siječanj 2017. 11:49

Marijeta27 dobrodosla :)
    pa za 27tt bi ja rekla da to i nije tako puno, jedino eto da ako si niza pa ti se to vidi dosta :D a ne mora biti da ces se jos puno udebljati to sve ovisi od trudnice do trudnice neke se u zadnjem periodu pocnu vise debljati a neke ne ;)

Marijeta27
    18. Siječanj 2017. 12:29

Vidi se da sam se malo zabucila svugdi hahaha ali sam zadovoljna u vezi svega s obzirom da sam i prestala pušiti kada sam saznala da sam trudna samo držim fige da mi se apetit još vise ne poveća he

Mare M

18. Siječanj 2017. 14:17

Svaka cast sto si prestala pusiti.. Ma samo ti papaj, bitno da bebac raste, a kile poslije poroda ionako odu  ;)

18. Siječanj 2017. 14:58

Jedva čekam da zatopli. Onda ću svaki put kad otvorim frižder, otić s pesom u šetnju 

Marijeta27
    18. Siječanj 2017. 15:33

Da, bas je nezgodno biti trudan na zimu, kod mene u Zadru jako puše bura i hladno je, tako da sam cijelo vrime doma, jedino odem do prijateljica autom na kavu i nazad. Spasila bi se kada bi zatoplilo i kada bi mogla ici setati. U početku trudnoće sam setala i po sat vremena a sada samo ležim i sjedim kraj peći 

Mare M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.