Ha ha ha baš sam se nasmijala. Čak mi je i mama jednom prilikom rekla da će mi dijete od toliko jaja i piletine dobit perje. Ukratko, tragi komična priča.
Ovu def mogu pitati sve jer budem na pregledu po sat vremena, žena si baš da truda. Dok sam kod ove bila po 10-15min.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Drage mame. Ja se cijeli vrijeme pitam kad krece to debljanje ( nije da zelim dobit kile). U 8tj.sam se vagala 60kg (moja standardna kilaza), otad je proslo 3tj i dobila sam samo 300g. Normalno sve jedem, nista pretjerano vise nego prije, pa me malo strah dali je sve ok....
Lalla1212, i mene je mucio isti problem i kazem ti evo nemoj se brinuti uopce. Vise je bitno sto jedes a ne koliko. Ja sam evo u 22 tt i tek sam dobila 2,,5-3kg. Brinulo me to pa sam rekli dr a ona kaze budi sretna sto se ne debljas hehe dok jedes normalno nema brige ;)
Jedem normalno i realno bi trebala bi sretna sto mi kile ne dolaze, jer inace imam problem sa skidanjem kila, spor metabolizam i pokupila sam sve najgore od mame ( niska, lako se debljam, spor metabolizam, bavarski apetit).
Zbilja ne trebas brinuti. Mozes procitat par stranica unazad ja sam tu bas pisala nedavno isto o tom problemu pa mi je i dr rekla da je to zadnje oko cega trebam brinuti te da ce mi pred kraj trudnoce kile ionako same doci heh. Ja sam cak bila i smrsavila nekoliko kg u pocetku. Bitno je da nisi na nikakvim dijetama i da jedes normalno tokom dana, naravno malo vise voca i povrca :D
Čitajući vas tu cure koliko je koja dobila kg do sad, mene sram reć da sam ja od 6. do 11. tjedna dobila 1.9kg. Sigurno su malo i blagdani doprinjeli tome, al opet mi je wow! No ako ću slušati svog gin mogu se slobodno i 20 kg udebljati. Osim ako to nije rekao u šali. :D
Pinkica ma daj, samo ti papaj :D tko zna kad nama krenu kile tamo pred kraj kakve ce mo biti haha
Pa gin je mislio do kraja trudnoce da se mozes toliko udebljati sumnjam da bi bio sretan da u 4mj trudnoce budeš deblja 20kg haha ;)
Pandice mogu ti reć da fakat jedem puno. Mislim, uduvijek sam dosta jela, ali su kile očito bježale od mene, do sad. Ne sjećam se da sam ikad dobila 1,9kg u tako kratkom periodu. Inače lakše izgubim istu kilažu, nego je dobijem.
Uh to bi bilo grozno da sam se u 4 mj udebljala 20kg. To je malo manje od polovice moje trenutne kilaže. Do kraja trudnoće je i bilo to sa 20kg tj. da se u cijeloj trudnoći mogu slobodno udebljat 20kg. Onda bi taman poslije poroda bila 2,3 kg više od primjerene za svoju visinu. :D
Pinkice, mislim da je za cure kojima je BMI prije trudnoće ispod 18,5 ok da se zdebljaju 13-18 kila. Mi s normalnim BMI prije trudnoće bi se trebale zdebljati 11-16 kila. Ipak ja to sve smatram individualno, ali čisto zbog zdravlja (opasnosti od trudničkog šećera, komplikacija pri porodu, lakšeg vraćanja na staru kilažu i vraćanja u formu - jer se bavim sportom) bih voljela da mi kilaža ostane u tim nekim preporučenim vrijednostima. Čitala sam da se neke cure znaju zdebljati samo par kila, ono 6-7.
Sortiraj odgovore
Najstariji