Startala sam sa 55 kg / visina 168 cm.
Sada sam u 14+4 tjednu i imam 56.6 kg.
It's all good.

Aj aj aj.. ja sam sada u 25 + 2 tjednu i dobila sam 9 kg... ali nisam se uopće udebljala nigdje osim što mi trbuh raste...i ne jedem ništa posebno više..rekla bi čak i manje jer se brzo zasitim..
20/21 tjedan i dobila sam 1 kg ukupno od pocetka..uzevsi u obzir da sam u prvom tromjesecju izgubila pola kg, pa opet nabacila to i jos pola. Za sad super

Ja sam u 25om tjednu i za sad niti 1 kg.
Imala sam višak kg prije trudnoće (85kg) i iskreno bojala sam se kako će to biti, al eto, za sad je sve super. Jedem kad god sam gladna, definitivno ne kolicinski puno, sad tek vidim koliko sam prije vise radi stresa i nervoze jela. Slatko mi nije previse interesantno a prije bi ubila za čokoladu.
Bebica se normalno razvija, imam potpuno povjerenje u svog ginekologa da bi mi rekao da nešto ne valja.
Dapace on me pohvalio što sam super s kilažom.
ja sam sad 30+6, dobila sam (prema zadnjem vaganju) 16 kg. .jedem kad mi se jede.kasnije ću misliti da kilažu. uživam u trudnoći. ne mislim da sam pretila unatoč tome što je med. sestra skoro opala sa stolice kad je čula koliko sam dobila do sad. nemam problem sa kretanjem (osim zbog mjehura). nadam se da će tako i ostati. naviše kila sam natukla u prva 3 mjeseca kad sam praktički samo spavala i jela. p.s. možda sam sad dobila i još koju kilu, ali na vagu stajem isključivo kod doktora. :)
Ja sam po svom nekom mjerenju dobila 4-5 kila. Nisam 100% sigurna. Prema vagi kod ginekologice sam dobila od 12 do 16 tjedna samo 0,5 kile i na to sam baš ponosna jer njena vaga pokazuje 2-3 kile više nego moja. Baš me zanima kako će dalje rasti kile no nadam se da neću prijeći 80 kila... ali i ako prijeđem... šta sad.
Danas sam 15+4, na pregledu kod ginice će vaga pokazati +2,5 od početka. Krenula s 57,5.

Ja sam 29+2 i dobila sam +11 kg... Dr kaze da smanjim jelo da mi beba ne bi bila prevelika, da sad najvise 2 kg trebam dobit do kraja :S a meni apetitttt velikiii, samo da papam. Inace sam zatrudnila s 49 kg a visina 160 :S
Ja sam 29+2 i dobila sam +11 kg… Dr kaze da smanjim jelo da mi beba ne bi bila prevelika, da sad najvise 2 kg trebam dobit do kraja :S a meni apetitttt velikiii, samo da papam. Inace sam zatrudnila s 49 kg a visina 160 :S
Ma ti si bila mršavica...ti se možeš malo više debljati. Uopće nisi puno dobila. Imaš fore još negdje 6kg da ostaneš u onim prosječnim gabaritima. Taj tvoj doktor te poprilično drila - po njemu je za tebe 13kg max?! Kažu da je od 12-17kg prosječno, a mršavice se mogu i malkice više opustiti. Ja mislim da beba uzima koliko joj treba, a višak se taloži mami. Prema logici tvog doktora, žene koje se zdebljaju cca 30 kg trebale bi roditi bebe od 7-8 kg, što nije moguće.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji