Marijeta27 dobrodosla :)
pa za 27tt bi ja rekla da to i nije tako puno, jedino eto da ako si niza pa ti se to vidi dosta :D a ne mora biti da ces se jos puno udebljati to sve ovisi od trudnice do trudnice neke se u zadnjem periodu pocnu vise debljati a neke ne ;)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Vidi se da sam se malo zabucila svugdi hahaha ali sam zadovoljna u vezi svega s obzirom da sam i prestala pušiti kada sam saznala da sam trudna samo držim fige da mi se apetit još vise ne poveća he
Mare M
Svaka cast sto si prestala pusiti.. Ma samo ti papaj, bitno da bebac raste, a kile poslije poroda ionako odu ;)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Jedva čekam da zatopli. Onda ću svaki put kad otvorim frižder, otić s pesom u šetnju
Ha ha ha..Lagertha..Ovo si dobro rekla!Bas si razmisljam kako kazu da je setnja dobra!A ja sad nakon ,recimo,sat dva na nogama odmah umorna i moram leci!Recimo da sad odemo u setnju po Maksimiru-plus Zoo ja bih nakon toga bila za nista!Sanjam o proljecu!!!!!!!Sunceko,pticice pjevaju,toplo.....Imas volje niti vani,a ne ova zima..Fuj zima!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Da, bas je nezgodno biti trudan na zimu, kod mene u Zadru jako puše bura i hladno je, tako da sam cijelo vrime doma, jedino odem do prijateljica autom na kavu i nazad. Spasila bi se kada bi zatoplilo i kada bi mogla ici setati. U početku trudnoće sam setala i po sat vremena a sada samo ležim i sjedim kraj peći
Mare M
Ja sam u 17t i dobila sam do sad 4 kg. Nekad mi to djeluje puno, iako me više brinu kad vidim broj na vagi, jer se ja osjećam dobro i zadovoljno.
Najviše mi odgovara jesti više malih obroka. Jedem dosta voća i povrća jer mi je to navika od prije trudnoće. Kad me ulovi želja za slatkim ili nekim junk foodom pojedem. Često šetam, a nekakve posebne vježbe ne radim. 8 sati sjedim na poslu i još putujem tamo i nazad po 100km.
U prvoj trudnoći sam dobila 15 kila. Zatrudnila sam s 54kg, a na kraju sam imala 69. Na porodu je otišlo 10kg, a ostalo u idućih 5 mj. i to zbog dojenja, i šetnje.
Mislim da je najbitnije da se beba dobro razvija, da pazimo da je prehrana raznovrsna i zdrava. A kile plus minus dvije, više manje. Nije trudnoća vrijeme za dijete i izgladnjivanje
KFK , najbitnije je da se ti dobro i zadovoljno osićaš, te da se bebica dobro razvija. Smatram da je svaka trudnica drugačija. Ja jedem kao nikada u životu a kile malo po malo idu. Jedem sve i svašta. Od zdravog i korisnog do junk fooda kada se zaželim . U trudnoći sam poludila za kompotima i voćnim jogurtima he tako da mi zna cijelo popdne i večer proci a da samo to jedem a nekada mi paše samo povće i juhe.
Do 20.-tog tjedna sam bila dobila 3 kg, a sada u 27. imam +4,7. počela sam trudnoću sa 51 kg na 155 cm
Draga Marijeta27 hvala za podjelu iskustva. Slažem se da je najbitnije kako se mi osjećamo.
Ja sam 172cm i sad sam na 58kg. A i muž mi kaže da tek sad imam kila koliko bi i inače trebala.
Meni baš puno znače takve njegove riječi i kad mi kaže da sam lijepa i sl. Jer inače nemam nikakvih simptoma trudnoće (mučnine, želja za nekom posebnom hranom, bolne grudi, žgaravica itd.) jedino sam emocionalno jako osjetljiva.
Mare M
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji