Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Me+mybaby
    26. Siječanj 2017. 22:32

U lidlu sam uzela tajce, haljinu i grudnjak za dojenje. Grudnjak sam uzela jer mi se cini udoban za sad da ga nosim. Inace skoro pa ni nemam sise pa sad uzivam u njima 
    Od frendice sam dobila traperice iz h&m-a. Jako su udobne samo se bojim da me precjenila pa mi je donijela broj 36 koji sad jos ide na mene, ali na jedvite jade

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Lalla1212
    03. Veljača 2017. 09:20

Mame, sto vi uzimate protiv glavobolja? Prosli tjedan me 3 dana toliko boljela da sam misla da ce mi glava puknuti. Otkako su mucnine prosle pocele su glavobolje, a kako nemogu bit paracetamol jer mi bude zlo, trpim bol.Najgore mi je da tad nemogu ni jest pa sam odmah za skoro kilu pala sa kilazom, a jedva sam nabila dvije kile od pocetka trudnoce ( a prije kad treba smrsavit nece ga ni vrag skinuti). Posto mi je doktor rekao da nikako nesmijem pit nist drugo, mucim se, a nemam mi to smisla. Imate neki mozda prirodni pripravak ili nesto protiv glavobolja? Menta to malo smiri, ali ne na duzi period.....

Uciteljica
    03. Veljača 2017. 09:38

Lalla,postoji ulje od Just kozmetike, prirodni pripravak iz Švicarske, zove se ulje 31 jer je unutra toliko vrsta biljaka. Namaže se kod sljepoočnice i odeš odmoriti te glavobolje nestaju. Eto,moj savjet. Isprobano. Pa probaj to nabaviti. Kad čujem da vi druge mršavite, budem malo u bedu. Ja naime, nisam u toj skupini. Imam osjećaj da se i od zraka debljam. U prve dvije trudnoće sam natukla 20 kg, što je bilo teško izgubiti. 10 je otišlo s porodom, ali onda još ovih 10... To je trajalo i trajalo....Sad bih voljela da to malo usporim. Trudim se jesti zdravo, od kad znam da sam trudna biram pametne namirnice,ali opet,kile idu gore i to me bedira. Prosim,savjet. Da me ne shvatite krivo, nikakve dijete ne dolaze u obzir,ali fakat budem žalosna ( izgleda da me već i hormoni naveliko peru...) kad dođem na pregled,a ono sve imaju samo trbuh,ko da su progutale lubenicu. A ja ću biti ko trokrilni ormar jer se debljam svugdje. A najviše uvijek ode na rit i bokove....Help

Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....

Uciteljica
    03. Veljača 2017. 14:50

Proguglaj si ko u tvom kraju ima zastupstvo za Just. Oni nemaju trgovinu već ljude koji dolaze doma k tebi i prezentiraju ti proizvode koji su stvarno fantastični. Ima od eteričnih ulja,ali pravih,ne ono kak nakapaš 20 kapi pa se ne pozna. Uglavnom,probaj saznati. Što se tiče vode i čaja nalijevam se ko deva i opet sam gladna ko vuk

Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....

Me+mybaby
    06. Veljača 2017. 20:35

Curke jedno pitanje. Jel ima koja od vas secer? I ako da jeste to saznali nakon nalaza ili ste imale i neke simptome?

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

• kišica
    27. Veljača 2017. 10:08

Imam ja povišen šećer, guk jutarnji 5.9 , radila i guk profil, bio uredan s tim da sam bila na dijeti 1800 kcal. u 28.tj.sam, druga trudnoća, dobila sam 7.5 kg, idući na redu je OGTT. U prvoj trudnoći sam imala granični šecer, dobila 20 kg, makrosomno dijete 4500 g , carski rerz.  U obitelji svi šećeraši.

• sunshine0011
    01. Ožujak 2017. 09:49

29 tj, 5 kg. 

Aleksandra2
    23. Ožujak 2017. 08:12

U 12. Tjednu vec +2 ili 3 kg. :(
    Sta vi jedete? Moram si smislit neke zdrave vecere. 
    U orvoj trudnoci sam od pregleda do pregleda dobivala po kilo i onda negdi od 7 mj samo skupljala i nabacala +27kg. Sad imam fobije. Iako sam stvarno izgubila jaaako brzo sve..otisla i u minus, al svejedno.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.