Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Uciteljica
    03. Veljača 2017. 14:50

Proguglaj si ko u tvom kraju ima zastupstvo za Just. Oni nemaju trgovinu već ljude koji dolaze doma k tebi i prezentiraju ti proizvode koji su stvarno fantastični. Ima od eteričnih ulja,ali pravih,ne ono kak nakapaš 20 kapi pa se ne pozna. Uglavnom,probaj saznati. Što se tiče vode i čaja nalijevam se ko deva i opet sam gladna ko vuk

Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....

Me+mybaby
    06. Veljača 2017. 20:35

Curke jedno pitanje. Jel ima koja od vas secer? I ako da jeste to saznali nakon nalaza ili ste imale i neke simptome?

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

• kišica
    27. Veljača 2017. 10:08

Imam ja povišen šećer, guk jutarnji 5.9 , radila i guk profil, bio uredan s tim da sam bila na dijeti 1800 kcal. u 28.tj.sam, druga trudnoća, dobila sam 7.5 kg, idući na redu je OGTT. U prvoj trudnoći sam imala granični šecer, dobila 20 kg, makrosomno dijete 4500 g , carski rerz.  U obitelji svi šećeraši.

• sunshine0011
    01. Ožujak 2017. 09:49

29 tj, 5 kg. 

Aleksandra2
    23. Ožujak 2017. 08:12

U 12. Tjednu vec +2 ili 3 kg. :(
    Sta vi jedete? Moram si smislit neke zdrave vecere. 
    U orvoj trudnoci sam od pregleda do pregleda dobivala po kilo i onda negdi od 7 mj samo skupljala i nabacala +27kg. Sad imam fobije. Iako sam stvarno izgubila jaaako brzo sve..otisla i u minus, al svejedno.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

treca_sreca
    23. Ožujak 2017. 09:34

kišica

U prvoj trudnoći sam imala granični šecer, dobila 20 kg, makrosomno dijete 4500 g , carski rerz. U obitelji svi šećeraši.

Ja sam u preth T dobila 20kg u periodu od samo 6mj (prvo tromjesečje od mučnina pala sa 56 na 52, da bi onda do kraja došla do 72) i isto beba 4.5kg ali šećer savršeno uredan.....ne mora to niš značit.
    Ali da su doktori dramili, jesu. Mada imam 1.8m i to na moju visinu je okej ali nije zdravo tako puno oscilirat težinom u kratkom roku. Ali meni se u svakoj trudnoći otvori apetit, a zbog kontrakcija moram mirovat pa je to logično - da ću se dosta zdebljat. S druge strane, van trudnoće, nema šanse da nabacim koju kilu, vječito skinny.
    Sad u trećoj trudnoći srećom nisam povraćala kao prije prvo tromjesečje, nego mi se odmah otvorio apetit i dobila sam 4kg do 12og tjedna 

žena-majka-carica:)

mamika3
    23. Ožujak 2017. 10:48

30 plus 5!Imam 93 kg,14 skupila dosad!Sve u trbuhu i oko trbuha!Doktor ne drami

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

barbs
    23. Ožujak 2017. 13:42

8.3. sam se na pregledu vagala i +2kg (11tj+1d). Vidjet ćemo na slijedećem pregledu 12.4. 
    Apetit mi se jako povečao, ali u zadnje vrijeme imam lagane mučnice s povraćanjem, pa ćemo vidjeti koliko sam u mjesec dana "skupila" 

m@m@
    26. Ožujak 2017. 09:18

Prva trudnoca 25kg
    Druga trudnoca 16kg
    Sada 29+5 i dobila ravno 15kg 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI