Proguglaj si ko u tvom kraju ima zastupstvo za Just. Oni nemaju trgovinu već ljude koji dolaze doma k tebi i prezentiraju ti proizvode koji su stvarno fantastični. Ima od eteričnih ulja,ali pravih,ne ono kak nakapaš 20 kapi pa se ne pozna. Uglavnom,probaj saznati. Što se tiče vode i čaja nalijevam se ko deva i opet sam gladna ko vuk
Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....
Curke jedno pitanje. Jel ima koja od vas secer? I ako da jeste to saznali nakon nalaza ili ste imale i neke simptome?
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Imam ja povišen šećer, guk jutarnji 5.9 , radila i guk profil, bio uredan s tim da sam bila na dijeti 1800 kcal. u 28.tj.sam, druga trudnoća, dobila sam 7.5 kg, idući na redu je OGTT. U prvoj trudnoći sam imala granični šecer, dobila 20 kg, makrosomno dijete 4500 g , carski rerz. U obitelji svi šećeraši.
U 12. Tjednu vec +2 ili 3 kg. :(
Sta vi jedete? Moram si smislit neke zdrave vecere.
U orvoj trudnoci sam od pregleda do pregleda dobivala po kilo i onda negdi od 7 mj samo skupljala i nabacala +27kg. Sad imam fobije. Iako sam stvarno izgubila jaaako brzo sve..otisla i u minus, al svejedno.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
U prvoj trudnoći sam imala granični šecer, dobila 20 kg, makrosomno dijete 4500 g , carski rerz. U obitelji svi šećeraši.
Ja sam u preth T dobila 20kg u periodu od samo 6mj (prvo tromjesečje od mučnina pala sa 56 na 52, da bi onda do kraja došla do 72) i isto beba 4.5kg ali šećer savršeno uredan.....ne mora to niš značit.
Ali da su doktori dramili, jesu. Mada imam 1.8m i to na moju visinu je okej ali nije zdravo tako puno oscilirat težinom u kratkom roku. Ali meni se u svakoj trudnoći otvori apetit, a zbog kontrakcija moram mirovat pa je to logično - da ću se dosta zdebljat. S druge strane, van trudnoće, nema šanse da nabacim koju kilu, vječito skinny.
Sad u trećoj trudnoći srećom nisam povraćala kao prije prvo tromjesečje, nego mi se odmah otvorio apetit i dobila sam 4kg do 12og tjedna

žena-majka-carica:)
30 plus 5!Imam 93 kg,14 skupila dosad!Sve u trbuhu i oko trbuha!Doktor ne drami
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
8.3. sam se na pregledu vagala i +2kg (11tj+1d). Vidjet ćemo na slijedećem pregledu 12.4.
Apetit mi se jako povečao, ali u zadnje vrijeme imam lagane mučnice s povraćanjem, pa ćemo vidjeti koliko sam u mjesec dana "skupila"

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji