Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ayesha
    19. Siječanj 2017. 10:23

Ja sam u 19.tjednu trudnoće i dobila sam oko 4 kg. Da sam malo više pazila dobila bih i manje, ali me je Božić skroz prevario, oko Božića sam dobila 2 kg. I eto, za čas se popelo na 4kg sve ukupno.

"Tek kada postanete majka vaše rasuđivanje polako preraste u suosjećanje i razumijevanje."

Ninche9
    24. Siječanj 2017. 18:20

Ayesha sve nas je Bozic kostao koju kilu vise. Ja se nadam da necu do kraja trudnoce preci famoznih 80kg, to bi onda znacilo da sam dobila 17kg i vise al evo nek beba bude dobro pa cu i ja biti, a za kile cemo lako 

Lalla1212
    26. Siječanj 2017. 11:33

Evo mi smo danas sluzbeno 14tj. Bebac je na ultrazvuku igrao nogomet pa nije bas neka slika, al bitno da je sve ok. Ja sam od pocetka trudnoce dobila samo 1kg 😉, al ipak me krecu zuljat sve moje hlace. Kad ste krenule kupovati trudnicke hlace?

26. Siječanj 2017. 11:44

U Lidlu su imali trudničke tajice, stvarno ok za tu cijenu. I uzmem ja M i budu mi prevelike i to jako. HAHAHA sad ću se umislit da sam mršava za trudnicu 

26. Siječanj 2017. 15:03

Ja sam kupila u hmu mislim da su bile nekih 25 eura na redovnoj cijeni. Meni iskreno te hlace iz hma vrijede svakog centa. Toliko su udobne, rastezljive a najbolje od svega je sto se uopce ne sire od nosenja i od pranja. Imam ih vec nekih 3mjeseca i stvarno ih nosim cesto i ko nove su jos uvijek.

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Ninche9
    26. Siječanj 2017. 21:13

Ja sam uzela plave uze traperice za svaki dan i kombiniram ih sa svime, kosuljama i vestama, 30€ iz hm, ali vrijede svaku kunu.imaju i elastina.
    A ove druge isto iz hma na foru tajica kostale su 20€ isto su super ali sam uzela malo vece za kasnije.
    Ako imate financijske prilike investirajte u jedne ili dvoje trudnicke hlace.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.