Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marysue
    01. Srpanj 2016. 07:54

Pozdrav,

Prva mi je trudnoća, trudna sam 18+3 i još nisam dobila ni grama. Svaku večer odradim svoje vježbe, brzo hodanje po 3 km. Nemam povećan apetit, zdravo se hranim tako da i ne očekujem da ću dobiti puno kilograma.

BBina
    10. Srpanj 2016. 15:37

Pozdrav,

Prva mi je trudnoća, u 26tt sam, startala sam sa 52 kile (na 165cm) te sad imam 58.2 kile. U zadnjih 4 tjedana sam dobila skoro 4 kile, ali sve mi je otišlo u trbuh, općenito imam brz metabolizam i lako se rješavam kila tako da se ne brinem oko kilaže, bitno da je bebica zdrava i da dobiva sve što mu je potrebno.  Iako se hranim recimo zdravije nego prije jer sama kuham, dok sam se prije hranila u menzi, te jedem puno voća i povrća, pogotovo lubenica. A kako smo se preselili u novi stan koji je na petom katu bez lifta ne brine me kretanje jer su mi te stepenice svaki dan super tjelovježba 

Mom2besoon
    10. Srpanj 2016. 16:45

Ja nisam ko vi cure gore sta ste dobile samo par kg :), nabila sad sam do 22 tjedna trudnoce 9 kg vec- prva mi je trudnoca aili sam inace uvijek bila mrsavica pa sam za sad samo malo punija nije jos strasno iako ide kocnica na slatko, sladolede i sl sta me ubija :D

malazvjezdica
    10. Srpanj 2016. 16:58

Do 12 tj +2 kg. Start sa 57 na 161. Uvijek sam bila buca u trbuhu i guzi. Nisam imala mucnina tako da sam cijelo vrijeme normalno jela ali ne i zdravije😦i kile idu gore. Ja kako sam doma od pocetka trudnoce pa vise i papam a slabo se krecem kad su ove vrucine.

Pjegulja
    11. Srpanj 2016. 13:30

Pozdrav,

prvi put pišem, pa se nadam da će ispasti kako treba
    Ja sam 25tj+2,5kg.
    Moram napomenuti da sam imala jake mučnine do skoro 5mj, pa sam vjerojatno nešto i izgubila.
    Visoka sam 164cm/63.5kg.

tala
    11. Srpanj 2016. 13:44

za tri dana, 25tt. +3,5. 
    170cm/54,5kg

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Mom2besoon
    11. Srpanj 2016. 19:18

Ja sam danas bila na redovitom pregledu i dobila sam za 4 tj 3 kile. To mi se bas i ne svida , moram nekako pripazit. Kako vi cure uspjevate ne skupljat puno kila :) ?

• TonkicaBokica1
    11. Srpanj 2016. 23:46

Ja sam u 25 tj i dobila sam 7 kg...meni to puno a doktorica nista nije rekla...samo tucem po voću ( lubenice, breskve, nektarine)

Mom2besoon
    12. Srpanj 2016. 00:37

Tonkica i meni se jede voce pojedem pola lubenice sama :)) hahahhahhaha, mislim da treba i sa vocem umjereno :D

Pjegulja
    12. Srpanj 2016. 08:49

Ja moram biti iskrena i reći da oduvijek pazim na prehranu, i jedem 5-6 puta dnevno plus sto sam navikla biti fiizički aktivna. Puno šećem, kad ne mogu voziti bicikl. Oko 10km dnevno.
    Sad po ovoj vrućini ne znam šta ću, ali ionako bježim na more.
    Ne bi htjela biti prepotentna i reći da mi se ništa ne prima, ali pazim na ugljihodrate i masnoće, a sa slatkim se borim :)))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI