Ja sam u 34. tjednu i dobila sam 8 kilograma. Normalno jedem, imala sam strašne mučnine pa sam smršavjela 5 kilograma. I ponovno ih natukla nakon što su prestale.
ja sam u 34tt i dobila sam 9 kg...što je za mene ok...u prvoj sam trudnoći dobila 15 kg i s porodom otišlo 11, a nakon mjesec dana i preostale 4...nadam se da će tako i ovaj put =)
Jedini moj problem je kaj sam niska i trbuh mi je ogroman...lakše me preskočiti nego zaobići =)
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Kako uspijete ne jesti nakon 14 h??? Ja ako pokusam ( a nije da pokusavam) ne jest nakon 19 osjecam doslovno slabost. Onda se ja nisam ni udebljala koliko sam ocito mogla. Sara.. ne brini meni su se svi zgrazali kako sam se napuhala do 5 mj trudnoće pa mi je usporilo i rastao samo trbuh koji je sad vec ogroman. Sbi smo razliciti. Sad kad sam usla u 9 mj i bas se danas osjecam tesko i ogromno i koliko god se veselim bebi i sl jedva čekam da se ispusem kao balon.

29. smo tjedan i dobila sam 5 kg... Mislim da je tome prethodilo to sto do 20. tj. nisam dobila ni kile... Inace nemam problema s tezinom, moze se reci da sam taman, a sad u trudnoci jedem sve sto mi se jede, s nicim ne pretjerujem osim s vocem... Dvije kile mandarina mi ne gine skoro svaki dan :) doktorica me pohvalila i rekla da je to i vise nego dobro :) bebica ima nekih 1500g vec! Cure, ne opterecujte se jer svaka od nas je prica za sebe :)
Ja sam na kraju imala 16 kg (od čega je samo beba bila 4300 ) prema mjerenju u 37 tjd (i toga se držim hahahahahha). Koliko sam dosad izgubila nemam pojma jer sam izgubila vagu. Još mi je dosta trbuha ostalo, pa se neću ni mjeriti dok to sve skupa ne splasne..
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji