Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zac11
    02. Studeni 2014. 23:52

29. smo tjedan i dobila sam 5 kg... Mislim da je tome prethodilo to sto do 20. tj. nisam dobila ni kile... Inace nemam problema s tezinom, moze se reci da sam taman, a sad u trudnoci jedem sve sto mi se jede, s nicim ne pretjerujem osim s vocem... Dvije kile mandarina mi ne gine skoro svaki dan :) doktorica me pohvalila i rekla da je to i vise nego dobro :) bebica ima nekih 1500g vec! Cure, ne opterecujte se jer svaka od nas je prica za sebe :)

Iskrica1347
    03. Studeni 2014. 13:07

Ja sam na kraju imala 16 kg (od čega je samo beba bila 4300 ) prema mjerenju u 37 tjd (i toga se držim hahahahahha). Koliko sam dosad izgubila nemam pojma jer sam izgubila vagu. Još mi je dosta trbuha ostalo, pa se neću ni mjeriti dok to sve skupa ne splasne..

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Ana76
    03. Studeni 2014. 21:34

Evo malo sam vise pazila jucer i danas,sto znaci da sam sinoc za veceru pojela tri int. krekera i jogurt a veceras tri mandarine a rucak imala u 14h,i evo,jednu kilu sam spustila na vagi tako a mi sutra ujutro moze prikeljiti "samo"tri u trudnicku!!blago meni!

Ana76
    03. Studeni 2014. 21:35

Ispravak netocnog navoda:upisat ce mi dvije kile +8starih!

cloudy
    03. Studeni 2014. 21:40

Ana...pa kak izdržiš na tom?ja neću ni brojat šta sam danas sve pojela....

LuKi5
    03. Studeni 2014. 21:41

Ma nemoj se uopce opterecivat s kilama.

Nije se znalo tko je u vecem cudu, sestra ili ja kad sam se vagala kod doktorice i vaga pokaze +7 kg.Meni je 10 kila otislo s porodom I jos 5 kroz mjesec dva I onda me stitnjaca pocela vraski zezat I u mj. dana se vratilo 5 kila grrr.

14.06.2014. L ♥

Ana76
    03. Studeni 2014. 21:47

A to sam stvarno sad malo vise zapela jer mi je sutra pregled pa da mi opet dr ne brunda ali inace jedem tako po malo ali izmedju voce,povrca vise,tekucine puno pa se izdrzava!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.