dobro dosla sara.poljak! ma ne brini, dok je bebolino ok sve bu dobro, stignes poslje nakupit kila ja sam tek u 6mj pocela dobivat na kilazi
16.12.2014 <3 Lena <3
Znate da sam ja cak razmisljala da nemam mozda problema sa stitnjacom jer mi u obitelji ima slucajeva,neznam jel to genetski?ja sam se isto takoreci izgladnjivala jer iskreno,to sto ti radis nije bas dobro,to da ti je zadnji obrok bio rucak!to sam ja radila u netrudnom stanju kad sam bila kao debeeela i na dijetama stalno pa sam se rusila!to mi sada ne pada na pamet!znam da cu skinut ove kile kao i proslih 18 kg u prvoj trudnoci,i kao 25kg nakupljenih prije svega,kad sam se udala pa se zbombala!hehe!dakle nemam problema sa gladovanjem ali mene muci to sto ja neznam odakle mi te kile?ako pazim sta jedem zasto mi se opet primaju?
Sara bolje i tako nego obrnuto.
Ana to je i mene mučilo, pa sam već prije pisala šta bi tek bilo da ne pazim, iako prije trudnoće nikad nisam imala problema s kilažom, a isto tako sam jela nekad jdnom nekad dva puta dnevno ali obilnije, znam da su zdaviji manji i češći obroci ali ja jesnostavno nisam takav tip i ovako mi je lakše a nikad mi ni nije štetilo, pa se nakon poroda dok ne izgubim kile vraćam na jedna obrok dnevno.. jedva čekam pa smršavim pa se opet mogu normalno kretat
Ja sam u 34. tjednu i dobila sam 8 kilograma. Normalno jedem, imala sam strašne mučnine pa sam smršavjela 5 kilograma. I ponovno ih natukla nakon što su prestale.
ja sam u 34tt i dobila sam 9 kg...što je za mene ok...u prvoj sam trudnoći dobila 15 kg i s porodom otišlo 11, a nakon mjesec dana i preostale 4...nadam se da će tako i ovaj put =)
Jedini moj problem je kaj sam niska i trbuh mi je ogroman...lakše me preskočiti nego zaobići =)
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Kako uspijete ne jesti nakon 14 h??? Ja ako pokusam ( a nije da pokusavam) ne jest nakon 19 osjecam doslovno slabost. Onda se ja nisam ni udebljala koliko sam ocito mogla. Sara.. ne brini meni su se svi zgrazali kako sam se napuhala do 5 mj trudnoće pa mi je usporilo i rastao samo trbuh koji je sad vec ogroman. Sbi smo razliciti. Sad kad sam usla u 9 mj i bas se danas osjecam tesko i ogromno i koliko god se veselim bebi i sl jedva čekam da se ispusem kao balon.
Sortiraj odgovore
Najstariji