Kupila sam vagu, važem se svako jutro. Dobila sam 4 kg u 20+5t to je za sada dobro,jedem normalno i kako mi dođe,pa ćemo vidjeti ipak dolazi zima..
Ni ja nemogu slagat u vaganju jer me sestra vaze i mjeri tlak,upise u trudnicku pa me salje dr!
dobro slatko ne jedem puno možda red čokolade nakon doručka ili tako nešto, med većinom.. i ja sam prije pazila i u 18 sam gledala zadnji obrok pojest, i isto tako sam popila nekad čašu kakaa jer mi čisto mlijeko baš ne ide, i isto tako sam se debljala, e sad kad mi je zadnji obrok u 14 sati i to neki manji počela sam čak mršavit. samo je problem što sam na večer gladna i tad mi je teško pridržavat se toga, al trudim se koliko mogu..
Bok svima :) ja sam u 18om i ne da nisam ništa dobila, već sam u minusu radi problema sa štitnjačom... I sad me već pomalo strah. Al tješi me šta se bejbi lipo razvija, i s njim/njim je sve ok zasada :)
dobro dosla sara.poljak! ma ne brini, dok je bebolino ok sve bu dobro, stignes poslje nakupit kila ja sam tek u 6mj pocela dobivat na kilazi
Hvala ti :) Ma da, al me braća i sestre zezaju da nisam uopće trudna da ih lažem XD
16.12.2014 <3 Lena <3
Znate da sam ja cak razmisljala da nemam mozda problema sa stitnjacom jer mi u obitelji ima slucajeva,neznam jel to genetski?ja sam se isto takoreci izgladnjivala jer iskreno,to sto ti radis nije bas dobro,to da ti je zadnji obrok bio rucak!to sam ja radila u netrudnom stanju kad sam bila kao debeeela i na dijetama stalno pa sam se rusila!to mi sada ne pada na pamet!znam da cu skinut ove kile kao i proslih 18 kg u prvoj trudnoci,i kao 25kg nakupljenih prije svega,kad sam se udala pa se zbombala!hehe!dakle nemam problema sa gladovanjem ali mene muci to sto ja neznam odakle mi te kile?ako pazim sta jedem zasto mi se opet primaju?
Znate da sam ja cak razmisljala da nemam mozda problema sa stitnjacom jer mi u obitelji ima slucajeva,neznam jel to genetski?ja sam se isto takoreci izgladnjivala jer iskreno,to sto ti radis nije bas dobro,to da ti je zadnji obrok bio rucak!to sam ja radila u netrudnom stanju kad sam bila kao debeeela i na dijetama stalno pa sam se rusila!to mi sada ne pada na pamet!znam da cu skinut ove kile kao i proslih 18 kg u prvoj trudnoci,i kao 25kg nakupljenih prije svega,kad sam se udala pa se zbombala!hehe!dakle nemam problema sa gladovanjem ali mene muci to sto ja neznam odakle mi te kile?ako pazim sta jedem zasto mi se opet primaju?
Jesi radila OGTT?
Problemi sa stitnjacom su genetski, ne moraju se nuzno pojaviti ali vece su sanse da hoce ukoliko dode do neke stresne situacije.

14.06.2014. L ♥
Sara bolje i tako nego obrnuto.
Ana to je i mene mučilo, pa sam već prije pisala šta bi tek bilo da ne pazim, iako prije trudnoće nikad nisam imala problema s kilažom, a isto tako sam jela nekad jdnom nekad dva puta dnevno ali obilnije, znam da su zdaviji manji i češći obroci ali ja jesnostavno nisam takav tip i ovako mi je lakše a nikad mi ni nije štetilo, pa se nakon poroda dok ne izgubim kile vraćam na jedna obrok dnevno.. jedva čekam pa smršavim pa se opet mogu normalno kretat
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji