Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninach1903
    29. Listopad 2014. 21:52

e to sam i ja primjetila da me zna kako kad zgaravica uhvatit, al nikak da prokuzim od koje hrane ili iz kojeg razloga... 

16.12.2014 <3 Lena <3

ninach1903
    29. Listopad 2014. 22:07

e da, kad legnem poslje jela uhvati me obavezno nebitno kaj sam jela i onda moram povisit jastuke da se smiri. al mene nista nemoze sprjecit da jedem pa ni pisljiva zgaravica 

16.12.2014 <3 Lena <3

Ana76
    29. Listopad 2014. 23:14

A  mene iskreno bas gnjavi par veceri i neznam vise sta bi pojela,uzas!bojim se jesti jer je bas neugodno i dugo drzi,nikako proci!hehe...mozda mi se kilice malo zaustave,dosta sam ih dosad nabila da se drze i cijelu trudnocu!al nisam ja te srece

Jojo5
    29. Listopad 2014. 23:36

Uh baš me sada muči žgaravica, ali primjetila sam da je to od slatkoga ali nešto tipa milka i jako slatko da bude , ponekad i citrusi znaju djelovati ali ipak mislim da je kod mene slatko problem a pojela sam dva keksa punjena čoksom, valjda ne valjaju baš me muči!  masna i začinjena hrana izaziva žgaravicu primjetila sam, najgore je kada nisi nikada u životu imala žgaravicu ili grčeve u nogama (??) pa te zatekne nespremnu i pitaš se kaj je sad to

Iskrica1347
    30. Listopad 2014. 00:16

Žgaravica je bitch kad dođe.. Drago mi je da se meni javlja većinom samo u trudnoći. Kao i grčevi u nogama.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

cloudy
    30. Listopad 2014. 07:52

sad kad žgaravicu spominjete... ja je nikad u životu nisam imala, ali ono baš nikad, tak da nemam pojma kakav je osjećaj imati žgaru... ali sad kad pričate o njoj, palo mi napamet... neku večer sam se nažderala krafni i kad sam legla spavati u trbuhu me peklooo za poludit... sad... jel to možda žgaravica bila? jer baš mi je bio onak odvratan osjećaj ko da mi je netko vatru potpalio... i sinoć razmišljam o tome nakon što sam smazala burek i nadam se da neće bit tog osjećaja i fakat ga nije bilo... sad... jel moguće da su to krafne uzrokovale pošto sam ih jela tople, a još su i pržene ... a grčeve neću niti spominjati... iako su mene mučili i prije trudnoće...

LuKi5
    30. Listopad 2014. 11:52

Cloufy to ti je zgaravica prokleta. Krafne su idealna kombinacija za potaknut ju em su slatke em su masne hehe. Meni vecer prije poroda nije dala spavat kuja zgarava pa sam I povracala od nje I ujutro isla na indukciju neispavana. Kako je dosla s porodom posla hehe :)

14.06.2014. L ♥

LuKi5
    30. Listopad 2014. 11:53

Cloudy* pisem preko mobitela pa svasta stiscem. Sorry :)

14.06.2014. L ♥

singama
    30. Listopad 2014. 15:59

cure, nemojte se mučiti, soda bikarbona rulz. Iako mi je gin rekao da mogu piti rennie (nešto kao gastal) ovo mi je puno draže i pomaže 10000000%

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.