meni je oduvjek navika jest tak kasno, a o slatkom da i ne govorim...stalno hodam s cokoladom u torbi
16.12.2014 <3 Lena <3
Ma ja u 10,11 već spavam... uredno pred tv-om svaku večer zaspim...ma i ja imam potrebu za slatkim...i svi mi vele jedi voće...a ja da pojedem tonu voća slatko bi mi se i dalje jelo dok ne pojedem nešto čokoladno
jučer sam u 1 ujutro išla si praviti čokolino...i bilo mi je super
Krafneeeee mmmmm super zvuči!
Ja kad ne znam šta bi radila slatko napravim krafne...ili princes krafne...nekad znam pretjerat pa mi dragi mora zabranit jer se njemu zgade....čokolino nisam jela uf...jako dugo...to bi si baš morala kupit nekad :)
Ja sam pocela vecerati oko 19,19:30,umjesto 18h jer sam stalno bila gladna!rezultat:zgaravica me pere tri veceri zaredom kako veceram kasnije,jedem bas lagano sve,prosetam nakon vecere ali ne vrijedi!izludi me do dva,tri ujutro!sad sam opet vecerala pahuljice u 18h pa cu vidjeti hoce li se smiriti!ali pocela mi je smetati i kava,cajna kobasica koju obozavam,mandarine...od svega me pece uzasno zeludac!uffKako da to ublazim?
e to sam i ja primjetila da me zna kako kad zgaravica uhvatit, al nikak da prokuzim od koje hrane ili iz kojeg razloga...
e to sam i ja primjetila da me zna kako kad zgaravica uhvatit, al nikak da prokuzim od koje hrane ili iz kojeg razloga…
U biti zgaravica ako ce doc nju nemos sprijecit u smislu da se cuvas neke hrane. Naravno da postoji hrana koja ju pojacava I polozaj koji ju pojacava. Mozes je ublazit bademima, meni je cak donat jako pomagao oko zgaravice I naravno izbjegavati jesti navecer neposredno prije spavanja, slatka i masna hrana ju isto pojacavaju, przena hrana.Lezeci polozaj je pojacava. Uf, mene bas izgnjavila ta zgaravica sve do poroda. Malo sam to zbrckanonapisala ali nadam se da se kuzi. :))

14.06.2014. L ♥
16.12.2014 <3 Lena <3
e da, kad legnem poslje jela uhvati me obavezno nebitno kaj sam jela i onda moram povisit jastuke da se smiri. al mene nista nemoze sprjecit da jedem pa ni pisljiva zgaravica
16.12.2014 <3 Lena <3
A mene iskreno bas gnjavi par veceri i neznam vise sta bi pojela,uzas!bojim se jesti jer je bas neugodno i dugo drzi,nikako proci!hehe...mozda mi se kilice malo zaustave,dosta sam ih dosad nabila da se drze i cijelu trudnocu!al nisam ja te srece
Uh baš me sada muči žgaravica, ali primjetila sam da je to od slatkoga ali nešto tipa milka i jako slatko da bude , ponekad i citrusi znaju djelovati ali ipak mislim da je kod mene slatko problem a pojela sam dva keksa punjena čoksom, valjda ne valjaju baš me muči! masna i začinjena hrana izaziva žgaravicu primjetila sam, najgore je kada nisi nikada u životu imala žgaravicu ili grčeve u nogama (??) pa te zatekne nespremnu i pitaš se kaj je sad to
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji