Kilaža u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninach1903
    29. Listopad 2014. 14:07

meni je oduvjek navika jest tak kasno, a o slatkom da i ne govorim...stalno hodam s cokoladom u torbi 

16.12.2014 <3 Lena <3

cloudy
    29. Listopad 2014. 16:59

Ma ja u 10,11 već spavam... uredno pred tv-om svaku večer zaspim...ma i ja imam potrebu za slatkim...i svi mi vele jedi voće...a ja da pojedem tonu voća slatko bi mi se i dalje jelo dok ne pojedem nešto čokoladno

Jojo5
    29. Listopad 2014. 17:55

jučer sam u 1 ujutro išla si praviti čokolino...i bilo mi je super
    Krafneeeee mmmmm super zvuči!

cloudy
    29. Listopad 2014. 18:06

Ja kad ne znam šta bi radila slatko napravim krafne...ili princes krafne...nekad znam pretjerat pa mi dragi mora zabranit jer se njemu zgade....čokolino nisam jela uf...jako dugo...to bi si baš morala kupit nekad :)

Ana76
    29. Listopad 2014. 19:20

Ja sam pocela vecerati oko 19,19:30,umjesto 18h jer sam stalno bila gladna!rezultat:zgaravica me pere tri veceri zaredom kako veceram kasnije,jedem bas lagano sve,prosetam nakon vecere ali ne vrijedi!izludi me do dva,tri ujutro!sad sam opet vecerala pahuljice u 18h pa cu vidjeti hoce li se smiriti!ali pocela mi je smetati i kava,cajna kobasica koju obozavam,mandarine...od svega me pece uzasno zeludac!uffKako da to ublazim?

ninach1903
    29. Listopad 2014. 21:52

e to sam i ja primjetila da me zna kako kad zgaravica uhvatit, al nikak da prokuzim od koje hrane ili iz kojeg razloga... 

LuKi5
    29. Listopad 2014. 21:59

ninach1903

e to sam i ja primjetila da me zna kako kad zgaravica uhvatit, al nikak da prokuzim od koje hrane ili iz kojeg razloga… 

U biti zgaravica ako ce doc nju nemos sprijecit u smislu da se cuvas neke hrane. Naravno da postoji hrana koja ju pojacava I polozaj koji ju pojacava. Mozes je ublazit bademima, meni je cak donat jako pomagao oko zgaravice I naravno izbjegavati jesti navecer neposredno prije spavanja, slatka i masna hrana ju isto pojacavaju, przena hrana.Lezeci polozaj je pojacava. Uf, mene bas izgnjavila ta zgaravica sve do poroda. Malo sam to zbrckanonapisala ali nadam se da se kuzi. :))

14.06.2014. L ♥

16.12.2014 <3 Lena <3

ninach1903
    29. Listopad 2014. 22:07

e da, kad legnem poslje jela uhvati me obavezno nebitno kaj sam jela i onda moram povisit jastuke da se smiri. al mene nista nemoze sprjecit da jedem pa ni pisljiva zgaravica 

16.12.2014 <3 Lena <3

Ana76
    29. Listopad 2014. 23:14

A  mene iskreno bas gnjavi par veceri i neznam vise sta bi pojela,uzas!bojim se jesti jer je bas neugodno i dugo drzi,nikako proci!hehe...mozda mi se kilice malo zaustave,dosta sam ih dosad nabila da se drze i cijelu trudnocu!al nisam ja te srece

Jojo5
    29. Listopad 2014. 23:36

Uh baš me sada muči žgaravica, ali primjetila sam da je to od slatkoga ali nešto tipa milka i jako slatko da bude , ponekad i citrusi znaju djelovati ali ipak mislim da je kod mene slatko problem a pojela sam dva keksa punjena čoksom, valjda ne valjaju baš me muči!  masna i začinjena hrana izaziva žgaravicu primjetila sam, najgore je kada nisi nikada u životu imala žgaravicu ili grčeve u nogama (??) pa te zatekne nespremnu i pitaš se kaj je sad to

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI